Kaktus jednom sam pravila madjaricu, pekla kore i to. Nikad vise hahahaha svi su bili odusevljeni a meni muka bilo kad bih je vidjela hahhahaah
Evo me! Sve je super i nista nismo vidjeli 😀 al kad dodem na stol prvo strepim da je sve u redu i sve drugo padne u drugi plan. Moja mala ima 10cm i po svim mogucim mjerama odgovara 15+4. Mi presretni i vidimo se 17.1. na anomaly scanu 😍
Evo me! Sve je super i nista nismo vidjeli 😀 al kad dodem na stol prvo strepim da je sve u redu i sve drugo padne u drugi plan. Moja mala ima 10cm i po svim mogucim mjerama odgovara 15+4. Mi presretni i vidimo se 17.1. na anomaly scanu 😍
Cura je ziher, cim se nece pokazat! 😂😂😂😂
Ajde bitno da je sve u redu. Ja jedva cekam cetvrtak da vidim svoje cudo 😍.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da honeeey tako se i moja skrivala. Jel ti bio bas skvorc ili onaj drugi dr? Jao anomaly scan je super sve zivo ces vidjet 🙈
Proudy sad ce cet.🙏🙏🙏🙏🙏vrijeme leti ko ludo...nesto su sramezljive ove nase bebice...ja sam P saznala kad sam bila 15+5 i to me pregledavao prahistorijskim uzv pume 2 i pol mimute...sad punih sat vremena i nista.. proudy ajd nek barem ti saznas...honey i ja cemo se strpit do 1.mj...ja imam 18.01🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉❤❤❤❤
Proudysad ce cet.🙏🙏🙏🙏🙏vrijeme leti ko ludo…nesto su sramezljive ove nase bebice…ja sam P saznala kad sam bila 15+5 i to me pregledavao prahistorijskim uzv pume 2 i pol mimute…sad punih sat vremena i nista.. proudy ajd nek barem ti saznas…honey i ja cemo se strpit do 1.mj…ja imam 18.01🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉❤❤❤❤
Ja sam i s Maksom saznala sa 17 tjedana, isto je bio stari uzv neki. Sad mi ginic ima novi, pa se nadam da cemo vidjet. Mislim da su nam decki trenutno u vodstvu i to mozda bas zato kaj ove cure stiscu noge 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahahah Honey imas neku stidnu curu. A sto niste vidjeli? Skupila noge hahahahaha
Ja imam 23.1.anomaly i bicu 21+3. Mozda tad saznam. Proudy nadam se da ces barem ti saznati ❤️❤️❤️
Spava mi se. Mislim da cu u 8 ici hahahahha
Večer cure moje evo me,živa sam.
Danas bio jako uzbudljiv dan za nas,shoping za bebicu našu malu princezicu🤗🤗🤗
I ja si tako mislim da je onda curica 😂 morao mi je gledati preko trbuha, jer se vaginalno nije vidjelo, tj sonda dode preblizu. Tako da mi je napravio cervikometriju i trbusni uzv. I tako je mala sa nogama na mojoj lijevoj strani a glavica desno, tocno lezi ko u kadi, i stisnula te noge i mahala samo rukama i glavom sunce joj njeno 😂
Katuska radio mi je onaj drugi. Tko je tebi radio anomaly?
Pikica to ce nama biti ocito novogodisnje vijesti a Proudy tebi curka pod bor. 😘 da, decki vode moramo popraviti prosjek 😉
Palcica ti si bogme nakupovala ❤ Sve je preslatko 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji