Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Studeni 2017. 11:12

Ja preslagujem neke ladice, i u jednoj nadjem nase narukvice iz rodilista... Ajme koja navala emocija. 
    Jedva cekam ponovno 

• ita87
    30. Studeni 2017. 11:31

Joj! Predobro!!! Super su mi one slikice gdje se vide ruke i brojevi od mame i bebe.
    Mi sinoc izrotirali namjestaj u sobi i sad stane krevetic 

• Tinaaa12
    30. Studeni 2017. 11:34

M.lady

Pozdrav cure. Spadam u ljetne bebe, malo sam dosla do vas, nadam se da se ne ljutite 😀 imam jedno pitanje naime rekli su svi da je iscjedak normalan u trudnoci, ja ga imam ( ne smrdi, ne pece, ne svrbi) samo me izludi. A citala sam da ga zna biti tokom cijele trudnoce. Dali koja od vas ima iskustva, dali vam je stao ili ga jos i dalje ima?

Ja ga imam jos uvijek,valjda to traje cijelu trudnocu nezz.
    Ne smrdi, ne pece, nema cudne boje i to sto kazes izludjuje, ali tako je kako je. Meni je receno da je to normalno sve dok nema mirisa i boje.

Nego cure jel vas prilikom svakog pregleda gledaju i vaginalno ili samo preko uzv? Mene je moj poceo gledat samo preko uzv,zadnja 2 puta niti da je pogledao dole a ja citam naravno sve i svasta pa se bojim 😐

30. Studeni 2017. 11:37

Tinaaa12

M.lady

Pozdrav cure. Spadam u ljetne bebe, malo sam dosla do vas, nadam se da se ne ljutite 😀 imam jedno pitanje naime rekli su svi da je iscjedak normalan u trudnoci, ja ga imam ( ne smrdi, ne pece, ne svrbi) samo me izludi. A citala sam da ga zna biti tokom cijele trudnoce. Dali koja od vas ima iskustva, dali vam je stao ili ga jos i dalje ima?

Ja ga imam jos uvijek,valjda to traje cijelu trudnocu nezz.
    Ne smrdi, ne pece, nema cudne boje i to sto kazes izludjuje, ali tako je kako je. Meni je receno da je to normalno sve dok nema mirisa i boje.

Nego cure jel vas prilikom svakog pregleda gledaju i vaginalno ili samo preko uzv? Mene je moj poceo gledat samo preko uzv,zadnja 2 puta niti da je pogledao dole a ja citam naravno sve i svasta pa se bojim 😐

Ja nisam imala nijedan vaginalni pregled do sad, osim uzv vaginalnog. 
    I do daljnjega cu odbijat, tj do trudnicke ambulante. 

• Tinaaa12
    30. Studeni 2017. 11:46

Pa dobro imala sam i ja uzv vaginalni na pocetku, kasnije je presao na uzv preko trbuha, ali poslije toga niti jednom nije me pregledao. A citam da trudnice treba pregledat prilikom svakog uzv preko trbuha i vaginalno. A ja sam u Njemackoj, ovdje je sve to tako nekako nabrzinu(barem meni), cak mi zdravstveno samo 3 uzv pokriva tijekom cijele trudnoce. Ali sam ja platila da imam svaki put, precudno bi mi bilo doci na pregled a ne imat uzv.

• ita87
    30. Studeni 2017. 11:47

Ja sam prva dva pregleda imala vaginalno, treci samo abdominalno uzv i cetvrti sa 20 tt oboje, tj vaginalno je samo nesto gledala, nemam pojma sta jer nije rekla i poslije uzv.
    Kaktus zasto ces odbijat?

30. Studeni 2017. 11:58

Napravi mi vaginalni uzv na dve sekunde da izmjeri cervix, i ako nije doslo do skracivanja i otvaranja smatram da me nema sta dolje bezveze cackat.
    Em se povecava rizik od infekcije, em mislim da kod uredne cervikometrije nema potrebe jos prstima nabijat po tom cervixu. 
    moje misljenje i moj stav.
    Tina, u pravilu je i u nasem zdravstvu predvidjeno radit samo 3 uzv, struka smatra da nema potrebe za vise, ostalo je dobra volja i zelja nasih ginekologa. Trudnoce a nekim problemom naravno tu ne spadaju

• Tinaaa12
    30. Studeni 2017. 12:03

Eto vidis, ti imas na te 2sec uzv i pregleda ti sve. Ja nemam ni te 2, da se razumijemo, ne volim ni ja cackanja dole ali nije meni do mene, meni je da znam da je sve u redu dole radi bebe.
    Da mu spomenem to slj put kad budem isla?

30. Studeni 2017. 12:13

Tinaaa12

Eto vidis, ti imas na te 2sec uzv i pregleda ti sve. Ja nemam ni te 2, da se razumijemo, ne volim ni ja cackanja dole ali nije meni do mene, meni je da znam da je sve u redu dole radi bebe.
    Da mu spomenem to slj put kad budem isla?

A mozes mu spomenuti, ali sve ovisi kakve su njegove navike i stavovi i kako on inace radi. I ovdje se od ginekologa do ginekologa razlikuje sve, vidis kakva iskustva cure imaju, a kod vas je sustav skroz drugacije orjentiran. Znam da vi pred kraj inate cak i preglede kod primalje, a mi ju ne vidimo dok ne krocimo u radjaonu. Sve je to zbunjujuce, al vjerujem da je sve ok, vjerujem da znaju sta rade 

• ita87
    30. Studeni 2017. 12:15

E tak je meni zadnji put na sekundu samo izmjerila cervix i to je bilo to. Hoce na svakom pregledu mjerit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.