Waithing da li si mirnija nego inače? Bez promjena raspoloženja, malo si usporenija nego inače, ne živciraš se za svaku sitnicu?
Ja bi radije da nemam simptome mucnine i umora strasnog jer je uzasno tesko funkcionirat tako.. jedva cekam kraj prvog tromjesjecja...
Waithing da li si mirnija nego inače? Bez promjena raspoloženja, malo si usporenija nego inače, ne živciraš se za svaku sitnicu?
Hm....pa i nisam bas jer se cesto tokom dana brinem dal je sve u redu..no nije da sam izgubila simptome- jer ih nisam ni imala...😕
waithing
Ja bi radije da nemam simptome mucnine i umora strasnog jer je uzasno tesko funkcionirat tako.. jedva cekam kraj prvog tromjesjecja…
Tko bi nama ugodio😅
waithing
Ma budi sretna. Meni se vec prstenje krenulo urezivat, pogotovo ako malo dulje hodam i sl. Prsti ko hrenovke.
Ma budi sretna. Meni se vec prstenje krenulo urezivat, pogotovo ako malo dulje hodam i sl. Prsti ko hrenovke.
Ajme vec sad??
Ja cu se tjesit da sam na mamu..ona je obje trudnice isto bez ikakvih mucnina i teskoca kaze radila do 6mj.trudnoce kad se trbih tek poceo nazirati😅😅😅
Do tad kaze nitko skoro nije ni znao da je trudna
waithing
Pa meni je prva trudnoca prolazila bez nekih simptoma i uopce me nije zabrinjavalo sto mi nije muka i ne povracam, bilo i je drago da je tako..
Pa meni je prva trudnoca prolazila bez nekih simptoma i uopce me nije zabrinjavalo sto mi nije muka i ne povracam, bilo i je drago da je tako..
Ma i meni bi vjerojatno tako bilo...da ne cekam ovu trudnocu sest godina i prosla tolike postupke i spontani..pa slusam svi ove simptone one samo ja nista...onda se opet tjesim da mi se Bog napokon smilovao i nakon tolike muke darovao mi skolsku trudnocu☺
waithing
Ma i meni bi vjerojatno tako bilo…da ne cekam ovu trudnocu sest godina i prosla tolike postupke i spontani..pa slusam svi ove simptone one samo ja nista…onda se opet tjesim da mi se Bog napokon smilovao i nakon tolike muke darovao mi skolsku trudnocu☺
Vjerujem da ti je s obzirom na to teze ako nema simptoma, ali ne trebas brinuti.. sigurno ce sve biti ok, samo pozitiva
Ma i meni bi vjerojatno tako bilo…da ne cekam ovu trudnocu sest godina i prosla tolike postupke i spontani..pa slusam svi ove simptone one samo ja nista…onda se opet tjesim da mi se Bog napokon smilovao i nakon tolike muke darovao mi skolsku trudnocu☺
Vjerujem da ti je s obzirom na to teze ako nema simptoma, ali ne trebas brinuti.. sigurno ce sve biti ok, samo pozitiva
Hvala☺..trudim se razmisljati pozitivno...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji