Ikyri,
Gledala sam na ebayu jos prije, ali ipak ne bi narucila, to je kinesko, jos cu se samo nazivcirati ako ne bude radilo ili sl.
Ovaj koji mi je prijateljica posudila je isto super, aplikacija se instalira na mobu i lijepo sve pise.
Waiting, jojjj to cekanje je koma !ali sigurno ce puno lakse biti s ovim watcherom. Javi cim ti dodjeee !
Inace, plod je smjesten jako nisko, skoro u bikini zoni, budem ti napisala gdje ja nalazim otkucaje.
A to je kao minimum koji se mora napravit. Normalno je oko 5-8 UTZ pregleda + bezbroj vaginalnih. Ma naravno što god da vas smiri je dobro. Ja znam da bi s tim čudom od monitora poludila, pa i kad bi bili otkucaji bi mislila da su visoki ili niski ili ih nebi mogla nać na istom mjestu gdje i jučer. Držite se cure i za čas ćemo sve skupa s kolicima na proljeće u šetnju.
A to je kao minimum koji se mora napravit. Normalno je oko 5-8 UTZ pregleda + bezbroj vaginalnih.Ma naravno što god da vas smiri je dobro. Ja znam da bi s tim čudom od monitora poludila, pa i kad bi bili otkucaji bi mislila da su visoki ili niski ili ih nebi mogla nać na istom mjestu gdje i jučer. Držite se cure i za čas ćemo sve skupa s kolicima na proljeće u šetnju.
😊😊😊
Ja muzu nisam ni rekla da sam to narucila, upravo jer znam da bi mi rekao da ce me panika uhvatit ako otkucaje ne budem cula ili budu niski ili visoki, tak da ni sama ne znam u sto sam se upustila sad, dal ce me to smirit ili jos vise uzrujati😩😧😧.
waithing
Curke..da li je koja od vas imala iscjedak, bijeli gusti...kremast...nema mirisa ni boje, nista me ne pece ni ne svrbi no ono svaki drugi treci dan imam neki kremasti iscjedak ...
waithing
Obilniji iscjedak je normalan. Ja svako malo mislim da sam procurila. Kremasti je ok. Kad krene bit malo grudasti onda su gljivice u pitanju...koje su skoro pa obavezne u trudnoći. Napravila si briseve prije postupka...mislim da se nemaš čega bojat.
Ja znam da bi izgubila zivce bez watchera ! Vec sam sad mirnija, cim mi je otkucaje ocitalo, bar na par sek. Samo da znam da srce kuca.
Puno cura stvarno pisu da ih je to spasilo, pogotovo nakon gubitka.
Mislim nije ni to za svakoga !
Ali neizmjerno sam sretna i zahvalna onome tko ga je izmislio, za kucnu upotrebu !
Nista posebno nisam jela..isla sam normalno na pisanje i samo odjednom mi je doslo s tim da me i zgaravica uzasno mucila..i sad kao da niceg nije bilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji