Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    18. Siječanj 2018. 14:22

Frajla

Student24

Mancy evo me s tobom i u klubu slatkih. Kaze dr da je nalaz los, idem popodne do nje da vidim brojke i danje upute. Pazim ja na slatko, ali u drugom tromjesjecju me tako trazi ugljikohidrate… I oni su ziher krivi. Jer na KKS na pocetku je bio 4.
    Nama nije uspio 4D - gledali smo samo guzu :D

Prehranom se to najcesce moze izregulirati, ali nisi ti sad tu nesto kriva. Posteljica luci neki hormon koji ometa rad inzulina, kod nekih tijelo uspije početi izlucivati više inzulina da to nadoknadi, a kod nekih ne i zato i je dijagnoza trudnicki šećer, jer kad više ne bude posteljice najvjerojatnije neće biti ne šećera
    Ako će te slati raditi GUK profil moj savjet ti je da ideš na vuk vrhovac, oni jesu dosta strogi, ali bar ti daju pribor pa si sama vadis doma krv jednom mjesečno. U vinogradsoj recimo moraš ići kod njih ležati jedan dan mjesečno da to mjere, a me i bi to bila užasno tlaka

Hvala!! Ovo je odlican savjet za Vuk Vrhovac. Ako mogu izbjeci hospitalizaciju, zasto ne. 
    Vidjet cu u kojem smjeru razmislja dr i to sve, obzirom da planiram ici u Varazdin u rodiliste.
    Maksim je pravi umjetnik, a i ima odlicno ime :) 
    Honey - javim ;) 
    Svima koje imate preglede ovih dana, sretno! :) 

Bublica123
    18. Siječanj 2018. 14:34

Ej ekipicaaaa....imamo curicuuuu❤🎊🎉❤🎊🎉❤🎊❤🎉

Bublica123
    18. Siječanj 2018. 14:35

18. Siječanj 2018. 14:39

pikica3

Ej ekipicaaaa….imamo curicuuuu❤🎊🎉❤🎊🎉❤🎊❤🎉

Jeeeeeeej 😍😍😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Siječanj 2018. 14:41

Cure kome treba... 
    Spavacica na kopcanje s placa na Borongaju,  50kn. Nije ljepota,  al nije ni gadna. Za bolnicu,  dobra.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Siječanj 2018. 14:59

pikica3

Ej ekipicaaaa….imamo curicuuuu❤🎊🎉❤🎊🎉❤🎊❤🎉

Jeeeeej cestitam 😍🎉🎊❤🎉❤🎀🥂 jao znam osjecaj! Ovo je toliko lijepo kad znas spol 💓
    Frajla sad jos ti i Panda i mir u svijetu garantiran 😆😂

Frajla
    18. Siječanj 2018. 15:37

Pikica, čestitam na curki 
    Honey, meni može i muško, samo da su cure u većini 😁

• Elviramagistic
    18. Siječanj 2018. 16:36

Ja imam jaje za pocetak..od kolica naravno.. nakon toga mislim sjedalicu al sad po novom djete mora biti okrenuto od smjera voznje do odredene dobi i visine..mislim da cak prvih 18 mj.tako da cu trazit neku sjedalicu sa isofix bazom koja moze ici u oba smjera..i da..prije kupnje provjerite dal vam u auto moze ici isofix baza

• Student24
    18. Siječanj 2018. 18:06

Na taste 4,9. Nakon 60min 13,4 i nakon 120min 9,3. Molim savijete. 
    Dobila dijetu 2000 i uputnicu za dijabetologa. Idem 8.2. na Vuk Vrhovec! 

18. Siječanj 2018. 18:29

Student24

Na taste 4,9. Nakon 60min 13,4 i nakon 120min 9,3. Molim savijete.
    Dobila dijetu 2000 i uputnicu za dijabetologa. Idem 8.2. na Vuk Vrhovec!

Misa mu 🙁
    Ovaj nataste je dobar,  ova druga dva su losa.
    Drzi se dijete,  ne znam sto bih ti drugo rekla. Vidjet ces da li ce se izregulirat s time,  a trebalo bi.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI