Kombinirani se može radit od 11-14. tj. Radi se u 12.tj. većinom... znam da sam prošli radila nešto kao 12+5 i bio je petak i bojala sam se da mi ke zadnji rok a mogao se probir napravit još cijeli idući tj. Koliko ja znam ginekolozi ga vole radit u 12+ nešto tj. dakle u 13.tj jer lakše vide prisutnu ili odsutnu nosnu kost koja se u ranijoj trudnoći teže vidi.
Mene je pupak bolio kad sam bila u hiperu, trbuh mi je bio užasno napuhnut, onak skroz zategnuto… pa si mislim kak će tek bit kad budem 8-9 mj, kad se to još više razvuče…
Ja obavila pregled danas, nalazi kombiniranog sljedeći tjedan, bebulja je super, veličinom za 7+6, a ja sam danas 7+2… Onda se i termin pomakne za koji dan, jel da? Toliko sam bila očarana gledanjem bebe da sam zaboravila pitati za termin…
Vidjela sam ju kako se miče i zamalo sam se rasplakala, tek kad to sve vidim postane mi realnije da ja imam pravu malu bebu u pupi..
Hej..pa kako 7+2 …? Sta nisi ti sad vec negdje u 11-om tjednu ili se to kasnije drugacije racuna….?
Možda nije računala ona 2 dana prije ovulacije... i beba se ne miče baš u 7+2 ... nešto ne štima.
Da da, 11+2... ne znam otkud mi 7, uopce nisam skuzila... trudnicki mozak
Da da, 11+2… ne znam otkud mi 7, uopce nisam skuzila… trudnicki mozak
E tak vec da☺, totalno si me zbunila rekoh sta tvoja trudnoca ide unazad😅😅😅
waithing
E imam osjecaj da mi beba pokupila sve sive stanice... neki dan pet minuta vicem na muza da koja vrazja autopraonica prekoputa zgrade, ne znam za nju i nema je, a on ponavlja pa preko puta... zavrsim ja s deracinom i sam mi sine autopraona, koja nam je preko puta, pod prozorom, i budi me svako jutro...
A ja napisala 2 dana umjesto 2tj. prije ovulacije. Taj trudnički mozak je kaos. Ali ja hoću svoju prijašnju trudnoću...ja sam bila tako zen. Razumno sam se brinula za stvari stalno ali me to nije opterećivalo. Sad sam emocionalni kupus. Previše se brinem, nespavanje i noćne more ne pomažu.Treba mi odmor od moje glave.
Sve trudnoce su stvarno razlicite.. i meni ova druga nekako teza nego prva i snovi koma ziva..
Mm se već dere na mene kako sam zaboravna i ne sjećam se ničeg xD
Everything happens for a reason.
Znam ikryi zato i pitam dal ces to onda obaviti odmah :) ja cu za tj.i pol na to i malo sam nervozna ali i pozitivna
Pozdrav cure, nije me bilo dugo, bila sam na moru, pa sam ostavila svu tehnologiju na miru, ali sam sve pročitala i popratila. Mono držim fige i dalje , i ostalim curama naravno 🤞🏻👶🏼
Ja sam danas bila na kontrolnom UZV, 12+1, sve je u najboljem redu, vidjela malene ručice i nogice kako se micu, i počela plakat od sreće 😂😇
I napokon se riješila utrogestana 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji