Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    25. Studeni 2017. 21:47

Super za krevetic, divan je😍 daa ta navlaka je divna, morat cu si bar tetra pelene takve kupit.. kakav si jastuk uzela?

Honey
    25. Studeni 2017. 22:10

Elviramagistic

Evo i mene sa sajma..upecali noona krevetic i kod ethereala bambus tetre i jastuk minki za nosenje bebe :) ja cu ici do njih u proizvodnju jer su mi blizu tako sam i banana jastuk kupila i tocno znam na koju navlaku mislis jer sam ju ja narucila..zuta sa crtežima :) oni mi imaju sve super i premekano

I mi smo kupili noona krevetic 😍 !!!! I isto u etherealu taj jastuk i isto cemo po tetre i navlake do njih u ducan ❤ Super su miii 
    Katuska hvala za recept, ni ja ko panda nisam do sad radila lazanje 🙈 smijesno ali istinito! 

• Elviramagistic
    25. Studeni 2017. 22:47

Jastuk trokut rozi minky ☺☺ a banana jastuk sam jos u 8 mj.kupila kod njih 😍

• Elviramagistic
    25. Studeni 2017. 22:48

Honey

Elviramagistic

Evo i mene sa sajma..upecali noona krevetic i kod ethereala bambus tetre i jastuk minki za nosenje bebe :) ja cu ici do njih u proizvodnju jer su mi blizu tako sam i banana jastuk kupila i tocno znam na koju navlaku mislis jer sam ju ja narucila..zuta sa crtežima :) oni mi imaju sve super i premekano

I mi smo kupili noona krevetic 😍 !!!! I isto u etherealu taj jastuk i isto cemo po tetre i navlake do njih u ducan ❤ Super su miii
    Katuska hvala za recept, ni ja ko panda nisam do sad radila lazanje 🙈 smijesno ali istinito!

Ja sam cekala ovaj sajam samo radi noone :) ipak jw na tu cifru to veliki popust

Honey
    25. Studeni 2017. 22:50

Je bogme, a krevetic je mraaaak!!! 😍 mi smo uzeli bijeli mat, a vi??

Honey
    25. Studeni 2017. 23:43

E Katuska i ostale Katarine, sretan vam imendan! 😀🥂

Katuska99
    26. Studeni 2017. 00:18

Hvalaa🍼🍼 😂

ikyri
    26. Studeni 2017. 07:53

Dobro jutro! Evo samo da se pomaknemo iz ovog spama. Ja kašljem dosta pa svaki put kad zakašljem mislim da cu rodit kako me sve stisne. 
    Dečko se još nije javio pa pijem kavu i čekam da krene.

Honey
    26. Studeni 2017. 07:58

Jutro! A tako ti nije bilo u prvoj trudnoci?? Sta te dosta lupa? Jel se Leica javlja sta na fejs? 

panda102
    26. Studeni 2017. 08:07

Noooonaaa krevetic. Jaoooo pa cestitam. Prelijep je.  Super bas sam vesela zbog vas. Kod nas snijeg zapadal jutros. Imala sam sta vodjeti kad sam ustala. Jutro Ikyri-cuvaj se. 
    Mi smo se jucer vratili iz setnje jer mi se dole grcilo. A sinoc me je muz odnio u krevet jer nisam mogla stat na nogu. Opet moj išijas. 😒😔😒😞
    ☕️☕️☕️☕️☕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.