Ja ti astigmatizam imam od prije, a rekao mi je da se moze pogorsati u trudnoci, za sada nije strasno. Ja isto sad idem na pregled nakon mjesec dana, i onda mi je rekla da cemo u 13tt radit kombinirani probir.
Ja sam neki dan radila urinokulturu, nalaz se ceka tjedan dana, Mono ako ces ici privatno mislim da ti je urinokultura oko 180 kuna.
Ikyri,
Zasto tako dugo cekas na pregled?? Ne bi li trebalo proci max 4tjedna, a tebi je to 6 vec??
Mozda si napisala ali sam propustila post.
Ivancica, znam da je cca 200 tinjak kuna. Tnx
Dalmatinka, ma dokt opce prakse mi je super inace, ali znas da se u svemu stedi...gin.socijalni je glup !
A na go. mi je ginekologica pa je rekla da dođem tada da zajedno sve obavimo. Mogla me tj. prije narucit ali da bolje tako da sve obavimo. A pregled kod zamjene nije dolazio u obzir. Ma još malo.
Ikyri,
Zasto tako dugo cekas na pregled?? Ne bi li trebalo proci max 4tjedna, a tebi je to 6 vec??
Mozda si napisala ali sam propustila post.
Ivancica, znam da je cca 200 tinjak kuna. Tnx
Dalmatinka, ma dokt opce prakse mi je super inace, ali znas da se u svemu stedi…gin.socijalni je glup !
Moja meni sve daje bez problema al ja bi im ozb zapritila prijavom. Duzni su ti dat...
Mono kako krvarenje i sve ostalo. Je to barem stalo ili još imaš smeđi iscjedak itd...?
Mono nam sad sigurno svaki dan slusa otkucaje pa je mirnija☺
waithing
Hahahha cure !
Slusala sam ujutro, i dalje ih ne cujem ali mi ih ocitava, ali ne uvijek....pa se brinem i kod toga naravno ! Malo me i to izludjuje, moram priznati, makar znam da je jos prerano...pa se tjesim time.
Waiting, javi kad ti dodje !
Nema vise ni smedjeg ni krvi, nista....to meni traje dan, dva, tri najvise i stane, pa se ponovno vrati kroz par dana....vec se moram naviknuti na to !
Makar, svaki put kad vidim, mi se smuci !
Ja ne smijem u kadu a obožavam kupke. Iscjedak mi posandrca nakon toga. Danas sam cijeli dan u depri plačem na sve. Gledala sam nešto na tv-u i bio je neki klinac bez ruke i cijeli dan razmisljam što ako mi beba nema ruke a nisam bila dugo na pregledu. Pukla sam ko kokica. Mrzim ove hormone!
Sortiraj odgovore
Najstariji