www.ethereal.hr
Katastrofa. Ne kuzim te ljude, zasto?? Cista zlocestoca! Ma nemoj se zivcirat. Rijesit ce se. Ako treba kakva pomoc, kolega je dosao sad iz grada bas je radio na legalizacijama, pa eto.
Jao pa stvarno ne znam sta ljudi imaju od toga da zagorcavaju drugima zivot. Katuska receeeeeptttt!!!
Kod mene je bilo isto fino danas za rucak. Losos, carska mjesavina, crvena supa, sirnica i gulas s tjesteninom. Bili nam gosti.
Ja cu siguuurno to gnijezdo kupiti. To mi je vrhhhh vrhova. Jos onako u kreveticu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja ne mogu vjerovat da nisam nista jos kupila.
Ma kaj da vam kazem, ima svakakvih ljudi stvarno. Sad zbog male supe mi moramo arhitekta imat i ko zna kaj sve ne haha. Honey imamo ljude iz grada ali nis ne mozemo sad vise jer je inspekcija vec bila i sve su zapisali.
Panda to sam lazanje radila, al ako hoces mogu napisat svoj recept. Odlican je :)
Da i meni je gnijezdo mrak, pogotovo kaj ga mozes svukud nosit i spustit ☺️
You Iskreno....
Nikad nisam pravila lazanje 🙀 shame on me. Pisi ako ti se da. 😛😁
LAZANJE OD KATUSKE :)
1luk
500mljevenog mesa
1mrkva
500ml pasirane rajcice
Jedan cesanj cesnjaka
Sol,papar,crvena paprika, vegeta,bosiljak,origano( ja jos dodam cilija malo i kajenskog papra)
1l mlijeka
50g maslaca
4-5 zlica brasna
20dkg sira gaude naribati
Barila kore za lazanje(te su fakat naj)
1)na ulju dinstati luk i brzo dodati ribanu mrkvu, kad to omeksa dodati meso
2)malo dinstati meso(10ak min) i onda dodati rajcicu i kuhati 30 min na laganoj vatri
3)Bešamel: na maslacu peći 4-5 zlica brasna,dodati mlijeko i cijelo vrijeme mjesati(trebat ce dosta dugo da se zgusne, nece bit preegusto-tako treba bit.
4)slaganje:
Namazati protvan maslacem
Kore, besamel, meso, sir, kore, besamel, meso, sir, kore, besamel, sir
Peci 30min na 200stupnjeva
Valjda sam sve napisala, ako nes neces znat pitaj. Znaci meso ces u dva puta stavljat tako da si ga rasporedi po pol na kraju da ti je ostane..
Javi kak je ispalo nekad kad ces radit :)
I da ove kore se ne kuhaju prije, one se skuhaju u tom svemu skupa. Ne znam za neke druge, znam da se neke moraju kuhat. Ja uvijek uzmem te od barille da sam sigurna
I ja sam danas radila lazanje 😊
Ja to obicno pravim kad mi ostane bolonjez umaka, sad sam ga imala u zamrzivacu. Jos mi se nije ni dalo raditi beshamel, umjesto njega stavila vrhnje za kuhanje direktno iz tetrapaka. Sinoc sve slozila i stavila u hladnjak, danas kad sam dosla sa sajma samo ubacila u rernu i rucak nabrzinu gotov bio.
Sortiraj odgovore
Najstariji