Kaktus ovo sa svekrvom je za pišat od smijeha! Pa ti se ni ne moraš sjećati ona se sjeća za tebe hahahahaha
Jao tako zna i moja, pripisujem to godinama (prek 60 jel) i malo luckastošću.
Honey mraaaaaaaak!!!!! Bas je pravi happy day...cekamo slikice🎉😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Ajme Honey divno! Javi odmah poslije da nas stize principesa. 😘 Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey bas imas srece 😍
Ja tek u petak navecer idem na privatni pregled.
Danas su svi na frizurama, ja bas dosla od frizerke. Osisala jedno 30cm i napravila siske, ajmee, muz kaze da ima novu zenu hahahaha
Honey bas imas srece 😍
Ja tek u petak navecer idem na privatni pregled.
Danas su svi na frizurama, ja bas dosla od frizerke. Osisala jedno 30cm i napravila siske, ajmee, muz kaze da ima novu zenu hahahaha
Bravo Ita! Ja volim takve promjene, svi budu u cudu i sama si sebi nova. 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey sretno...
Ita bravo za promjenu, volim na sebi promjene duzine, al sa siskama sam va Vi... Vise puta isprobavala razne varijante, al ak su mrvu duze idu mi u oci pa me nervira, ak su krace opet me nervira, kad su rijetke izgledam si jadno pa me nervira, kad su guste opet mi ne valja pa me nervira, i tako, uglavnom moze dugo, kratko, jako kratko, asimetricno, stepenasto, svakako, ali bez siski za mene
Hvala cure!!! Javim se obavezno!
Ita super ja sam na kratkom bobu sa šiškama, sad ga malo puštam duže pa mislim da neće biti velike promjene jer ovo je bila promjena u 9.mj. hehehe ali kad se ja sjednem kod svoje frizerke sve je moguće hehe
Bas mi je bila narasla kosa i kazem frizerki skrati na pola, a ona u cudu. Kad je skratila, kazem joj odrezi siske a ona ??? Mislila je da se zajebavam hahahah
Ma imala sam siske prije 5 godina i vise, brzo mi raste kosa pa ak mi se bas ne bude dalo, lako ih pustim 😂
Katuska. Idem prvo za bosnu nekih 12 sati hahahah i onda iz sarajeva letimo za istanbul. Tamo smo 5dana. Pa se vracamo u sarajevo i onda u moje rodno mjesto do kraja godisnjeg. Kod nAs ne smije biti staticno hahahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji