Joj Honeeey hocu i ja. De sutiiiii hahahahahaha
Ja sam imala samo jednu zelju mima xati smedja kolica. Za to sam skupila novac. Ako mu jos kazem za taj krevetic, izbacit ce me iz stana.
De ti njemu reci da znas gdje pametnije potrosit onih 400eur za nifty za bebu i rijeseno! 😀 Ovo je ipak masivna bukva, u ikei dok kupis i madrac vec si na 2000kn. Eto meni ti dobto ide nagovaranje 😂
Honey hvala na cestitci
Mi smo jucer doslovno prozujali po WG, nista kupili jer mislimo da namje rano..najvise paznje nam je uhvatio u vec nekoliko postova spomenuti Etheral. I gledam danas web stranicu i pise da imaju samo online ducan, a netko je napisao da ce otici do proizvodnje, mislim da Elvira, jel imaju i tamo ducan?? Jako mi se svi uzorci svidaju i mislim da cu sve uzet od njih, posteljinu, tetre i jastuk (osim ako ga ne dobijem)...
Proudmomy, joj e poznato mi je...mislim da je bila srijeda navecer, mazem se s uljem po trbuhu i pitam muza da jel da da se sad vec vidi da raste, kaze i on da da..i probudim se u cet i on isti..pokusavam ga upuhnuti i dalje ne ide...imam osjecaj da je buknuo, a u utorak svekrvi govorila da se jos nis ne vidi..i eto mi ga sad..danas mi je jos lijepsi, samo bi ga mazila...narastao je samo u donjem dijelu, jos se vise veselim onom danu da se onak lijepo zaokruzi...
Ja sam do sad isto ko Honey, ujutro nis, pa se napuse do navecer, al danas je bas iskocio. 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj ja jedva cekam kazem ti 😍 da mi iskoci prava busina! Znaci to bi se moglo desit kroz koji dan, jeeeeeejjj! Panda ahahahahahaha 😂
Kathryn oni su meni jucer iz ethereala rekli da slobodno navratim do njih i da tamo mogu kupiti. Nama nista nije rano, djecu cemo imat i nekako smo misljenja da bez obzira sta se dogodi nek je sve tu bit ce! Samo pozitivno! Za krevetic smo najvise sad odlucili zbog toga sto se ceka cca 1mj., a na proljece im je jos veca guzva, a ako proljetni bude u 5mj. to nam bude prekasno a steta popusta!!! Predivno je sve od ethereala ❤
Mi smo uzeli bijeli tonirani :) zapravo onaj bez je to.meni je bijeli prekrasan ali nam je i teta tamk rekla da ipak je to bijelo a ipak su to djeca i onda sam ipak uzela taj bijeli tonirani..svi su mi prekrasni osim onog najtamnijeg .i dal trebam reci da se dragi zapiknuo u onog rozog izloženog..jedva sam ga odgovorila.Kathryn nemaju ducan vec se ide u proizvodnju..tamo ima svega i tamo se moze kupiti..moj dragi se zapiknuo za rozu dekicu jednu ali je bila jedna jedina i rezervirana pa smo se dog.da dodemo opet u proizvodnju i tamo cemo onda sve kupiti od posteljina na dalje ☺
Joj ja jedva cekam kazem ti 😍 da mi iskoci prava busina! Znaci to bi se moglo desit kroz koji dan, jeeeeeejjj!Panda ahahahahahaha 😂
Kathryn oni su meni jucer iz ethereala rekli da slobodno navratim do njih i da tamo mogu kupiti. Nama nista nije rano, djecu cemo imat i nekako smo misljenja da bez obzira sta se dogodi nek je sve tu bit ce! Samo pozitivno! Za krevetic smo najvise sad odlucili zbog toga sto se ceka cca 1mj., a na proljece im je jos veca guzva, a ako proljetni bude u 5mj. to nam bude prekasno a steta popusta!!! Predivno je sve od ethereala ❤
Slj.sajam je u 4 mjesecu :) ja cu onda vec imati bebicu pa cu znati sta mi jos treba..mislim da cemo onda vise gledat pelene na akciji i dude i flasice
Jutro cure, evo i mene. Ne mogu se naspavat muka mi je od spavanja na boku. Ne ide i gotovo. Svaki put se probudim pol na boku pol na trbuhu i sve me steze.
Noona je divan krevetic, ali ja sam odustala jer kad sam kupila stan sam dobila djecju sobu namjestenu, tako da kad naraste ce imat krevet, pa mi nije bilo potrebno. Uzet cu neku kimbicu i to je to..
Moj muz je bas smotan kaj se tice tih stvari za bebu, na sajmu ja gledam sad to gnijezdo hocu necu i on kaze “pa ljubavi ako mislis da TEBI to treba kupit cemo sad”. Kaj meni?? Necu ja lezat u njemu. Onda sam cijelim putem ljuta bila pa se usro, doma me grli, ma sveee cu ja saznat kaj nam treba sve mi reci, a meni smijesno. Ne zelim si dopustit kao sto je dosta mojih prijateljica/poznanica da tata skoro uopce ne sudjeluje i da nista ne zna. E ne,nece ic
Mi smo isto isli sad malo hodat po shoping centru. Saopcila sam mom kako mi je noona predivna i govori- to malooo 400€ (nisam smjela ni rec da je prva cijena oko 500€) 😂😂😂😂 onda je rekao ma kupit cemo sve sto zazelis hahahahahah a dusaaaaa
Zaljubili smo se u bodije u c&a aaaaaa preslatkiiii
Nadam se da ce bit novca za sve nase selje. Tjesim se da necemo ici nigdje posebno na ljetovanje mozda do novog vinedolskog il u selce jer nam treba manje od dva sat, a dva regresa su 15juna aBd.
Odemo onda do spara jela mi se orada, kad nema sve razgrabili. Kupimo pilece filete pa cu rolati i puniti i u pecnicu malo zapec pa prelit besamelom. I carska mjesavina naravno pored.
Dobar tek katuska.
Sortiraj odgovore
Najstariji