Ako ti se digne temp. odi odmah kod doktora.
Ja slatko ne diram, ali sve ostalo da… slano, masno, kiselo…
Strah me ako saznam da je cura da cu bit tužna… mislim da je to grozno ali mislim da cu plakat i da cu se mrzit zbog toga.
Zasto moram odmah do doktora??? Sad sam se uplasila..to je opasno ili?? Ja sam mislila da do 38 temperatura je normalna..tako ti se ja osjecam kad pomislim da ce biti decko..mislim..strah me da se ne razocaram jer nebi smjela biti razocarana..bitno da je beba zdrava..ali ja imam u glavi curicu i kad pomislim da bi mogao biti decko sama sebi kazem nemoguce..curica je..i bas me strah toga da se ne razocaram..osjecam se lose zbog tog jer to mi nebi smjelo biti vazno
Ako ti temperatura pređe 37.5 i bolovi u trbuhi se pojačaju odi obavezno.
Ja sam sad 1.9. počela raditi. Određeno na 6 mjeseci. Nisam im još rekla da sam trudna. Nemam mučnina pa sam zato i počela raditi. Sad sam 9+7. Vidjet ću dokle ću raditi.
Imam problema sam crijevima, teško idem na wc. Jučer me užasno pikalo u jajnicima. A ne smijem tiskati 😮
Idem 15.9. na pregled. Jedva čekam!!! I ja bi htjela curicu. Ja sam svejed, ništa mi ne smeta. Ne bi se trebala buniti 😂
Everything happens for a reason.
Ja sam sad 1.9. počela raditi. Određeno na 6 mjeseci. Nisam im još rekla da sam trudna. Nemam mučnina pa sam zato i počela raditi. Sad sam 9+7. Vidjet ću dokle ću raditi.
Imam problema sam crijevima, teško idem na wc. Jučer me užasno pikalo u jajnicima. A ne smijem tiskati 😮
Idem 15.9. na pregled. Jedva čekam!!! I ja bi htjela curicu. Ja sam svejed, ništa mi ne smeta. Ne bi se trebala buniti 😂
Konacno netko da mu nije mucno i sve jede☺!!!
I ja imam problema sa crijevima vise mi ni magnezij ne pomaze morat cu uzet donat, pa sam toliko napuhana uzas jedan...
I ja bi mrvicu vise curicu no naravno najbitnije mi je da je zivo i zdravo ...
waithing
Ako ti temperatura pređe 37.5 i bolovi u trbuhi se pojačaju odi obavezno.
Mjerila sam odmah nakon sta sam napisala post i pala je na 36.6..ali i danas imam neke bolove..leda me ubijaju i stidna kost ne znam..imam osjecaj kao da se vec sad siri sve
Elvira,
Inace u T je normalna temp.oko 37, ali nije dobro za bebu da bude visoka jako, iznad 38, u tom slucaju ju trebas spustiti paracetamolom ili kako je Ikyri napisala, otici kod dokt.
Ja inace, kako radim s djecom, i to na pocetku sezone, uvijek sam bolesna...vecinom su to viroze, tako da sad svakako izbjegavam djecu u sirokom luku, haha, jer sad pocinju te viroze i svasta nesto...
Mislim nigdje ni ne idem, haha,.po cijele dane sam doma. Ali nikako si ne bi htjela neku prehladu navuci...
Sto mislite o gripi??
Naime, ja ju nikad nisam imala. MM ju je imao pretprosle godine. Ja ju cudo tad nisam pobrala.
Onda sam prosle zime kupila cjepivo protiv gripe, i jako sam dugo razmisljala hocu se cjepiti ili necu...na kraju sam cak odlucila, ali upravo sam T tad ostala....i onda nisam.
I sad, bojim se da ove godine MM ne pobere opet negdje gripu, i meni prenese...da li se T cjepe protiv gripe ili ne??
Mislim s obzirom da se nikad nisam ni cjepila ni imala gripu, ne bi se cudila da ako se cjepim da ju bas dobijem...
Sto mislite o tome?
Konacno netko da mu nije mucno i sve jede☺!!!
I ja imam problema sa crijevima vise mi ni magnezij ne pomaze morat cu uzet donat, pa sam toliko napuhana uzas jedan…
I ja bi mrvicu vise curicu no naravno najbitnije mi je da je zivo i zdravo …
Isto bas muku mucim sa tim crijevima... Bas tesko idem i na wc..
Isto mrvicu radije bi curku jer vec imam jednu i bas bi da dobije seku .. al ako bude i braco naravno bit cemo sretni..
Ja sam s malom na prilagodbi u jaslicama. Pazim dvije mačke i 5 macica...koje i prodajem( muz je alergican). Radim u bolnici... Ah mozes izgubit trudnocu od neoprane salate i krivog sira.. Mislim da se netreba previae zabrinjavat jer nema kraja sranjima koje se mogu dogodit...ali vecinom ipak nece.
Ja neki dan gledam kako su me komarci izgrizli i sjetim se zika virusa... Pokušavam to zaboravit!
Sortiraj odgovore
Najstariji