Opet sam slusala !
Ocitaju se otkucaji, cak sam ih cula na dvije sek mozda ali se jako mijesaju zvukovi od crijeva.
Da nisam ocitala otkucaje sad, mislis da ne bi vec na hitnoj bila??😬
Ugl.mislim da ce ih uvijek ocitati, a mozda se cuti nece, nema veze, glavno da mi se ocitaju..
Inace,.dolazim ti na psihijatriju !!!! Hahaha
E taj cu si ja kupiti ! Napisi pls opet stranicu s kojeg si ga narucila.
Nemam sad novaca nazalost, bojim se da ne istekne akcija! Valjda nece, taj je inace super !!!!
Dakle ukucala sam baby watcher pa mi iskocilo to od ljekarne natura...
waithing
Strpite se cure još malo pa će krenut lupanje. I da imaš taj watcher možeš se samo strašit. A da stanu otkucaji nitko ti ne može pomoć. Još malo pa će voćni sok bit sve što ti treba kad se prestrašiš. Kad nebi lupala ujutro samo bi čašu voćnog soka popila i za 2 min udaranje do boli. Mono ja se nadam da će krvarenje brzo stat. Nisam sigurna koliko se otkucaji tim čudom mogu registrirat u 9.tj trudnoće. Standard je i dalje da se naprave samo 3 UTZ pregleda u trudnoći.
Uf 3pregleda kazes...ja tek sad ulazim u deveti tjedan a vec sam ispucala kvotu☺...
Vjerujem da je tako kod prirodnih trudnoca..
No kod nas mpo trudnica a pogotovo nakon spontanih je malo drugacije pa je naravno i panika veca....budite sretne da ne znate koje su to muke...
No biti trudan nakon sest godina sest postupaka i jednog spontanog...ici tri puta na ultrazvuk mi je bas malo malo...jedva cekam cetvrti ultrazvuk i ono odbrojavam dane ko zatvorenici😅😅😅
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji