Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    19. Prosinac 2017. 16:53

Kaktus jednom sam pravila madjaricu, pekla kore i to. Nikad vise hahahaha svi su bili odusevljeni a meni muka bilo kad bih je vidjela hahhahaah

19. Prosinac 2017. 17:19

Ja ne radim nikakve kolace gdje se vidi da fusarim nesto haha

Honey
    19. Prosinac 2017. 18:35

Evo me! Sve je super i nista nismo vidjeli 😀 al kad dodem na stol prvo strepim da je sve u redu i sve drugo padne u drugi plan. Moja mala ima 10cm i po svim mogucim mjerama odgovara 15+4. Mi presretni i vidimo se 17.1. na anomaly scanu 😍 

19. Prosinac 2017. 18:39

Honey

Evo me! Sve je super i nista nismo vidjeli 😀 al kad dodem na stol prvo strepim da je sve u redu i sve drugo padne u drugi plan. Moja mala ima 10cm i po svim mogucim mjerama odgovara 15+4. Mi presretni i vidimo se 17.1. na anomaly scanu 😍

Cura je ziher,  cim se nece pokazat! 😂😂😂😂
    Ajde bitno da je sve u redu. Ja jedva cekam cetvrtak da vidim svoje cudo 😍.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    19. Prosinac 2017. 19:25

Da honeeey tako se i moja skrivala. Jel ti bio bas skvorc ili onaj drugi dr? Jao anomaly scan je super sve zivo ces vidjet 🙈

Bublica123
    19. Prosinac 2017. 19:27

Proudy sad ce cet.🙏🙏🙏🙏🙏vrijeme leti ko ludo...nesto su sramezljive ove nase bebice...ja sam P saznala kad sam bila 15+5 i to me pregledavao prahistorijskim uzv pume 2 i pol mimute...sad punih sat vremena i nista.. proudy ajd nek barem ti saznas...honey i ja cemo se strpit do 1.mj...ja imam 18.01🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉❤❤❤❤

19. Prosinac 2017. 19:33

pikica3

Proudysad ce cet.🙏🙏🙏🙏🙏vrijeme leti ko ludo…nesto su sramezljive ove nase bebice…ja sam P saznala kad sam bila 15+5 i to me pregledavao prahistorijskim uzv pume 2 i pol mimute…sad punih sat vremena i nista.. proudy ajd nek barem ti saznas…honey i ja cemo se strpit do 1.mj…ja imam 18.01🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉❤❤❤❤

Ja sam i s Maksom saznala sa 17 tjedana,  isto je bio stari uzv neki. Sad mi ginic ima novi,  pa se nadam da cemo vidjet. Mislim da su nam decki trenutno u vodstvu i to mozda bas zato kaj ove cure stiscu noge 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    19. Prosinac 2017. 19:50

Hahahahah Honey imas neku stidnu curu. A sto niste vidjeli? Skupila noge hahahahaha
    Ja imam 23.1.anomaly i bicu 21+3. Mozda tad saznam. Proudy nadam se da ces barem ti saznati ❤️❤️❤️ 
    Spava mi se. Mislim da cu u 8 ici hahahahha

Palčica0306
    19. Prosinac 2017. 19:54

Večer cure moje evo me,živa sam.

Danas bio jako uzbudljiv dan za nas,shoping za bebicu našu malu princezicu🤗🤗🤗

Honey
    19. Prosinac 2017. 20:27

I ja si tako mislim da je onda curica 😂 morao mi je gledati preko trbuha, jer se vaginalno nije vidjelo, tj sonda dode preblizu. Tako da mi je napravio cervikometriju i trbusni uzv. I tako je mala sa nogama na mojoj lijevoj strani a glavica desno, tocno lezi ko u kadi, i stisnula te noge i mahala samo rukama i glavom sunce joj njeno 😂 
    Katuska radio mi je onaj drugi. Tko je tebi radio anomaly? 
    Pikica to ce nama biti ocito novogodisnje vijesti a Proudy tebi curka pod bor. 😘 da, decki vode moramo popraviti prosjek 😉 
    Palcica ti si bogme nakupovala ❤ Sve je preslatko 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.