Ma bitno da je prošlo. Ja sam bila budna do skoro 2h ujutro. Vrtila sam se i vrtila... Sad sam polomljena. Trebam malo se više fizičkili trošit tokom dana ali nakon jačeg napora meni je odmah loše. Nemogu praznit perilicu za suđe jer mi se vrti u glavi nakon drugog tanjura i sl. Razmišlja netko od vas upisat pilates za trudnice i sl...
Elvira,
Znas da ja volim mucnine i povracanjr :)
Ako nisi do sad povracala, sumnjam da ces tek sad poceti...vjerovatno je to samo jednom bilo.
Mislim da je super pilates za trudnice, ali ja nikako ne smijem nit bi se usudila...
Ja sam razmisljala o nekom pilatesu ili jogi za trudnice... samo naravno da sam i to jucer zaboravila pitat doktora jel smijem... cula sam da dosta tih tecajeva traze i potvrdu od lijecnika da trudnica smije vjezbati...
Ja ss umorim od obicnih kucanskih poslova..i znam imati bolove nakon malo jaceg napora..pa mislim da ni nebi dobila potvrdu od doktora da smijem a niti se usudim..a da mogu vjezbala bi pilates za trudnice doma imam i loptu i sve..mozda sad u drugom tromjesecju bude sve drugacije pa budem smjela :)..inace danas sam happy jer mi je zadnji dan prvog tromjesecja pa posto svi govore da je druho tromjesecje najljepse veselim se tome..a i nekako sam imala blokadu u mozgu da do 12 tjedna se moze sve lose desiti a poslje da je to svedeno na minimum pa sam nekako i opustenija :)
Ma prije 12.tj. ti zabrane da ides na pilates i sl. Elvira ti ideš na kombinirani za tj.dana cca? Meni je to točka nakon koje ću se opustit. Imat ću puno toga za obavit sad nakon pregleda. Tri vađenja krvi, urin i taj UTZ, još bi mi mogla papu radit i briseve. Kad se poslože nalazi ću se opustit.
Ma prije 12.tj. ti zabrane da ides na pilates i sl. Elvira ti ideš na kombinirani za tj.dana cca? Meni je to točka nakon koje ću se opustit. Imat ću puno toga za obavit sad nakon pregleda. Tri vađenja krvi, urin i taj UTZ, još bi mi mogla papu radit i briseve. Kad se poslože nalazi ću se opustit.
Da..da..za tjedan ili tjedan i pol idem na kom.probir..ja sam si utovila u glavu da je to samo pregled na kojem ce utvrditi ono sta ja vec znam a to je da je sa bebom sve u redu :).. jeste vi cure vec razmisljale o spolu..mislim dali imate kakve zelje? Meni je naravno najbitnije da je beba zdrava ali od pocetka trudnoce mi je u glavi curica..i stalno zamisljam curicu i jednostavno si ne mogu pomoci..nadam se da je to predosjecaj neki :)
Ja sam zapela za dečka. Cijelo vrijeme govorim bebi u muškom imenu. A u prošloj sam u ženskom imenu iako mi je doktorica bila jako rano rekla da po nastavku joj se čini da je dečko ali da je jako prerano i da nema šanse da bude sigurna...bila sam 10+2cca. Muž je htio dečka u prvoj a sad bi on ponovno curu...nece da čuje za dečka. A ja sam prvi put htjela curicu a sad dečka. Ako bude curka bit ce isto super. Ma ja gledam znakove neke i umišljam. Kao noge su mi dlakavije a u prvoj sam imala tri dlake na nogama i ispod pazuha...itd...
Pozdrav cure, nije me bilo dugo, bila sam na moru, pa sam ostavila svu tehnologiju na miru, ali sam sve pročitala i popratila. Mono držim fige i dalje , i ostalim curama naravno 🤞🏻👶🏼
Ja sam danas bila na kontrolnom UZV, 12+1, sve je u najboljem redu, vidjela malene ručice i nogice kako se micu, i počela plakat od sreće 😂😇
I napokon se riješila utrogestana 😤
Superto je prekrasan osjecaj kad vidis tako svoju bebu
. Jesi radila kombinirani probir?
Nisam još, naručena sam za 14 tt, bas me zanima kako to ide, mislila sam da je kasno ali je rekla da se radi između 12-14 tt, pa reko dobro 😊
Blago vama sa simptomima..ja od pocetka trudnoce nista..jednom sam bljuvala u 6tt i to je sve, nit mucnine nit umor nit vrtoglavica ma nista, bolne grudi cesce podrigujem i to je sve..stalno sam mislila da ce nesto doci kako trudnoca bude rasla ni nista..i test sam eto tak reda radi napravila niti jedan jedini simptom nisam imala..iskreno voljela bih imati jer se uopce ne osjecam trudno i onda naravno brinem da nesto nije ok...
waithing
Imaš detaljan UTZ i vadiš krv i to je to. Ovisi gdje radiš. Mislim da ti UTZ svaki ginekolog može napravit a vadit krv moraš unutar 24 i 48h. Nalazi su ja mislim za 7 dana. Meni ih Sunce pošalje na mail.
Sortiraj odgovore
Najstariji