Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    19. Prosinac 2017. 20:45

Ja prijavljujem pimpacaaaaaa...💙💙💙
    Eto znala sam,i mm je znao...bio samnom,pucao od ponosa..kaze da on samo musku djecu radi..😂😂
    Bas je zivahan,vrtio se stalno,rukama nogama pa noge do glave skroz..ludilo! 😍😍😱

Palčica0306
    19. Prosinac 2017. 20:47

Honey

I ja si tako mislim da je onda curica 😂 morao mi je gledati preko trbuha, jer se vaginalno nije vidjelo, tj sonda dode preblizu. Tako da mi je napravio cervikometriju i trbusni uzv. I tako je mala sa nogama na mojoj lijevoj strani a glavica desno, tocno lezi ko u kadi, i stisnula te noge i mahala samo rukama i glavom sunce joj njeno 😂
    Katuska radio mi je onaj drugi. Tko je tebi radio anomaly?
    Pikicato ce nama biti ocito novogodisnje vijesti a Proudy tebi curka pod bor. 😘 da, decki vode moramo popraviti prosjek 😉
    Palcica ti si bogme nakupovala ❤ Sve je preslatko 😍

Hihihi da sve riješeno sobica za 8dana stiže,kolica za 21 dana...i još imam ormar robice u rozoj,žutoj,crvenoj boji što dobila robice. 🤗Sve za moju malu princezicu mama i tajo kupili.

19. Prosinac 2017. 21:19

Honey, beba te drzi bas u neizvjesnosti... 
    Moj malac lezi isto tako, glava na jednoj strani, noge na drugoj, a nogama vec jako jako nabija da ponekad zaboli. 
    I mala mi je jako dugo bila u tom poprecnom stavu, pa se na glavu okrenula i onda par tj pred porod guza dolje, al de s 37 tj vratila naglavacke na svu srecu

Honey
    19. Prosinac 2017. 21:36

Kaktus a valjda joj je najudobnije tako. 😄 Do sad je stalno bila u tom polozaju, jedino je prosli ili predprosli put bila glavom sa dolje i da se prema nama okrenula, al tad je bilo prerano ista vidjeti. Ma nek je ona meni ok a bit ce mi "ona" dok se ne dokaze suprotno 😂 Samo se nadam kako kazes da bude sa glavom dolje kad ce trebati. 

Honey
    19. Prosinac 2017. 21:37

Kathryn cestitam na Pinčeku 💙😍 
    Ajd nek si bar ti saznala a mi ostale mora da nosimo onda cure 😂 osim pande ona je posebna 😜

kathryn
    19. Prosinac 2017. 21:43

Da zao mi je sta i vi niste saznale,sad za Bozic za poklon! Al da sigurno su curke pa se srame...da vidite kak je moj noge rasirio..pokazao svu raskos! 😂😂😂

Honey
    19. Prosinac 2017. 22:15

Hahaha kathryn 😂😂😂 

Honey
    20. Prosinac 2017. 06:20

Jutrooooo 🤰 
    Jos danas i sutra, ajmo radilice 😘

panda102
    20. Prosinac 2017. 06:21

Honey, moze jedno pitanje!???

Honey
    20. Prosinac 2017. 08:19

Reci Panda duso 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.