5 + 6 now has no nausea. Pregnant I weigh 50 kg now 53 kg.
goldenslot
Da..da..ni ja ne vjerujem da sam od sutra u 25 tt..kada sam bila u 8,9 tt to mi se cinilo tako nedostizno a evo me tu ☺ kako god mi sporo nekad isli dani sada mi se cini kako je brzo prošlo..jel bila koja od vas na sajmu beba i trudnica?.ja planiram danas
Ja necu na sajam....imam toliko svega sta treba i sta ne treba od malog jer mi nitko nista nije imao za posudit nego sam sve a bas sve morala kupiti...tako da bila curica ili deckic nosit ce sve musko😂😂😂😂
Hahah pikice
Ja mojoj necakinji koja ima sve u rozoj boji, razne nijanse, vecinom kupim neku plavu ili zelenu majicu, haljinu itd, a onda se ona pozali mami zasto joj teta uvijek kupi neku robu deckije boje
Necacima sam bas lijepe stvari kupovala znajuci da ce mi sestra sve spakirat za moju djecu haha
Ja sam bila na sajmu. Onak, ok je, ima svega, pa ovisi kog sta zanima. Mislila sam da ce ih biti puno vise, na kraju su svi u prizemlju, gore nema nista.
Ovi web shopovi s tekstilom imaju uglavnom10-15% popusta, meni opet ok jer mozes ispipati sto zelis i nema postarine.
Najvise me odusevio tommee tippee stand, oni su stvarno dali 40% popusta na sve, jako ljubazna gospoda i jedino od nje sam dobila pokloncica.
Evo mi dosli sa sajma. I kupili krevetic 🙈😀
-20%. Vidjeli i isprobali sve i svasta, ja sebi kupila i onaj jastuk za spavanje/dojenje. Super mi je jer je bilo jako puno hrvatskih proizvodaca. Bit ce u 4.mj. opet pa cemo onda po ostatak jer se 20% svakako isplati.
A gledam malo koji sam to tt ... pak pogledam i na kalendar i ne vjerujem. Počet cu brojat ko Mono dane. Ma samo neka prođe to drugo tromjesece da se prestanem brinut o preranom porodu i da se krenem brinut o pravom porodu :) Ja idem u shopimg u 1 mj. jer mi samo robica treba.
Joj ja sam tak lijepi jastuk za donenje vidjela tam, onak kao da su djecji crtezi po njemu 😍 taj bi kupila da ga nemam. Ja se danas naradila, micala neke stare stvari u supu ( napravili smo si supu napokon, naravno na nasem dvoristu, susjedi nam inspekciju odmah poslali)..
Jos danas finii rucak
Si ga vidjela? Ja sam si uzela njihov letak pa cu si uzeti tu navlaku sa crtezima 😍 to u zaboku proizvode! Na zalost nisu imali i samo navlake sa sobom ( logicno, hoce prodati i jastuk), ali sam uzela njihov jastuk i vidjela da imaju dekice, tetrice i svasta ❤ al to cemo kasnije, i tu navlaku sa crtezima.
Ma daj kaj su vas susjedi ozbiljno prijavili?
Da imaju preskatke stvari. Kak im se zove ducan, da malo pronjuskam? Ja sam htjela od dada&rocco ono gnijezdo ali nisam mogla odlucit koju bi boju pa odustala 😂
Ma jesu, idioti. Sve smo radili tocno kak smijemo ali nismo smjeli vrata stavit i sad je to problem. A radimo ja svom, nikom ne smetamo, ne zaklanjamo pogled i sl. Jos se ti ljudi sele za par mjeseci, grade si kucu, al svejedno zajebavaju sve oko sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji