Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    18. Prosinac 2017. 21:15

Isto laganini, nemam generalku. Operem prozore kad mi se da, sad mi ne pada na pamet. Pecnica vristi za pranjem ali bojim se da ce morati cekati novu godinu. Svaki vikend je jedino ciscenje kupaona, brisanje prasine, usisavanje i pranje podova. Al to mi nekako spada u osnovmo odrzavanje 😁 Kuhinju sam nedavno cistila i tako... Moja sveki ce jos cistiti kad dodemo gore, to mi bas ide na zivce. Ona se inace bavi ciscenjem, i pazi sad ovo, jednom kad smo bili u posjeti tako isto oko blagdana ona nas pozove da dodemo do nje u dvoranu da nam nesto pokaze. Uvalila ona meni mop a muzu onu masinu za pranje, hahaha popizdila sam, pola dana tamo ribali. I sad ona u rasporedu ima radno 24., 29. i 30. i javi mi kao da me briga. Onak omg!!! Bez nas ovaj put, trudnica nece ribat 😁 a i da nisam trudna, zaboravi zeno. 

mono1111
    18. Prosinac 2017. 21:40

Hey cure...
    Imam jedan problem.
    Naime, ja ne znam sto se dogadja..ali ja cijelo vrijeme hrcem dok spavam, u T..inace ne.
    Znala sam hrkati kad bi bila prehladjena a inace imam problema sa sinusima, a sad mi je nos odcepljen i sve..i jednostavno moj dragi ne moze uopce spavati...a jos uz to i moj pas hrce, pa imamo on i ja duet, haha...
    No, sad ozbiljno. Sto da napravim da se to sprijeci?? Cak i ja neki put skuzim u nekom polusnu ili snu da hrcem..to je navodno grozno i glasno, tako mi.kaze, hahaali.
    Jedino sto sam promjenila je znaci spavanje na boku, ne spavam vise na trbuhu kao inace...na ledjima nikad ne spavam...
    Sto da napravim??

panda102
    18. Prosinac 2017. 21:44

Hahahahhahaha honeeey lazes hahahahah radna snaga hahahaha pomozite zeni u nevolji. Kod mene je isto vikendom ruzina podovi usisivac (od kad sam si kupila svoje novo bosch cudo usisavam svaki dan 😍😍) prasina i ves, wc vikendom a i vecinom svakodnevno nesto brisem hahahah 
    A prozore pere muz jer su visoki 245cm a on 193 hahahha a ja 162 🧐🧐🧐
    I nemamo vanjskih zidova nego su prozori od plafona do poda 🔫 kuhinju kad ga natjeram 🙈🙈🙈
    Moj je jeo morsku pizzu danas s onom marinadom.Smrdi miiii ubila bih ga sad. 
    Laku noc. A PIKIIIICEEEEE javi se

Honey
    18. Prosinac 2017. 21:53

Jesi vidjela Panda, nema, moja svekrva te odmah zaposli, da nebi ti razgledacala po njemackoj, hahaha 
    Nista muza sad posalji na onaj kauc gdje idu gosti, nek se pocne privikavati 😂 Laku noc 😘
    Mono na zalost nemam nista pametno za reci. Mozda da porazgovaras sa doktorom o toj temi? Ja imam problem probudim se punog nosa i kapilari uredno spucaju dok ga praznim ujutro, znaci sukrvica. Isto nikad s tim problem nisam imala. 

mono1111
    18. Prosinac 2017. 22:53

Honey

Jesi vidjela Panda, nema, moja svekrva te odmah zaposli, da nebi ti razgledacala po njemackoj, hahaha
    Nista muza sad posalji na onaj kauc gdje idu gosti, nek se pocne privikavati 😂 Laku noc 😘
    Mono na zalost nemam nista pametno za reci. Mozda da porazgovaras sa doktorom o toj temi? Ja imam problem probudim se punog nosa i kapilari uredno spucaju dok ga praznim ujutro, znaci sukrvica. Isto nikad s tim problem nisam imala.

A pitati cu svakako u cet...da, ni ja stvarno ne znam.
    Meni je prije curila krv iz nosa, stalno...a sad u T samo jednom..hm...

18. Prosinac 2017. 23:08

Mono, padaju mi dvije stvari na pamet, prvo ako si na terapiji normabela mozda te on ful opusti, i te misice i sve u toj regiji pa mozda zato hrces ili ona hiperplazija sluznica kod trudnica sta zna biti, to je navodno jer tijelo postaje bolje prokrvljeno pa sluznice kao malo nabubre, to je skroz prirodno i nista zabrinjavajuce.
    Neznam, mozda lupam gluposti, al to mi ie nekako prvo palo napamet.
    Kako god bilo, bolje da ti i pas hrcete pa da muzu smeta, nego da muz i pas hrcu pa da tebi smeta.
    Bas pitaj, i mene zivo zanima.

Honey
    18. Prosinac 2017. 23:16

Ovo zvuci vrlo suvislo sto si ti Kaktus napisala! Stvarno bi moglo biti to! I slazem se, samo nek vas troje hrcete, a muz nek seli u drugu sobu na navikavanje, sad sve muzeve selimo i one sto se bune i one sto smrde po necem sta su jeli i one koji ne slusaju, hehe

mono1111
    18. Prosinac 2017. 23:37

Kaktus,
    Ne uzimam svaku noc vise normabel..prije jesam, ali sad samo po potrebi. I ja sam mislila da je to mozda od Normabela, ali i bez njega, je situacija potpuno identicna.
    Za ovo hiperplazija sluznice nisam cula...ali moguce da je to...
    Hahah, slazem se, bolje da je ovako, nego da meni smeta, ali nije mi ugodno kad mi dragi ne moze spavati, onda se usred noci zna premjestiti na kauc...onda je neispavan, zivcan i sve po redu, hahha.

Honey
    19. Prosinac 2017. 07:13

Jutrooo! Jos dva dana radim, jedva ustala moram ic vec kasnim 😴😴😴 

Frajla
    19. Prosinac 2017. 07:31

Ja nekak smatram pod normalno da trudnice hrču, to sam čula puno puta. Nemam pojma od čeg dođe. Na trbuhu rijetko tko hrče, pa možda bi i prije T da si spavala n boku
    Ja sam znala i prije zahrkati, mužu se nikad nije žalio da mu smeta, nego mu je baš super tema za zezati me ujutro. Sad dugo nije ništa spominjao, pa nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.