Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Studeni 2017. 18:24

Cure,
    Sad sam se sjetila da nisam ovdje napisala.
    Sutra, u petak prijepodne je bio plan da se cure iz Zg nadjemo na kavi i druzenju na Kvatricu.
    Znam da neke od vas nemaju face, pa ako zelite doci, slobodno...na kraju cemo doci samo nas dvije...javite da se uspijemo pronaci, haha

Bublica123
    30. Studeni 2017. 18:29

mono1111

Cure,
    Sutra, u petak prijepodne je bio plan da se cure iz Zg nadjemo na kavi i druzenju na Kvatricu.
    Znam da neke od vas nemaju face, pa ako zelite doci, slobodno…na kraju cemo doci samo nas dvije…javite da se uspijemo pronaci, haha

Ja bi se rado podruzila i bas se mali razbolio....ali preporucam se za drugo druzenje😍😍😍😍😍

little baby
    30. Studeni 2017. 18:52

Pikice kako je P i uheko?

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Student24
    30. Studeni 2017. 18:55

mono1111

Cure,
    Znam da neke od vas nemaju face, pa ako zelite doci, slobodno…na kraju cemo doci samo nas dvije…javite da se uspijemo pronaci, haha

Aaaa steta. Sutra sam van Zg :( inace bi svratila pod pauzom. Lijepo se podrizite, popajte fino kolacic u Vinceku. :)

Bublica123
    30. Studeni 2017. 19:01

little baby

Pikice kako je P i uheko?

Ej draga...dobro je...ne zali se da ga boli...spavao od pola 1 do 3...kad se probudio imao 39.2 pa sam mu dala sirup i kad se temp.spustila odmah je zivnuo...evo sad se igra...dokica mi dala kapi za uho al mi je za svaki slucaj dala i antib. koji da pocnem ako kapi nece pomoci...hvala Bogu ali mislim da su kapi pomogle...vidjet cemo sutra

Honey
    30. Studeni 2017. 19:27

Prijavljujem urednu urinokulturu 💃🤘🎉🎉🎉🎉😀

Honey
    30. Studeni 2017. 19:37

Mono hvala na pozivu, radim, vi uzivajte a ako ce tko u smb na kremsnite javite se! 
    Pikica super za malenog 💙 
    ProudMomy kako si ti? 
    Panda nesto si danas suzdrzana nema te 😂

Katuska99
    30. Studeni 2017. 19:43

Honey bravo super sad si mirna.
    Ja danas kad sam se brisala nasla ko neku smedju opnu od graska, tak nekak izgleda. Malo sam se uplasila ali nisam dizala paniku jer je poslije sve ok. Valjda je to od svih tih pregleda, i vaginalnih i guranja prstiju do grla, i jos vaginalete uz to. Sad je i dalje sve cisto. 
    Mene uvijek gledaju i vaginalno i gore, nez zakaj, nekad se osjecam izmuceno. 
    Pocela sam bas osjecat male udarce, jooj preslatko mi je to, najradje bi da se stalno rita🤣

Honey
    30. Studeni 2017. 19:53

Ma sigurno ti je to od tih pregleda, ne brini i prati samo dalje. Bit cu mirna kad mi i brisevi dodu sterilni 😁 al ovo sam vec vrlo happy. Ja jedva cekam udaranje, joooj preslatko!😍 Tebi je sad i trbuh vec negdje pravi? 

• M.lady
    30. Studeni 2017. 21:01

mono1111

Slazem se sa Kaktus, nema smisla da prckaju prstima…vazna je samo cervikometrija. Meni u Petrovoj do sad uopce nisu radili ni cervikometriju, niti me vag.pregledali…osim na hitnoj, ali to se ne racuna.
    Kos mi radi cervikometriju pa sam zato mirna.
    Mozda mi sad pocnu raditi i u Petrovoj…
    Tina,
    Svakako pitaj ! Imas pravo pitati da li ce ti raditi cervikometriju??
    Mlady,
    Ja isto stalno imam iscjedak, cak je bio cudan pa sam na briseve isla, svi su uredni…napomeni to i gin., mozda pogleda pod mikroskopom ili preventivno ipal uzme briseve ako smatra da je potrebno.

Da ocu sigurno. Inace kako si mi ti? Bebica? 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.