Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana1987
    04. Rujan 2017. 18:50

Meni se niata nije zgadilo i nista mi nije smetalo :) osim nekih mjesec dana koliko su mi trajale mucnine,voce mi je smetalo..danas smo 14+3 i tako me probadalo u ljevom jajniku da sam trcala u wc gledari da nedaj boze nema nesto na gacama..sljede i pregled 25.09 tada cu biti u 18 tjednu pa idemo na uzv ..nadamo se da cemo mozda aaznati sta nosimo..dragi ide samnom i jedva cekam ds i on vidi nase malo cudo :)

ikyri
    04. Rujan 2017. 18:58

Elviramagistic

Mono onda cu biti negdje 13+4 😀ma bitno da si se malo opustila..mene copila sad i temperatura..
    Ikryi on meni samo spominje mjerenje nuhalnog nabora tako da ne znam dal ce raditi sve ili samo to ali mislim da sve..meni se skoro nista ne jede normalnoga..samo gluposti i junk food..znaci hamburgeri,pomfri,kebab,palacinke,cokolade,sendvici razni itd..nista zdravog..od voca samo grožđe i banane

Hahaha a ja našla na netu "Halal snack pack" i mislim se kako to moram probat a nemam pojma gdje to mogu nabavit. 
    Evo i Kate Middleton nam je možda proljetnica :) :) 

ikyri
    04. Rujan 2017. 19:00

Elviramagistic

Mono onda cu biti negdje 13+4 😀ma bitno da si se malo opustila..mene copila sad i temperatura..
    Ikryi on meni samo spominje mjerenje nuhalnog nabora tako da ne znam dal ce raditi sve ili samo to ali mislim da sve..meni se skoro nista ne jede normalnoga..samo gluposti i junk food..znaci hamburgeri,pomfri,kebab,palacinke,cokolade,sendvici razni itd..nista zdravog..od voca samo grožđe i banane

Kolika temperatura? 

• Ivancica09
    04. Rujan 2017. 19:06

Elviramagistic

Meni je tako u prvoj trudnoci bilo, samo junk food mi je pasao.. zato i jesam bila natukla 20 kg 

04. Rujan 2017. 19:06

mono1111

Hey cure,
    Ja sam ok dns, mislim smedji vrag se pojavio u tragovima, skoro ga i nema, pa ga vise ni ne dozivljavam, valjda se moram naviknuti na njega.
    Elvira, koji tjedan ces tad biti??
    Waiting, da li je dosla cudesna spravica??

Hej nije još, valjda će sutra tako su mi bar javili,,i totalno me danas panika gadno hvata pogotovo kad čitam vas i nuspojave raznorazne -jesam li ja uopće trudna,,,isto tek 13.09.idem na ultrazvuk...

waithing

ikyri
    04. Rujan 2017. 19:43

Tko bi nama udovoljio. 

04. Rujan 2017. 20:18

A vidis meni se junk food uopce ne jede,cak mi se i gadi,sad bih sve nesto kuhanoo,sto vise povrca,sto nije uobicajeno za mene bas 😂 
    A cokoladu ne mogu smisliti,mislila sam da se to nikad nece dogoditi haha,ali docekala sam 🤧 
    Jeste vi cure na komplikacijama ili radite?

• Elviramagistic
    04. Rujan 2017. 20:28

Nemam visoku..37.3..pa je pala na 37.1..pa sad opet malo visa..a ja sam inace vise tip za slano..recimo smoki koji sam obozavala prije trudnoce sada nemogu ni vidjeti ali zato cokoladaaa....uf..eto sad opet imam bolove ali sada su i sa lijeve i desne strane kao kad se maternica siri..ali ono prije me bas kroz rodnicu probadalo..

• Elviramagistic
    04. Rujan 2017. 20:29

Ana1987

Meni se niata nije zgadilo i nista mi nije smetalo :) osim nekih mjesec dana koliko su mi trajale mucnine,voce mi je smetalo..danas smo 14+3 i tako me probadalo u ljevom jajniku da sam trcala u wc gledari da nedaj boze nema nesto na gacama..sljede i pregled 25.09 tada cu biti u 18 tjednu pa idemo na uzv ..nadamo se da cemo mozda aaznati sta nosimo..dragi ide samnom i jedva cekam ds i on vidi nase malo cudo :)

I ja jedva cekam da saznam spol 😀😀😀

ikyri
    04. Rujan 2017. 20:46

Ako ti se digne temp. odi odmah kod doktora.
    Ja slatko ne diram, ali sve ostalo da... slano, masno, kiselo... 
    Strah me ako saznam da je cura da cu bit tužna... mislim da je to grozno ali mislim da cu plakat i da cu se mrzit zbog toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.