Ma ne sikiraj se, ne cini mi se tih 5kg puno, ako dobijes jos 5kg to to je to. A na pola si! 👍😘
Kaktus,
Hahahha, to je tebi puno?? Ja sam do 20 tt dobila 9 kg !
E nakon ovih cevapa, ne mogu odoljeti i ja cu ih naruciti sad uskoroo..dragi mi je na treningu pa cekam da se vrati !
Honey,
U Petrovoj 3?? Na rh faktoru??
Cure, koliko se brzo obavi u Petrovoj? Recimo kad bi bila vec u 7 tamo?
Ako pitas za petrovu 3 vadjenje krvi ne moras tako rano...ja dosla u 9 i odmah bila na redu...ne znam jel sam samo imala srece...ali mislim da nema tamo guzvare
Ja samo doruckujem i rucam. Ne grickam nista izmedju jela. Samo voce. Ali gledam da to nisu banane. I to je to. Slatko ne jedem.... s dragim znam u petak ili subotu kad on popije jedno pivo uzeti malo suhog mesa i sira. Na pregledu u 10.tjednu sam bila 1,5kg u plusu a sad sam 0,5kg. Kako ce bit 14.12. Vidjet cemo jooooj jedva cekaaaam. Mozda dobijem postenu slikicu od moje. A sve si mislim da me nece ona pregledat nego ona glavna sestrica , jer me ona narucila na pregled. Ne znam... sad je rekla samo urin da dam kad budem dosla, krv ne znam kad ide opet.
I ja da mirujem kod kuce bi imala sigurno veci plus l. Za Mono znam da je od prvog dana kod kuce, a i ti kaktus. Pa u kuci uvijek nesto fino. Ja bih samo jela. 🤪😍😍😍🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Ja sam do sad na +3, ali imam i viska otprije, pa se iskreno nadam da necu puno dobit. Maksimalno se zdravo hranim ( barem pokusavam), krecem se sto vise mogu. Voljela bi i ja sto manje dobit, nego se sad opustit pa kasnije muku mucit s njima.
Tako je !
Ja sam.lezala prvih 12 tj non stop skoro. Zato sam toliko i nakupila.
Hvala curke 💕
Honey muz je odusevljen, kaze tatina curka :)
Ma ja od kad ne pazim na prehranu sam se pocela debljat, do sad sam sve skupa 3 kile dobila..
danas mi je dr rekla da je sve super, posteljica, plodna voda, cerviks..
I da, osjetila sam prvi udarac od curke 🙈
Sad su pegovori oko imena hehe
Kaktus,
Hahahha, to je tebi puno?? Ja sam do 20 tt dobila 9 kg !
E nakon ovih cevapa, ne mogu odoljeti i ja cu ih naruciti sad uskoroo..dragi mi je na treningu pa cekam da se vrati !
Honey,
U Petrovoj 3?? Na rh faktoru??
Da da, pitam za zavod za transfuziju. Trebam vadit hepatitise i antitijela. Grupu i rh imam od prije. Pitam jer radim pa da znam kad bi mogla biti gotova.
Hvala curke 💕
Honey muz je odusevljen, kaze tatina curka :)
Ma ja od kad ne pazim na prehranu sam se pocela debljat, do sad sam sve skupa 3 kile dobila..
danas mi je dr rekla da je sve super, posteljica, plodna voda, cerviks..
I da, osjetila sam prvi udarac od curke 🙈
Sad su pegovori oko imena hehe
Divno!! 💗💗💗💗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji