Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    18. Prosinac 2017. 10:20

Moj muž spava ko top, ja ga jedva probudim, tako da mislim da kad beba dođe da njemu i neće biti neka promjena  
    Moja beba neće sa mnom u krevet najviše jer sad pri pomisli imam strah da ju ne zdrobim i slično. Mislim, vjerojatno se to bude teško dogodilo, al nek ona bude u svom kindaču sigurnija je tamo.  Da da, u srijedu, baš sam uzbuđena, uh! Evo ja držim fige i molim boga za nas obadvije  Ja sam dobro, gladna, jedva čekam na gablec doma na sarmu. haha
    Kako si ti Proudy jesi odmorila?

18. Prosinac 2017. 10:24

Jesam. Najgore mi je bilo to kaj sam se smrzla,  pa kad sam dosla kuci nikako se ugrijati. Al bas sam se lijepo naspavala. Sad idem radit prve kolace😂😂😂😂 Srame me bilo,  doma sam a jos nis nisam napravila. Pocinjem s najlaksim,  radim one keksice na masinicu (za meso). 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    18. Prosinac 2017. 10:53

Naravno da i moj spava ko top.... ahhahaha koji ne...ali ne hrče, nikad nije zahrkao u ovih 5 godina koliko smo skupa...hB jer mene probudi sve......
    Joj honey nadam se da ce se fino namjestiti da saznas spol, od <3 ti zelim..
    Proudy ce biti vrijednica danas, pravit ce zviiiijezdice hehehehhee
    Ita ne mici krevet hahahha i mi imamo trosjed u toj sobici koji se razvuce, meni ga zao dirat, jer stalno imamo neke goste i ne volim kad se povlace po dnevnoj...
    A Ita jos jedan razlog da cuvas kauc je kad dodjemo na ljeto u selce da imam gdje spavat ahhahahahhahahahha

Katuska99
    18. Prosinac 2017. 11:15

Samo da se pohvalim da sam se sama od sebe digla u 9:55. Ne znam kako se to desilo, al eto. Para jos nema ali sad stvarno trebaju sjest, komplikacije i nadam se i bozicnici. 
    Ja imam dvije gostinjske, tj jednu a druga bila moj sminkeraj. Tako da gostinjska leti van, al krevet cemo stavit u sminkeraj. 
    Od moje frendice muz se skroz preselio u drugu sobu od kad imaju bebu, znaci 7 mj ni jednu noc nije s njima spavao. Ne znam jesam ja luda ili sta al meni je to koma🙄☹️ Znam da moj m nebi to napravio, al dobro on radi svakakve smjene, i nocne pa nekad nek ide, al ne bas stalno🙄
    Proudy sretno s kolacicima🤣 napravi ti onaj kaj sam ja slala, ak je meni uspjelo i tebi ce🤣 
    Mjerila ujutro secer s novim aparaticem sto mi je m kupio onaj dan kad sam plakala od muke, sad ih 3 imamm🤣 4.0. FALA BOGU

ikyri
    18. Prosinac 2017. 11:24

Katuska99

Samo da se pohvalim da sam se sama od sebe digla u 9:55. Ne znam kako se to desilo, al eto. Para jos nema ali sad stvarno trebaju sjest, komplikacije i nadam se i bozicnici.
    Ja imam dvije gostinjske, tj jednu a druga bila moj sminkeraj. Tako da gostinjska leti van, al krevet cemo stavit u sminkeraj.
    Od moje frendice muz se skroz preselio u drugu sobu od kad imaju bebu, znaci 7 mj ni jednu noc nije s njima spavao. Ne znam jesam ja luda ili sta al meni je to koma🙄☹️ Znam da moj m nebi to napravio, al dobro on radi svakakve smjene, i nocne pa nekad nek ide, al ne bas stalno🙄
    Proudy sretno s kolacicima🤣 napravi ti onaj kaj sam ja slala, ak je meni uspjelo i tebi ce🤣
    Mjerila ujutro secer s novim aparaticem sto mi je m kupio onaj dan kad sam plakala od muke, sad ih 3 imamm🤣 4.0. FALA BOGU

Ja i muž nikako da spavamo skupa jer se nitko ne naspava. Ponekad u sredini noći se zamjenimo ... To ne spavanje s mužem zvuči gore nego što je. Ali on kad bi došao s posla bi sve obavio i malu preuzeo a ja bi popodne često malo spavala ili se odmorila. A kad skupa spavamo oboje smo koma i onda nakon posla on dođe nikakav i ništa ne funkcionira. Kad sam ja krenula radit jednu noc ju je on uzeo a jednu ja... (kad sam je s cice maknula). Ako dojiš po noci se muž samo budi a ne može pomoć nikako. Ako je beba na bočici onda jako rano muž može preuzet noć i može pomoć...(radit formulu dok je ti nosiš da ne plače ili suprotno). Ali to ne spavanje s mužem nije tako strašno.

18. Prosinac 2017. 11:37

Ja moram priznat da je meni gore kad muzevi dezuraju po pola noci i ujutro idu radit, a zena doma na porodiljnom. Zvuci malo sovinisticki, al ja neispavana nekako doma mogu bauljat, u najgorem slucaju necu nista taj dan radit osim bebom se bavit, al on ne moze vozit, funkcionirat na poslu i jos preuzet bebu kad dodje doma ako svaku noc dezura  uz zenu. Skroz nebitno jel dojena beba ili ne, ja znam kako je meni bilo kad jedan dan dodjem na posao nenaspavana. 
    Gore mi je to cuti nego to odvojeno spavanje. 
    Mozda tako razmisljam jer nisam imala zahtjevnu bebu po noci, i kad se budila 10 puta za cicanje zaspala bi nakon 5 min na cici i okrenula se, nikad u zivotu ju nisam nunala i uspavljivala na rukama. Tako da onak u polusnu bi se i ja samo okrenula i nastavila, a iskreno u tom trenu mi je bilo svedno jel muz s nama u sobi ili spava na marsu

ikyri
    18. Prosinac 2017. 11:47

Ma gle klinci na bočici papaju rijeđe nego oni na cici. Pa i kad se digne muz radi se o jednom buđenju kad složi bocicu. A imas i one s grčićima s kojima stvarno i mami treba pomoc. Kako god se roditelji dogovore je super...bitno da funkcionira. I da muž naravno ima svoj dio u brizi oko bebe.

18. Prosinac 2017. 13:22

Ako danas ne sjednu komplikacije,  lijepo molim Katusku da sutra narihta alarm u 6,  za dobrobit svih nas koji cekamo da sjednu 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    18. Prosinac 2017. 13:45

U gostinjskoj imam ikein hemnes bracni krevet i mislila sam ga zamijeniti sa hemnes dnevnim krevetom (koji je za jednu osobu a kad se otvori je za dvoje osobe). 
    Tako ce mi ostat vise mjesta. Ma tko zna kak ce bit na kraju.
    Panda ima da ispizdimo nas 4 sa dvije bebe u stanu hahahaha 

• ita87
    18. Prosinac 2017. 13:47

A bome ima da polude i gosti turisti, jer je nas stan na trecem katu kuce, a na prva dva kata su apartmani koji se preko ljeta iznajmljuju turistima. Ajmee nadam se da ce beba biti mirna bar po noci hahaha jer mi inace ne gine selidba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.