Ma ne pa zna bit beba mirna po 1-2h ujutro. Samo ja je volim osjetit pa sam na miru. Jucer je cijeli dan lupao i danas je bas tih ali probudila sam se nedavno. Ako se ne javi tamo do 10h cu dignut paniku.
A ona fora da pojedes nesto slatko? Jel to uopce funkcionira? Ja sam jucer bila u plodnoj vodi sa glavom, dosla cura na ljetne koja je morala na porod u 16tt jer je imala premalo plodne vode, horor! Onda sam shvatila da bi se trebala vise odmarati, ova bebica u meni se bogme mora izboriti za energiju za rast i razvoj. Panda zao mi je zbog leda, mene sve brine kako ce mene to 😓 Moram dr. pitati sad u srijedu jel mogu malo joge sad ubacit. Iskocila mi i debela vena na potkoljenici boli na dodir u pm.
Pretpostavljam da je vena jer sjedim dosta na poslu, i jucer u kinu. Moram si nabavit onaj podizac za noge, i rekla sam muzu od sada samo Gold Class! Gledali smo film Čudo, pre pre predivan, plakali oboje ❤
Ma s curkom je sok funkcionirao ali je bila jako aktivna i mislim da u ovim tj. nisam ni pazila na pokrete toliko. Sad kad je par dana aktivan pa se smiri me zabrine ali to je vec radio tako da se još ne brinem. Ma kad ti njih čekaš da lupaju nikako. Kad radiš nešto stalno lupaju. I evo ga javio se lagano.
Curka nam se vratila ..melje ko navijena, malo više po svom nego razumljivo ali sve je izgovorila...Na mene se ljuti to je očito. Svima daje puse a meni nece i tako...
Bravo za curkuuu
Ona je samo jako ljubomorna sigurno i ja sam bila.
Dobro se sjecam hoce oni da nas dvoje slikaju, brat ima mozda 4 mjeseca stavili ga u moja kolica za bebe. Mama opali snimak , kad sam ga ja izvrnula iz kolica. A faca na slici hahahahah morat cu vam jednom usikat kad odem za BiH hahahaha vrh
Sve pare od babina sam sebi uzimala hahahaha
Tako i ona sigurno ljubomorna a ni rodio se nije braco.
Znaci sad sam isla pretvarat kune u eure. Ajme kako je skup taj krevetc. Mislim da cu kupit onaj od ikea hahahaha
Jutro cure! Znate ono kad se jedno jutro probudite s trbuhom? E meni je danas to jutro! 😂😂😂😂
Nije jucer bio ovoliki svega mi!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja bebu osjetim samo par put dnevno - vikendom ujutro do se izlezavam, a preko tjedna kad sjednrm na poslu, pa nakon nekog vremena. I obavezno navecer kad legnem. A kroz dan ako jednom ili dva puta osjetim nesto. Valjda je to ok, dok je redovito ne zabrinjavam se.
Super! Ma ona je ljubomorna samo, nekako cete izgurat. Jucer bas gledam klinca na sajmu, ima mozda 2g, mama trudna, tata izgubljen, mali se baca a mama ga ne dozivljava 5%, pustila tati da to rijesi. A bas se vidi da mali hoce da mama trci oko njega. Tesko je to.
Panda meni se ne cini skup, 3100kn znaci oko 400eur, dobijes krevet sa nastavcima od 0-10god. i dva madraca. I jos ima kotacice za prve dvije faze, kasnije ih skines.
ProudMomy i ja cekam to jutro 😂 Kad bude trbuh i ujutro a ne samo navecer i poslije jela 😂
Joj Honeeey hocu i ja. De sutiiiii hahahahahaha
Ja sam imala samo jednu zelju mima xati smedja kolica. Za to sam skupila novac. Ako mu jos kazem za taj krevetic, izbacit ce me iz stana.
Sortiraj odgovore
Najstariji