Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    30. Studeni 2017. 12:18

kaktus

Ja preslagujem neke ladice, i u jednoj nadjem nase narukvice iz rodilista… Ajme koja navala emocija.
    Jedva cekam ponovno

Honey
    30. Studeni 2017. 12:18

I JA SE SVA RAZNJEŽILA

Frajla
    30. Studeni 2017. 12:21

Ja ako imam dva uzv u relativno kratkom vremenu onda mu drugi put ne mjere cerviks vaginalno, nego samo s ovim ultrazvukom odu nize i vide da je jos zatvoreno.

30. Studeni 2017. 12:39

Meni imjeri svaki put, al na preglede idem svakih 4 tjedna cca

• Tinaaa12
    30. Studeni 2017. 13:02

Ma ne sumnjam ja u njega i njegov nacin rada, nego eto npr procitam tako te neke stvari i onda se zabrinem sto nisam ja dosad to imala.
    Mozda samo panicarim bezveze, mozda on to sve kontrolira putem abdom.uzv ili urina. Slj put cemo vidit kako ce bit. 

Bublica123
    30. Studeni 2017. 13:54

Greta31

Pozdrav cure….evo da se i ja prijavim na ovaj forum… Moj termin je 20.4. i bit će mali dečko

Dobrodosla Greta🎊🎉🎊🎉🤗🤗🤗🤗20.04 je rockas moje seke...weeeee

• Elviramagistic
    30. Studeni 2017. 14:55

Meni jos nije radena cervikometrija..mene samo prstima pregleda dal sam zatvorena i trbusni uzv..ja isto citam svima to rade ginic moj meni ne..ah..valjda zna sta radi 

mono1111
    30. Studeni 2017. 16:39

Slazem se sa Kaktus, nema smisla da prckaju prstima...vazna je samo cervikometrija. Meni u Petrovoj do sad uopce nisu radili ni cervikometriju, niti me vag.pregledali...osim na hitnoj, ali to se ne racuna.
    Kos mi radi cervikometriju pa sam zato mirna.
    Mozda mi sad pocnu raditi i u Petrovoj...
    Tina,
    Svakako pitaj ! Imas pravo pitati da li ce ti raditi cervikometriju??
    Mlady,
    Ja isto stalno imam iscjedak, cak je bio cudan pa sam na briseve isla, svi su uredni...napomeni to i gin., mozda pogleda pod mikroskopom ili preventivno ipal uzme briseve ako smatra da je potrebno.

• Tinaaa12
    30. Studeni 2017. 17:26

Mono pa imam pravo pitat, i pitat cu. Mozda ja trebam njemu reci da bi ja to htjela da mi svaki put prilikom uzv radi cervikometriju, kao i za onaj nuhalni nabor i nosnu kost sto sam mu ja trebala reci da zelim da izmjeri, nije da me on pitao nego slucajno ja spomenila sestri i ona mi govori da sam to trebala njemu rec ,a ponudili su mi da putem vadjenja krvi za 200eura saznam sve. Sve u svemu, ja cu odsad sve pitat ionako su mi rekli da za sva pitanja il bilo kakve bolove slobodno ih zovem il da dodjem.

mono1111
    30. Studeni 2017. 18:22

Tinaaa12

Mono pa imam pravo pitat, i pitat cu. Mozda ja trebam njemu reci da bi ja to htjela da mi svaki put prilikom uzv radi cervikometriju, kao i za onaj nuhalni nabor i nosnu kost sto sam mu ja trebala reci da zelim da izmjeri, nije da me on pitao nego slucajno ja spomenila sestri i ona mi govori da sam to trebala njemu rec ,a ponudili su mi da putem vadjenja krvi za 200eura saznam sve. Sve u svemu, ja cu odsad sve pitat ionako su mi rekli da za sva pitanja il bilo kakve bolove slobodno ih zovem il da dodjem.

Moras sve pitati ! Ja ne izlazim van prije nego sve pitam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.