Mene je danas opet probadalo..sa desne strane..ko onako po jajniku pa si lezim..malo sam se prestrasila jer mi je to prestalo prije 2-3 tjedna pa sam mislila da sad u 13 tjednu vise nece toga biti..tjesim se da dok ne krvarim da je sve ok..koliko odbrojavas do pregleda?? Ja znam kako ti je..meni je tih 5 tjedana bilo ko 100 godina a ti cekas i duze
12.09. je pregled(još 100 godina). Maternica se sad jako širi pa svašta malo prodrma. Sve zna boljet. Jučer mi je nešto zapelo u grlu i trudila sam se ne kašljat jer me boljelo kao da me netko reže noževima po maternici i ligamentima. Kad ležim i idem se ustat zna me zategnut da se nemogu uspravit odmah. Imala sam sve to i u prvoj pa se ne brinem.
Da ja isto znam imat svakakve takve bolove ali isto mislim da je to za sad sve normalno..
Bome i izgleda ko 100 godina ali doci ce i to :) ja mislim da idem 13.9.na uzv gdje ce mi mjeriti nuhalni nabor..pa i ja se tjesim da je to sve normalno ali se i dalje uplasim..vama kojima je to druga trudnoca vec znate sta je normalno sta nije..mada se kaze da je svaka trudnoca drugacija..
Joj danas standardno povracanje ujutro,mucnina,pa mi je bilo bolje i onda sam se razbacala po kuci,sve spremila,dok mi je ovako dobro 😁
zato me sad bole ledja katastrofa🤦🏻♀️
Idem na pregled tek 22.09. ne mogu docekati 😗
Jel vi cure sanjate hranu? Ja jedem staalno,ali svaki puta kad zaspim sanjam neki novi specijalitet 😂😂
Hey cure,
Ja sam ok dns, mislim smedji vrag se pojavio u tragovima, skoro ga i nema, pa ga vise ni ne dozivljavam, valjda se moram naviknuti na njega.
Elvira, koji tjedan ces tad biti??
Waiting, da li je dosla cudesna spravica??
Ja se nekad kad mi je rucak fin malo "zaboravim" pa pojedem vise nego bi trebala pa mi je toliko muka da se pomaknut ne mogu. Uzasno se osjecam vec par sati, ne mogu se ustat, a i skuzila sam da mi rajcica uzasno smeta. Jel vama posebno lose od neke hrane?
Bome i izgleda ko 100 godina ali doci ce i to :) ja mislim da idem 13.9.na uzv gdje ce mi mjeriti nuhalni nabor..pa i ja se tjesim da je to sve normalno ali se i dalje uplasim..vama kojima je to druga trudnoca vec znate sta je normalno sta nije..mada se kaze da je svaka trudnoca drugacija..
Ja 12.09. radim kombinirani probir. Radiš ti samo nuhalni nabor (samo UTZ ) ili cijeli kombinirani? Treba čekat nalaze još 7 dana cca.
U prvoj trudnoći mi je bilo mučno od luka a sad ga isto ne mogu vidjet. Sve jače začinjeno me uništi.
Kad se prejedem povratim svaki put.
Kiselo mi paše, u prošloj sam pojela valjda tonu naranča i mandarina... jedva čekam da krenu.
Ne sanjam hranu ali mislim o njoj budna, googlam hranu i tržim nešto a ni sama ne znam što.
Mono onda cu biti negdje 13+4 😀ma bitno da si se malo opustila..mene copila sad i temperatura..
Ikryi on meni samo spominje mjerenje nuhalnog nabora tako da ne znam dal ce raditi sve ili samo to ali mislim da sve..meni se skoro nista ne jede normalnoga..samo gluposti i junk food..znaci hamburgeri,pomfri,kebab,palacinke,cokolade,sendvici razni itd..nista zdravog..od voca samo grožđe i banane
Sortiraj odgovore
Najstariji