Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    18. Siječanj 2018. 12:57

Ziva je Horny nasa i to nosi curicu :D puno srcadi <3 od pande :)
    Nazalost i ja sam se nasikirala pravo neki dan i osjetila tako brzo lupanje srca, bas sam se jos vise prepala....
    cuvaj se molim te :*
    Pikica se nije javila dok nisi i ti, nas ne voli smrc smrc....
    Proudy i Pikica cestitam na 21.t punih :D prelijepa si i predivna proudy nasa <3
    Mancy hahaha lijen doktor, nista novo :D da si ti vidjela onog mog zadnjeg UZ sjecas se Honey koliko si se smijala hahahahah
    Student zao mi je zbog secera....mene to tek ceka... vidjet cemo kako ce biti.. zelim ti da bude dobro cim prije :)
    Zrinchy autosjedalicu cu kupiti nakon kolica ili skupa...bas zato da ne moram adaptere koristiti, svakako isofix bazu ne mogu imati u autu od muza, u svom mogu....tako da ne znam ni hocu li tu bazu kupovati jer svakako cemo se vise voziti u njegovom autu jer je vece... mislila sam uzeti od mime jer cu i njihova kolica... ili onu be safe.. vidjet cu jos...
    Jutro Katuska :P i meni izgledaju nesigurno te sto dodju uz kolica.... ta tvoja je odlicna bas sam je neki dan gledala <3 i da..... u utorak ako saznam spola stavljaj sve sta si kupila da ostanem bez plate heheheh

18. Siječanj 2018. 12:57

E ostavila sam si danas Maksima doma,  da se druskamo malo. Ovo je produkt! 😍

Jedna plahta,  boje za prstice i jedno veeeeliko umjetnicko djelo 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Siječanj 2018. 12:59

Pikice sretno! Javi nam se poslije obavezno! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Siječanj 2018. 13:50

Jeeeeej Pikice sretno ❤ javi i drzim fige da se pokaze. Student zao mi je zbog secera, javi koliki je, mozda i nije tako strasno. Proudy ovo je sad prava busa bilo je vrijeme! Bas pravo umjetnicko djelo od Maksima 😍 oprosti kaj smo te nasikirale 😘 Panda hahaha ja se i danas smijem kad se sjetim tvog uz hahaha tako da Mancy ti ces bar brzo opet na uz, u sloveniji ides jednom u 3 mjeseca 😬 Panda mi  smo lude sto radimo, i ti se cuvaj i nemoj da te sikiraju 😘 Zrinchy ja sam ti to sve prepustila muzu, on je rekao da cemo uzeti besafe i gotovo. 

Frajla
    18. Siječanj 2018. 13:53

Zrinchy

ProudMomy

Zrinchy

Cure, jeste kupovale auto sjedalice?
    Zanima me dal neko ima iskustva, mi bi možda kupili ono koju dijete može koristiti par godina… al ne znam dal je to pametno. Ima netko kakav savjet?

Znaci mi smo prvo kupili jaje, a nakon jaja onu 1/2/3 grupe koju dijete koristi do kad god treba biti u sjedalici, samo mices dijelove s nje. Kaj postoji uopce sjedalica koja ide od jajta, pa do tipa grupe 3? Nisam cula, nemam pojma.

https://www.babycenter.hr/peg-perego-autosjedalica-gr-01-viaggio-switchable-sand-30320-03028.html

Ovu sam našla, piše od novorođenčeta do 4 godine (?). Malo sam skeptična pa vas zato pitam:)

Ja sam isto prvo gledala neku 0+/1, ali kod njih ti je mana da ne možeš dijete vaditi u njoj, znači ne samo da ju ne možeš staviti na kolica (ja to planiram kada beba bude veća, pa joj dosadi ležati u kosari a ne bude još za sportsko sjedalo), nego ne možeš recimo doma obući djete, zakopcati pa donjeti tako sve skupa u auto, a i ako djete zaspe u vožnji ne možeš samo izvaditi sjedalicu, nego moraš njega vaditi
    Nekak računam da do booster tako i tako trebaju dvije sjedalice, pa sam odlučila uzeti jaje i onda ovako ko proudy jedna kasnije koja bude skoro do škole 

Frajla
    18. Siječanj 2018. 14:00

Student24

Mancy evo me s tobom i u klubu slatkih. Kaze dr da je nalaz los, idem popodne do nje da vidim brojke i danje upute. Pazim ja na slatko, ali u drugom tromjesjecju me tako trazi ugljikohidrate… I oni su ziher krivi. Jer na KKS na pocetku je bio 4.
    Nama nije uspio 4D - gledali smo samo guzu :D

Prehranom se to najcesce moze izregulirati, ali nisi ti sad tu nesto kriva. Posteljica luci neki hormon koji ometa rad inzulina, kod nekih tijelo uspije početi izlucivati više inzulina da to nadoknadi, a kod nekih ne i zato i je dijagnoza trudnicki šećer, jer kad više ne bude posteljice najvjerojatnije neće biti ne šećera
    Ako će te slati raditi GUK profil moj savjet ti je da ideš na vuk vrhovac, oni jesu dosta strogi, ali bar ti daju pribor pa si sama vadis doma krv jednom mjesečno. U vinogradsoj recimo moraš ići kod njih ležati jedan dan mjesečno da to mjere, a me i bi to bila užasno tlaka

18. Siječanj 2018. 14:01

Jaje imam Maxi cosi,  a onda smo ovu uzeli nakon nje
    https://www.babycenter.hr/recaro-autosjedalica-grupa-123-young-sport-hero-ruby-121576.html?gclid=CjwKCAiAqIHTBRAVEiwA6TgJw5kLWtco2mtBXhamY9R62iPvGoVD3POqdE1LdLXFO8gQpYVUSfvBfxoC7mgQAvD_BwE
    I ta sjedalica je mrak. Ima i dalje vodece ocjene na testovima i fakat je dobra. Moze se podesiti u polozaj za spavanje,  malo se ukosi,  ili normalan sjedeci. Cijela je kozna,  pa dise i ne znoji se dijete u njoj. Sve se moze skinut i ocistit. Odlicna investicija.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    18. Siječanj 2018. 14:04

Super cure, hvala puno na savjetima, moram priznat da smo tu dosta izgubljeni :/

[/url

Frajla
    18. Siječanj 2018. 14:05

Panda, adapter za jaje nisu tako skupi, ja sam svoje platila oko 100 kn, pa nemoj da te to ograničava ako ti se svidi neka sjedalica koja ne ide direkt na kolica. Samo naravno, prije kupovine provjeri s da postoje adapter za taj model.

• Student24
    18. Siječanj 2018. 14:22

Frajla

Student24

Mancy evo me s tobom i u klubu slatkih. Kaze dr da je nalaz los, idem popodne do nje da vidim brojke i danje upute. Pazim ja na slatko, ali u drugom tromjesjecju me tako trazi ugljikohidrate… I oni su ziher krivi. Jer na KKS na pocetku je bio 4.
    Nama nije uspio 4D - gledali smo samo guzu :D

Prehranom se to najcesce moze izregulirati, ali nisi ti sad tu nesto kriva. Posteljica luci neki hormon koji ometa rad inzulina, kod nekih tijelo uspije početi izlucivati više inzulina da to nadoknadi, a kod nekih ne i zato i je dijagnoza trudnicki šećer, jer kad više ne bude posteljice najvjerojatnije neće biti ne šećera
    Ako će te slati raditi GUK profil moj savjet ti je da ideš na vuk vrhovac, oni jesu dosta strogi, ali bar ti daju pribor pa si sama vadis doma krv jednom mjesečno. U vinogradsoj recimo moraš ići kod njih ležati jedan dan mjesečno da to mjere, a me i bi to bila užasno tlaka

Hvala!! Ovo je odlican savjet za Vuk Vrhovac. Ako mogu izbjeci hospitalizaciju, zasto ne. 
    Vidjet cu u kojem smjeru razmislja dr i to sve, obzirom da planiram ici u Varazdin u rodiliste.
    Maksim je pravi umjetnik, a i ima odlicno ime :) 
    Honey - javim ;) 
    Svima koje imate preglede ovih dana, sretno! :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.