Kaktus svekrva ti je zakon😂😂😂😂 boze ona tebe zove tak s tim pitanjima, meni moja kaze da nisi nis pekla sve vas ceka kod nas🤣🤣 koliko ima godina?
Kaktus tvoja svekrva je pravi biser, i moja je slicna, ali sva sreca pa je odselila u njemacku
Evo je, svaki drugi dan zivka muza hahah meni to bas smijesno
Katuska ja mislila da je ovo sa neta, nisam skuzila da je tvoje, bas je slatko, siva srceka.😍😍😍
61 ima.
Muz prasnuo u smijeh kad sam mu ispricala, kaze da se mozda nekog ruma napila pa baljezga gluposti.
Uh jesu me nazivcirali ovi keksi, mamu im.
Puca i puca i puca, fakat nisu te pipkave stvari za mene dok sam trudna. Prvo sam pizdila, onda sam se rasplakala nad tim. Trudis se i kuki, bolje da sam gotove kupila. Tak i tak cu morat kupit, jer ne idem ponovno radit. Uspjelo mi mozda 20 od 30 keksa 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy, ja cu zato ove godine samo neke kuglaste oblike radit haha
Rafaelo, neke cokoladne kuglice i jos nesto cu smislit. I tortu i dosta..
Proudy, ja cu zato ove godine samo neke kuglaste oblike radit haha
Rafaelo, neke cokoladne kuglice i jos nesto cu smislit. I tortu i dosta..
E uzas! Ja isto kontam jos kuglice s vanilijom i kokosom napravit, to mi nece pucat. A idem u ducan po kutiju zvjezdica, nabijem ih. 😂😂😂😂
Mali mi to voli jedino pa sam zato isla radit, al bas sam zivce izgubila s njima. Ne treba mi to.
Jos ja to sve uopce ne jedem.
Cekam muza jos da se izjasni koji kremasti kolac zeli, to cu napravit u subotu i bok.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy probaj ove moje od limuna i meda napravit. Smjesa je tako dobra da nis ne puca. Samo ih slobodno malo deblje ostavi, a prefini su.
Meni su zvjezdice opcenito najgori oblik, ti krakovi se uljepe i samo mi se deformiraju. Ove godine sam si dala truda, ali inače najčešće radim cvjetice s pekmezom 😉
I to što proudy kaže , toliko posla oko njih, a ja ih uopće ne jedem. Al sta ću kad je muž poželio
Meni su zvjezdice baš super, hahaha, al mi isto nisu bile dok nisam savladala.
Imam jednu lijepu vijest, zvali me iz Škvorca da doktor ima operaciju sutra i da mi nema poslije termin za dati i da moram danas doći hahahaha A meni teško palo Tako da idem sad za manje od sat vremena, u 16:30 moram biti tamo!! Srce mi hoće iskočit od uzbuđenja!!!
Bolje nije moglo ispasti! Poslije idem na frizuru, bila naručena u 4 ali sam uspjela dobiti termin između 5 i pol6. O happy day!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji