Slazem se sa Kaktus, nema smisla da prckaju prstima…vazna je samo cervikometrija. Meni u Petrovoj do sad uopce nisu radili ni cervikometriju, niti me vag.pregledali…osim na hitnoj, ali to se ne racuna.
Kos mi radi cervikometriju pa sam zato mirna.
Mozda mi sad pocnu raditi i u Petrovoj…
Tina,
Svakako pitaj ! Imas pravo pitati da li ce ti raditi cervikometriju??
Mlady,
Ja isto stalno imam iscjedak, cak je bio cudan pa sam na briseve isla, svi su uredni…napomeni to i gin., mozda pogleda pod mikroskopom ili preventivno ipal uzme briseve ako smatra da je potrebno.
Da ocu sigurno. Inace kako si mi ti? Bebica?
Pa evo..odbrojavam, 😂😂😂, dobro sam, sve je valjda ok, posteljica mi je nisko, ali dize se valjda.
Ohoo, pa ti si vec 10 tt, kako vrijeme leti !
Sutra imam opet uzv !
Katuska,
Jesi primjetila mozda, ja to u zadnjih par dana kuzim..kad slusam otkucaje, kako preskoci kad se beba pomakne, haha, bas osjetim kako preskoci i na watcheru i osjetim u trbuhu, haha, bas smjesno.
Znaci ja najvise osjetim kad se legnem na ledja..i dns se legnem i nista ne osjetim, odem po watcher, ukljucim i cim sam cula srce, prasica se pomakla, hahaha, i bas je skakalo...
Slazem se sa Kaktus, nema smisla da prckaju prstima…vazna je samo cervikometrija. Meni u Petrovoj do sad uopce nisu radili ni cervikometriju, niti me vag.pregledali…osim na hitnoj, ali to se ne racuna.
Tina,
Mlady,
Ja isto stalno imam iscjedak, cak je bio cudan pa sam na briseve isla, svi su uredni…napomeni to i gin., mozda pogleda pod mikroskopom ili preventivno ipal uzme briseve ako smatra da je potrebno.
Pa evo..odbrojavam, 😂😂😂, dobro sam, sve je valjda ok, posteljica mi je nisko, ali dize se valjda.
Sutra imam opet uzv !
Katuska,
Jesi primjetila mozda, ja to u zadnjih par dana kuzim..kad slusam otkucaje, kako preskoci kad se beba pomakne, haha, bas osjetim kako preskoci i na watcheru i osjetim u trbuhu, haha, bas smjesno.
Znaci ja najvise osjetim kad se legnem na ledja..i dns se legnem i nista ne osjetim, odem po watcher, ukljucim i cim sam cula srce, prasica se pomakla, hahaha, i bas je skakalo…
Brzo ce to proci i onda ces drzati svoju bebicu 😀😀
Znas spol? Da da 10 tjedan, leti vrime leti
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Tina,
Mlady,
Sutra imam opet uzv !
Katuska,
Znaci ja najvise osjetim kad se legnem na ledja..i dns se legnem i nista ne osjetim, odem po watcher, ukljucim i cim sam cula srce, prasica se pomakla, hahaha, i bas je skakalo…
Brzo ce to proci i onda ces drzati svoju bebicu 😀😀
Znas spol? Da da 10 tjedan, leti vrime leti
Daaa, curica jeeee !
U Petrovu 3 ne treba doci nataste? Bolje da pitam za svaki slucaj 😁 mislim da cu to ujutro otici dok jos nema snijega
Cure samo kratko da se javim, dobro sam, al nekak se danas nastojala drzat dalje od moba jer mislim da me jos vise boli kad gledam u telefon.
Idem spavat, opet s oblogom i nadam se da ce sutra konacno bit lakse, bas me izmucilo.
Laku noc. 😗
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutroooooooooooooooooooooo ustajteeeeeee
Evo pande, a nema me jer sam jucer bila nikakva, probudila se i dok sam prala zube sam pocela povracat, oko 5 ujutro, i do 7 sam nekih 6 puta povratila, aj fujjj.....
Dosla na posao kao strašilo....
A pred prvi imamo posla da se ne vidim od njega, i et, prosao dan nekako, predvecer se izvagam 1,5kg manje nego na zadnjem pregledu, kad ne mogu nista jest, jucer za dorucak crnu zemicku pola s maslom pola s abc sirom. I za rucak dva dvopeka.... Divno.. Moja bejbi je odusevljena vjerovatno...
Danas imamo taj glupi rucak i ne ide mi se, mrzih ih sve hahahha oj panda je negativna a nisam nikad stvarno, nego ne vjerujem kako su takvi kreteni svi u firmi, pa to su ko obicni kocijasi. To nema nikakvog postovanja...sve tako odvrati komentari i sve na sex... Ponekad mi bas dopizdi, sorry kome cu napisat ako ne ovdje....
Iako moja dooooobra prijateljica ima danas rodjendan i jedva cekam da je vidim i njene dvije kcerkice, a ta jedna je zaljubljena u mog muza i ludo ga voli, a i mene. Ima 3i po godine i tako je zanimljiva i nesvakidasnja, moj Rambo...
Greta je se prikljucila jelde, dobrodosla ...tipkaj nam cesto.
Honey super za nalaze, da i brisovi budu dobri...a doci cu ti na kremsnite cim mi se vrati zelja za slatkim ahahha... dodjite i vi meni u Novo mesto na pičiće hehehehe znate sta je to
Proudy cuvaj se, da sto prije prodje...
Mono uzivajte na druzenju lijepo se provedite :)
Pikice kako sincina, jel proslo tri dana?
Katuski guraju prste do grla hahaha oplakala sam hahahaha i ja jedva cekam udarce, moj zna stavit uho na stomak i uvjeravat me da cuje nesto ehhehehe
Pandin povratak sa stilom🤗🤗🤗🤗
Jutroooo...
Valkda ce se vise smirit ti hormoni da se mozemo u miru Bozjem pocet normalno hranit...ja ko i ti...🤢🤢🤢🤢
Sincina je bolje🙏🙏🙏🙏eno spava s ćaćom a ja u miru pijem ona sranja od nescafea jer to jedino mogu
U uto.pregleeeeed napokon...vec sam zab di mi je ginekolog
Ima kakvih gladanja danas?
Ja na oggt-u danas..samo cu reci preodvratno i fuj..za 5 min trece vadenje i ovoj muci je kraj..zelim vode i hrane
Jutro!!! hahaha, panda wft su pičići???? Zvuči presmiješno! Ajde preživjer ćeš, nek ti bude zadnje riganje i nemoj ići na ručak, pa šta baš moraš??? A ovo sinčina, hahha
Pikica super da je sinčina ozdravio! ja sve mogu, kavu normalnu popijem kako sam i prije, samo da tako i ostane!
Elvira mislim da je i Ikyri imala danas oggt. Jesi živa? Čekaj ne daju ni vodu piti??????
Proudy superiška da ti je bolje, samo ti odmaraj oči.
Meni još nije došao jebeni stalak za noge, poludit ću, imam osjećaj kao da su mi zabetonirane na poslu od sjedenja. Ako danas ne dođe ja ne dolazim slijedeći tjedan raditi
Evo iskustvo sa današnjeg posjeta Petrovoj 3, došla u 8:10, u 8:35 bila gotova. Bila jedna cura, trudnica, koja se progurala ispred druge trudnice koja je taman klamala zdravstvene za uputnicu i prijemni listić. Baš je to bilo bezobrazno od nje. Al vidjela sam ja da ona nije ispunila onaj listić, i nisam joj htjela reći. Poslije sestra kroz mikrofon viče "molimo trudnice da ispune prijemni listić i prilože ga...". I ona tuka umjesto da pita nekoga, traži te listiće tamo gdje se predaju uputnice. Prozove nju sestra, a ona joj je valjda rekla da više nema tih listića. Ova ju je oprala pred svima nama, hehe, što ti je karma, pa ti budi pizda!
Sortiraj odgovore
Najstariji