Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2017. 19:18

Honey tebi se nije vidio spol ili nisi ni pitala?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    29. Studeni 2017. 19:26

Nije se vidio, rekao je doktor drugi put ako bude beba dala. Nadam se da bu dala ipak dolazi Bozic 😂

29. Studeni 2017. 19:37

Honey

Nije se vidio, rekao je doktor drugi put ako bude beba dala. Nadam se da bu dala ipak dolazi Bozic 😂

Daaa i ja idem taman tjedan prije Bozica,  pa bi bilo lijepo da recimo tada saznamo 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    29. Studeni 2017. 19:53

Cevapi? I ja ih danas pojela :)
    Jucer sam napisala post, al negdje je zapelo kod slanja :D 
    Ukratko, citam vas, ali ne pisem bas. Veselim se svima vama, svim djecacima i djevojcicama. :)
    Ni mi nismo jos nikaj kupili. Cekamo spol. :) 

• Tinaaa12
    29. Studeni 2017. 20:02

Katuska99

Dosla sam prijavit CURKUUUU ❤️👧🏼🙉🙉🙉 kako sam hepiiiii

Bas mi je dragoooo 😁😁😁😁
    Mala princeza stize 😍
    Ja sam zasad kupila samo par bodija u neutralnoj boji i slatku malu haljinicu crvenu. Cisto da si malo zelju ispunim 🤣 nekako mislim da mi je sve rano. Mozda se opustim tamo kad prodjem 30.tjedan 😁

29. Studeni 2017. 20:28

Ja neznam kako ste vi sve tako mrsave a tako ginoooo se hranite... Ja sam na +5 kg bila proslu srijedu, dakle sa tocno 20tt... Previse je to

Honey
    29. Studeni 2017. 20:34

Cure, koliko se brzo obavi u Petrovoj? Recimo kad bi bila vec u 7 tamo? 

Honey
    29. Studeni 2017. 20:39

kaktus

Ja neznam kako ste vi sve tako mrsave a tako ginoooo se hranite… Ja sam na +5 kg bila proslu srijedu, dakle sa tocno 20tt… Previse je to

I ja se samoj sebi cudim kaktus 😂 jucer pojela pola tepsije bureka, bila sam uvjerena da cu na vaganju imat bar pola kile vise. Ali nista. Mislim da je kod mene sto ja stvarno pojedem postena tri obroka, ne grickam i kad mi se jede cokolada mogu pojest maksimalno jedan red 😂 vidjet cemo ostatak trudnoce. 😁

29. Studeni 2017. 20:46

kaktus

Ja neznam kako ste vi sve tako mrsave a tako ginoooo se hranite… Ja sam na +5 kg bila proslu srijedu, dakle sa tocno 20tt… Previse je to

A dobro kaktus al to je vec ipak 20tt,  morala si nesto dobiti. Ja se sjecam da sam kad sam s Maksom bila trudna do 5mj t dobila 2kg i onda sam od kontrole s 5.mj do kontrole sa 6mj. Dobila 5kg!!! Znaci 5kg u mj dana. Do kraja dobila jos 3kg. I tih +10kg je bilo zapravo skroz ok za moju pocetnu tezinu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Studeni 2017. 20:50

Ja bi se voljela zadrzat na +12,13...nebi bas preko, znam da dosta otpadne na bebu, vodu, posteljicu, povecan volumen krvi, al tako i onako nam treba neko vrijeme da se unormalimo fizicki, pa se nebi onda bas i s previse nakupljenih kila htjela bavit.
    U prvoj t nisam puno skupila, nakon sto su mi konci od epiziotomije ispali obukla sam skinny traperice, velicina 38, mrva trbuha je bila, al to je vise koza nego salo bilo... Al ova trudnoca mi je zbilja drugacija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.