Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Prosinac 2017. 10:24

Dobro jutro! Evo konacno sam se probudila. Imam filing da sam danas neka bezvoljna,  al mozda se jos nisam razbudila.
    Kathryn sretno na pregledu i da saznate spol! Isto zelim Honey sutra i sebi prekosutra. 😉
    Na kraju nisam ni napravila zvjezdice jucer,  nisam imala snage,  danas cu.
    Panda i Honey da vam sto prije i bezbolnije prodju ovi zadnji dani na poslu prije godisnjeg. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Elviramagistic
    19. Prosinac 2017. 10:31

mono1111

Hey cure…
    Imam jedan problem.
    Naime, ja ne znam sto se dogadja..ali ja cijelo vrijeme hrcem dok spavam, u T..inace ne.
    Znala sam hrkati kad bi bila prehladjena a inace imam problema sa sinusima, a sad mi je nos odcepljen i sve..i jednostavno moj dragi ne moze uopce spavati…a jos uz to i moj pas hrce, pa imamo on i ja duet, haha…
    No, sad ozbiljno. Sto da napravim da se to sprijeci?? Cak i ja neki put skuzim u nekom polusnu ili snu da hrcem..to je navodno grozno i glasno, tako mi.kaze, hahaali.
    Jedino sto sam promjenila je znaci spavanje na boku, ne spavam vise na trbuhu kao inace…na ledjima nikad ne spavam…
    Sto da napravim??

Hahaha..isti problem..muz je rekao da se seli u boravak..da ne moze vjerovati kako hrcem..navodno je to sve normalno

panda102
    19. Prosinac 2017. 10:48

Cure sretno na pregledima, nadam se da ce te saznati spol, ja cu ipak sacekati do 23.1. :)
    I ja se nadam da nece bit guzve inace cu pisati u autu...briga me hahahaa
    Kupila sam si jucer hlace u hmu, sa 50e na 20. odlicne. Imam osjecaj da mi je iskocio stomak, primjeti se. Kg su isti 59. Jucer sam pojela sladoled, rekoh od toga me nece zgaravica, joj do 10 sam sinoc umirala.
    Pa kako cu ja u Tursku ici kad ne mogu baklaveee jest...sto idem onda :(
    I moj fantom skripi zubima, zadnje vrijeme manje, ali kad je umoran, to sami djavli iz njega izlaze.... kao sto kaze kathryn nista sto noga ne moze rijesiti hahahah
    OoooOoooo I PIKICA je ziva :) :P

• ita87
    19. Prosinac 2017. 11:04

Meni je najgore kad me probudi jer hrce i onda ne mogu 3 sata spavati. Onda ga par puta laktom i prestane nakratko. I u tom momentu dok ne grce pocinje to sa zubima, a meni horor 😱😱😱
    Danas idem na šišanje poslije posla, nakon skoro godinu dana 

19. Prosinac 2017. 11:09

Moj ne hrce,  al ja hrcem i to gotovo uvijek. Imam problema sa sinusima i asmaticar sam,  pa mi je to normalno stanje. M kaze da nije ni strasno,  osim kad sam na to svoje jos prehladjena,  onda zna bit gadno. 😂😂😂
    On prica u snu 😂😂😂😂  ja se s njim nesto napricam dok on spava,  umirem od smijeha. Pa ga sprdam drugi dan,  a on se nis ne sjeca.
    Nek se Pikica oglasila,  sad mogu ic radit NJENE zvjezdice. 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    19. Prosinac 2017. 11:10

Jutro koke. I danas sam se u 10 SAMA OD SEBE digla. Bez alarma ☝🏼 . Muz jos spava, jucer me pito u 12 zasto sam budna vec🤣 ne znas ko je gori od nas dvoje. Samo da beba bude na nas, a ne na pixia🤣 on ima parade po stanu od jutra. E koji mutav macak, pustim ga malo na terasu, njega potjera pisanje i on trci unutra u pijesak svoj, ne zna da moze i vani pisat🤣 ( ne mislim na terasi, nisam munjena, ima pokraj sodera🤣)
    Ugl panda jbt da je meni 59 kila, nez kad sam zadnji put tolko imala. Cek jel ti ides u Tursku ili Sarajevo? Nesto sam krivo pohvatala.. 
    Kathryn eto ako nosis decka bar znas kaj te ceka. Al ako ti muz nis ne kuzis ni dalje to je normalno, moj se pravio pred dr da sve kuzi, vani mi reko da je skuzio samo otkucaj srca🤣 ali kod privatnika kad smo bili na 3d onda je fakat kuzio( cak stidne usne vidjeli🤣)
    Dan mi super poceo, sve komplikacije kaj sam dobila otisle na rezije( dobro dok je pokrilo minus🙄)
    Onda dalje
    Mono-hrkanje- pojma nemam bas te briga, bitnije je da ti spavas😅 a moj kaj radi, to vam ne mogu ni objasnit. Zvuk neki ko mala beba na cici, bez zezancije. Znaci nekako mljacka/skljoca ustima, kao da cucla nesto. I tak svaku JE.... noc. Mislim si mozda mu mama nije dala cice kad je bio mali pa mu fali. Boze uzasna sam danas. Ugl doso postar s gnijezdom i tetra pelenama, stavljam slike😘

Katuska99
    19. Prosinac 2017. 11:13

19. Prosinac 2017. 11:14

Ajmo jedna friska svekrva anegdota... Zove maloprije, da pita sto cu radit od kolaca, meni doslo da joj kazem da cu kutiju domacice otvorit haha
    Ugl ja kazem da nemam pojma jos, ali vise od 3 vrste suhih necu i napravit cu zahericu i to je to... Pita a sta neces radit Madjaricu ove godine, ja joj kazem pa nikad u zivotu ju nisam radila, pa tako necu ni ove i ona me 5 min uvjerava da sam prosle godine radila i da je bila bas super i da se ona SJECA da sam 100% radila... I nema sanse uvjerit ju da nisam. I sva uvrijedjena kaze, dobro, onda cu ja ove godine haha

Katuska99
    19. Prosinac 2017. 11:15

Tetre nisu s ethereala jer tamo pola tih nisu imali koje sam htjela, a jako slicna ponuda je na tom minigreeny

19. Prosinac 2017. 11:18

Katuska, tetrice su divne, ove s jednorozima i konjicima su za rastopit se... I gnjezdo je lijepo, lijepe boje, al ja dan danas ne kontam svrhu haha nekako mi je to ni vrit ni mimo, ocito sam i ja zaostala u vremenu i prostoru...
    Cekaj, sta su sjele komplikacije? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.