Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    19. Prosinac 2017. 07:33

Sad se ne usudi nista reci ipak si trudna 😂 ja hrcem tu i tam, ali ni moj se nije bunio da je nesto nenormalno. 

panda102
    19. Prosinac 2017. 07:46

Jutro :)
    Tema hrkanje- ne hrcemo nijedno, ja mozda malo kad sam prehladjena ali nista strasno da ne moze spavati.
    Kaktus slazem se, bolje da vi hrcete nego on hahaaa
    Tako da Mono nemam nista pametno reci....
    Honey izdrzala sam noc....nije bilo strasno ahhahahaha nisam ga jos otjerala...
    Joj ovaj Mg je najbolji za blato :)
    Nemam vam sta reci...danas malo po slatkise...pred put...da bude sve spremno u cet kad dodjem s posla da samo krenemo, strah me guzve na granici :( 
    kad vi krecete Honey svekrvi pomoci cistiti hehehehehhehehe

panda102
    19. Prosinac 2017. 07:54

panda102
    19. Prosinac 2017. 07:56

Eto Mono izbaci mi clanak aahahahahha

Bublica123
    19. Prosinac 2017. 08:04

Jutreko ekipicaaa...eto me...razletila se posvuda...citam vas....uhvatila se svaki dan pospremit nesto po stanu....kolace cu u cet.i pet...danas u vrticu imamo zajednicko kicenje bora sa klincima i tak...jucer sam uzela magnezij jer me u snu uhvatio takav grc u listu da sa vukla nogu do wc- a kad sam se probudila😣😣😣
    😚😚😚😚😚😚😚😚svima 

kathryn
    19. Prosinac 2017. 08:05

Dobro jutro...fakat nisam imala vremena par dana skociti tu,vidim fino ste se raspisale..ono sa zapisavanjem hahahaha,evo bas me veseli ako je decko! Nego ja danas u 18h idem na uzv i vjerojatno cemo saznati spol! Pitat cu dr dal moze i muz uci da vidi,da ga ukljucim na licu mjesta jer doma gleda slike kad donesem pa mu nos nije jasno a ja do doma sve zaboravim di je kaj..😂😂
    Ja isto hrcem kad sam prehladena,inace nemam tih problema,muz hrce skoro stalno jer ga cijelu godinu sinusi zezaju al ga zveknem nogom pa je mir! 🤗😁

19. Prosinac 2017. 08:16

Ja ne hrcem, ali uzasno znam skripati zubima dok spavam, muzu je to bilo jezivo dok smo bili cura i decko i poceli skupa zivjeti haha kaze da je imao osjecaj da cu ga ugrist. Pa me zafrkavao da ce mi za rodjendan kupit onu boksacku gumu za zube.

Frajla
    19. Prosinac 2017. 09:12

To škripanje mi je još gore od hrkanja. Užas, gore od onog kad netko kredom po ploči škripi. Nikad se nisam uspjela naspavati pored škripača. A i problem je što zubi od toga odu s vremenom 

19. Prosinac 2017. 09:42

Frajla

To škripanje mi je još gore od hrkanja. Užas, gore od onog kad netko kredom po ploči škripi. Nikad se nisam uspjela naspavati pored škripača. A i problem je što zubi od toga odu s vremenom

I ja sam cula to za zube vise puta, al do sad nisam primjetila stetu kod sebe, i tata je skripac, mladja sestra tu i tamo je znala.

Honey
    19. Prosinac 2017. 09:44

Hahaha Panda idemo 28.u cetvrtak, uzet cu odma svoje metle i mopove sa sobom 😂 
    Pa mislim da ti nece biti guzva ak idete sad u cetvrtak. U svakom slucaju imaj bocu sa sobom za pipi 😂 
    I ja se jezim na to skripanje 😫 
    Kathryn super sretno na pregledu i neka ovaj tjedan svima nama bude tjedan razotkrivanja 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.