Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    01. Rujan 2017. 17:20

Da da odmah dalzim na to. Kako.je ginekologica bila na go. me naručila odmah na to. Idem kod nje na utz i onda s nalazom u polikliniku sunce da.mi vade krv. Ali ako kaže ginekologica da će bit sve ok ja ću bit mirna. Moja ginekologica ima onaj 3d-4d ultrazvuk pa me sve strah da će mi već otkrit spol. O ružnim scenarijima ni ne razmišljam. Ja imam zdravu savršenu bebicu i točka. 

• Ivancica09
    01. Rujan 2017. 17:22

nina1312

Pozdrav cure, nije me bilo dugo, bila sam na moru, pa sam ostavila svu tehnologiju na miru, ali sam sve pročitala i popratila. Mono držim fige i dalje , i ostalim curama naravno 🤞🏻👶🏼
    Ja sam danas bila na kontrolnom UZV, 12+1, sve je u najboljem redu, vidjela malene ručice i nogice kako se micu, i počela plakat od sreće 😂😇
    I napokon se riješila utrogestana 😤

Super  to je prekrasan osjecaj kad vidis tako svoju bebu . Jesi radila kombinirani probir?

ikyri
    01. Rujan 2017. 17:27

Napisala sam nešto i nema toga. Uglavnom kad uđem kod ginekologice ostavim mozak u čekaoni i smotana sam ko sajla. Gledam sve što se dešava i ne doživljavam. Na pitanje zadnji dan menatruacije imam pauzu od 20sec. I onda dođem doma ko trupac i gledam UTZ sličicu i nike mi kasno što se.desilo.

ikyri
    01. Rujan 2017. 17:28

Nije mi jasno što se desilo.

• Elviramagistic
    01. Rujan 2017. 17:32

ikyri

Da da odmah dalzim na to. Kako.je ginekologica bila na go. me naručila odmah na to. Idem kod nje na utz i onda s nalazom u polikliniku sunce da.mi vade krv. Ali ako kaže ginekologica da će bit sve ok ja ću bit mirna. Moja ginekologica ima onaj 3d-4d ultrazvuk pa me sve strah da će mi već otkrit spol. O ružnim scenarijima ni ne razmišljam. Ja imam zdravu savršenu bebicu i točka.

To je super..i moj ginic ima 3d i 4d ali sad mi je na pregledu rekao da neka ga jos ne pitam jer je prerano..a nisam ni mislila pitati jer znam da ce mi sam reci kad ce vidjeti..ali da..kad ce raditi 3d ili 4d definitivno bi vec mogao i vidjeti 😀😀ja mislim da smo mi sve takve..ja se pripremim da cu pitati 5 pitanja i na kraju ne pitam nista..jos ga nisam ni pitala za termin

MiuMau
    01. Rujan 2017. 17:46

Ma i ja sam takva, jos sam si danas i popis napravila da se sjetim... i onda ga zaboravila doma... 

mono1111
    01. Rujan 2017. 17:46

MiuMau,
    Hahaha, i ja si razmisljam sto pises da si 7 tt tek 😘
    Meni je prijateljica posudila baby watcher, ne znam jesam li napisala vec bila, jako sam zaboravna, nisam cula otkucaje ali sam ulovila na ekranu, tj.pojavile su mi se brojke na sek tipa preko 120 i cak 200 tako da su to bebini otkucaji, ne moji.
    Opet mi je krenula krv dns, tj.maloprije ali sam mirnija jer sam vidjela.otkucaje tako da necu ici na hitnu sigurno, osim ako bas jako krene, a nadam se da nece !
    Taj baby watcher ce me spasiti. Sad je svakako prerano, zato ne mogu ni cuti otkucaje, ali bar mi ocita !

MiuMau
    01. Rujan 2017. 17:50

Super Mono... a kad ce se moci cuti? 
    Ja si cijeli dan razmisljam kak bi sad htjela imat uzv doma da ju mogu gledat kak se migolji i sta sve radi... 

ikyri
    01. Rujan 2017. 18:56

Strpite se cure još malo pa će krenut lupanje. I da imaš taj watcher možeš se samo strašit. A da stanu otkucaji nitko ti ne može pomoć. Još malo pa će voćni sok bit sve što ti treba kad se prestrašiš. Kad nebi lupala ujutro samo bi čašu voćnog soka popila i za 2 min udaranje do boli. Mono ja se nadam da će krvarenje brzo stat. Nisam sigurna koliko se otkucaji tim čudom mogu registrirat u 9.tj trudnoće. Standard je i dalje da se naprave samo 3 UTZ pregleda u trudnoći. 

ikyri
    01. Rujan 2017. 18:58

Mono daj reci waithing da je čekamo :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.