Honey,
Ja sam uvijek vadila tamo kasnije krv, ali ako dodjes tako rano mislim da neces dugo cekati.
Svakako stavi uputnicu u posudu za T, ne za ostale ljude, sigurno ces i prije doci na red.
Ali brzo to ide nekako.
Katuska,
Jejjjj za curicuuu !
Honey,
Ja sam uvijek vadila tamo kasnije krv, ali ako dodjes tako rano mislim da neces dugo cekati.
Svakako stavi uputnicu u posudu za T, ne za ostale ljude, sigurno ces i prije doci na red.
Ali brzo to ide nekako.
Katuska,
Jejjjj za curicuuu !
Hvala ti 💗😘
Cure ja se odjavljujem za danas. Idem spavat s oblogom prek desnog oka, ubi me koliko me boli.
Laku noc vam zelim svima! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke...kod nas burna noc...mali se budio svakih pola sata kako ga boli uho...jucer sve super i valjda u noci krenulo tako da od ponoci do 5 i nisam bas spavala...cekam da se probudi pa cemo do pedijatrice da nam da kapi😣😣😣...a meni glava pulsira
Danas punih 14tt🎉🎊🎉🎊🎉
Zelim vam svima lijepi dan ( kod nas nista od snijega )
Cure ja se odjavljujem za danas. Idem spavat s oblogom prek desnog oka, ubi me koliko me boli.
Laku noc vam zelim svima! 😘
Nadam se da si dobro spavala i da je popustilo😤😤😤😤
Dobro jutro! ProudMomy sve si mislim da nije tebe negdje napuhalo. Podsjeća me to na suprugovu situaciju, išao snimati sinuse, pa na kraju mu radili i ct glave, obišao čak i okulistu i sve. Njega je toliko bolilo iznad desnog oka da mu se vidjelo da mu je i oko malo više iskočilo od toga, pa su mu po cijeloj strani išli trnci, kad je disao kaže kao da udiše čavle. Na kraju mu postavljena dijagnoza - propuh! On je zaradio zapravo upalu živca, i u kombinaciji sa njegovim sinusima to se jako dugo liječilo. Terapija mu je bila pojačani unos magnezija, velike količine vitamina B i voltaren rapid za bolove (to mu je jedino znalo pomoći). Nadam se stvarno da su kod tebe samo sinusi i da će popustiti...
Pikica, žao mi zbog maloga, sad kad se vratite od pedijatra lijepo skupa u krevet i nadoknaditi san. I jeeeej, ulaziš u 15tt!!!
Jutro curke. Kako ste? Evo ja mirujem...sutra na OGTT idem. Mislim da dolazi prva beba u zimske bebe.
Pozdrav cure....evo da se i ja prijavim na ovaj forum... Moj termin je 20.4. i bit će mali dečko
Jutro svima!
Greta dobro dosla!
Honey nadam se da nije propuh, noc sam prezivjela, uspjela zaspat. Dizala se pisat par puta al nije bilo problema sa spavanjem. Ujutro mi je bolje, al do navecer sam koma. Nis ne pulsira, samo konstantna bol.
Pikica evo nas na punih 14tt jeeej
Ikyri samo lezi i sretno na ogttu sutra.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure. Spadam u ljetne bebe, malo sam dosla do vas, nadam se da se ne ljutite 😀 imam jedno pitanje naime rekli su svi da je iscjedak normalan u trudnoci, ja ga imam ( ne smrdi, ne pece, ne svrbi) samo me izludi. A citala sam da ga zna biti tokom cijele trudnoce. Dali koja od vas ima iskustva, dali vam je stao ili ga jos i dalje ima?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji