Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2017. 13:59

Evo ih! 
    Nisam nista jos bacila u smece. Idem na zviiiijezdice,  tu ce bit otpada 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Prosinac 2017. 14:24

Super su ti Proudy!!! Samo hrabro na zviiijezdice!  
    Ja se tako posvađala sa mužem da sam se sve tresla koliko sam se uzrujala. Dođemo kući na gablec i to još na sarmu i onda se zakoljemo za narednih mjesec dana.. Rekla sam mu da je glup, a to sam mu rekla jer me uzrujava trudnu bezveze.
    Pomirili se mi odmah ali sam se baš jako uzrujala, valjda i hormoni, sve me brine sad jel sa bebom sve ok...

18. Prosinac 2017. 14:54

Honey

Super su ti Proudy!!! Samo hrabro na zviiijezdice!
    Ja se tako posvađala sa mužem da sam se sve tresla koliko sam se uzrujala. Dođemo kući na gablec i to još na sarmu i onda se zakoljemo za narednih mjesec dana.. Rekla sam mu da je glup, a to sam mu rekla jer me uzrujava trudnu bezveze.
    Pomirili se mi odmah ali sam se baš jako uzrujala, valjda i hormoni, sve me brine sad jel sa bebom sve ok…

Zamijesila sam tijesto. Po onom Pikicinom receptu,  javim jel se peku ili su u smecu.
    Ja sam se svojim u ovoj trudnoci do sad jednom tak posvadjala. Plakala sam ko dijete,  jecala,  ne mozes se smirit,  uzas. Rekla sam mu tad da mi je bilo ljepse prvi put bit trudna,  jer je bio skoro cijelu trudnocu poslovno odsutan i nismo se stigli svadit samo voljet 😂😂😂😂. Pa me pitao jel to znaci da hocu da ode? Pukla sam se smijat i to je bilo to.
    Bez brige,  sve je ok s bebom. Osjete oni kad se mama uzruja,  ali i osjete kada je sve u redu. 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Prosinac 2017. 16:39

Hvala Proudy, srce si  
    I ja bi ovog svog najradije lansirala negdje do poroda, a opet mi dobro dođe  Tako to je sa muškarcima, ne možeš s njima ne možeš bez njih

18. Prosinac 2017. 16:51

Honey

Hvala Proudy, srce si
    I ja bi ovog svog najradije lansirala negdje do poroda, a opet mi dobro dođe Tako to je sa muškarcima, ne možeš s njima ne možeš bez njih

A da,  kaj mozemo? 😁
    Zaboravila sam da danas imam zubara,  eno mi tijesto u frozideru. Nis mu ne bu jel da? Mogu to navecer napravit?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Prosinac 2017. 16:54

Ma ništa mu nebu, što duže stoji to bolje! Bitno da se bar sat vremena ohladi a ako je duže nema veze. Ionako ga moraš malo rukama premijesit da se može razvaljat jer inače bude pretvrdo pa puca ili se ne može razvaljat pa ostane predebelo. Nije dobro kad je prehladno a nesmije biti toplo. To tijesto ko muškarci hahahaha

panda102
    18. Prosinac 2017. 17:13

Muskarci 🔫🔫🔫🔫
    Mene je moj naljutio u subotu ali sta ces. Ja se ne volim inatit a nekad bih mogla hahahaha inace je divan a nekad mu i pobjegne. Moramo malo hahahahah 
    Tako da Honey drzi se hahaha jos samo do kraja zivota 😂😂😂 
    Kata se probudila sama od sebe 🧐🤪🤪🤪🤪 nemoguce. Mora da je bio zemljotres hahahahah
    Proudy peče i zaboravlja hahahha 

18. Prosinac 2017. 18:57

Jebem ti trudnicki mozak! Sreca da sam si stavila remainder na mob, inace ne bi ni otisla zubaru. Al sam si ga mogla stavit i ranije,  a ne cuku prije termina. 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Prosinac 2017. 19:13

Hahaha da Kata se probudila pet do 10 i meni sumnjivo 😂 Proudy ja znam isto stavit tako sat vremena prije, pa dobto da nisam onda u Splitu, strašno 😁 evo ja se sad najela, izveo nas muz na veceru jos uvijek se ispricava 😜 

18. Prosinac 2017. 20:39

Ja sam danas prala svoje divne nepeglajuce zavjese, mojoj sveki se sigurno stucalo... 
    Prozore malo izvana samo pogladila, tako i onako su gotovi cim prva kisa padne. 
    I oprala pecnicu maloprije. 
    Ostalo sve klasika, nekako ne padam da one velike generalke, sve pomalo odrzavam.
    Kako vi, imate predblagdansku generalku ili isto samo laganini?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.