Ja nisam 6mj. "radila" na dvije trudnoće i to bez ikakvih pomagala. Bila sam jednom slučajno naručila testove za ovulaciju pa sam saznala da sam jedna od onih koja uvijek ima poprilično jako pozitivne testove. Čak dan prije m bi mi dvije crte bile jako jasne. Prije trudnoće sam bila kod ginekologice prije 4 god. tako da me 2x pitala jesam li njezina pacijentica. Tako da nemam blage veze što znači radit na trudnoći i proć što ste vi prošle. Ja sam još kukala zašto sam tako brzo trudna, jer sam poželjela malo radit na tome da veselje bude jače. Da mogu bi ti rado oduzela jedno 10mj od tih 6 godina.
Ahahhaa Waithing sad citam kak ti se mami tek poceo nadzirati trbuh sa 6 mj, a ja evo tek na kraju 3 i isla sam danas trazit trudnicke hlace jer eto kise, a ja u nijedne svoje ne stanem...
Bajdvej, kupila sam u areni u h&m-u imaju akciju, preeudobne su, mislim da vise nikad necu kupit obicne...
Ahahhaa Waithing sad citam kak ti se mami tek poceo nadzirati trbuh sa 6 mj, a ja evo tek na kraju 3 i isla sam danas trazit trudnicke hlace jer eto kise, a ja u nijedne svoje ne stanem…
Bajdvej, kupila sam u areni u h&m-u imaju akciju, preeudobne su, mislim da vise nikad necu kupit obicne…
Daaa, kaže udebljala se šest kila u trudnoći i baj the way-imala je u devetom mj trudnoće kila kao ja sad
waithing
Ajme sretne li zene...
Iako se ja po vagi nisam pomaknula s kilazom, pupa mi je ujutro aj jos kak tak, al do podne ja sam bar 5ti mjesec... 🐋
Da Elvira, prvo sam avenue pretrazila, nitko nista... a sjecam se da sam negdje vidjela odjel nedavno, al ne znam gdje... i onda arenu redom, pa nasla kod njih... imaju bas lijepe hlace, haljinice, majice... ali nisam se bas puno ni zagledala, sam sam uzela hlace, probala i bris iz trgovine, jer inace napadaje dobivam kad je gomila ljudi oko mene, a sad trudna jos vise...
Cure,
Znate mene vec, u strahu i paranoicna...
Naime, briseve sam radila.prije postupka, znaci u 6 mjesecu, i sve je bilo ok. I papu ali mi je dosao neki ASCUS, ali to je sigurno radi histero....
Ugl.ja bi to htjela ponoviti, briseve mislim, za svaki slucaj da slucajno nemam nekakvu bakteriju i pitala sam moju u Petrovoj i rekla je da nema potrebe, da stvarno sumnja da imam neku bakteriju koja bi izazvala spontani....:/
Mislim bila sam na moru, i to sto sam se okupala valjda 4 puta (ili tri, ne sjecam se ) po onak jednu minutu...pa se bojim da nisam nesto pokupila, tj.sumnjam stvarno ali da bi ja bila mirnija.
Jos mi je moja dokt.rekla da bolje ne prckati jos po mom cerviksu, radi kiretaza silnihi svega....
Ugl.moje pitanje je ako znate da li mogu priv.izvaditi samo recimo tri brisa, ureoplazma, mikoplazma i anaerobe? Klamidiju nemam sigurno...koliko to kosta cca??
I kada bi se preporucalo raditi cervikalne briseve? Iza 12 tt??
Kad ste ih vi radili?
Cure,
Znate mene vec, u strahu i paranoicna…
Naime, briseve sam radila.prije postupka, znaci u 6 mjesecu, i sve je bilo ok. I papu ali mi je dosao neki ASCUS, ali to je sigurno radi histero….
Ugl.ja bi to htjela ponoviti, briseve mislim, za svaki slucaj da slucajno nemam nekakvu bakteriju i pitala sam moju u Petrovoj i rekla je da nema potrebe, da stvarno sumnja da imam neku bakteriju koja bi izazvala spontani….:/
Mislim bila sam na moru, i to sto sam se okupala valjda 4 puta (ili tri, ne sjecam se ) po onak jednu minutu…pa se bojim da nisam nesto pokupila, tj.sumnjam stvarno ali da bi ja bila mirnija.
Jos mi je moja dokt.rekla da bolje ne prckati jos po mom cerviksu, radi kiretaza silnihi svega….
Ugl.moje pitanje je ako znate da li mogu priv.izvaditi samo recimo tri brisa, ureoplazma, mikoplazma i anaerobe? Klamidiju nemam sigurno…koliko to kosta cca??
I kada bi se preporucalo raditi cervikalne briseve? Iza 12 tt??
Kad ste ih vi radili?
Evo ja upadan ka padobranac al eto iman potribu rec. Ja san danas usla u 6 mj trudnoce. Zivin na moru i kupan se svaki dan i to od pocetka 6 mj. Sve je uredu :) nisam se cak ni preoblacila u suhi kupaci...
Ja san briseve radila tu negdi oko 12 tt..nije preporucivo prije. I nisan nista platila. U trudnoci je sve besplatno. Meni ih je napravia privatni gin, a ja san briseve odnila na higijenski i dosla po nalaze.
Mozda da napravis urinokulturu? Ja je cesto radin jer san imala eserihiju na pocetku pa me strah da se ne vrati... inace u urinu zna bit svakakavih baja koje izazivaju spontani ili prijevremeni porod...
Ma ASCUS ne znači ništa. Nije od mora sigurno, more sadržava visoku koncentraciju soli što sprječava razvoj bakterija. Vjeruj svojoj ginegologici.
Sortiraj odgovore
Najstariji