Honey,
To su vlasnici??
Bravooo cure za pregledee !
Da da, to su vlasnici. Onaj crni gospon je Marin, a plava gospođa sa kosom ispod brade je njegova žena Marija. Vrijedni ljudi, imaju curicu i dečka.
Ajme lijepih vijesti!!! Super! Nadam se da je i moje malo potegnulo sad zadnja tri tjedna i da je stigla razliku od 5-6 dana.
Pa šta se već sada može vidjeti spol ako beba da???
Da, moze se vidjet, ako se namjesti dobro. Moj se ginic fakat trudio, sa svih strana, al ma kakvi, najbolje sto smo dobili je bio krupni kadar guzice, nista vise 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hahahahahaha... a bit će onda drugi put. Znači mogla bi i ja onda očekivati nešto za petak, osim ako se ne odluči u srijedu mi raditi kad sam već na stolu za briseve. Baš ću ga pitati. Tko će još čekati 3 tjedna za idući pregled ako se ne bude vidjelo na ovom, nek mi slaže da je curica da se malo veselim
Moj ultrazvuk sa 12+3 necemo komentarisat i zasto nije vidio spola hahahaha
Ja idem 14.12....ali ne znam hoce li me uopce doktorica gledat ili samo sestrica, tad je 16.tjedan.
Proudy cestitam na pregledu, bas sam vesela da je sve super. Koje olaksanje jelde :)
Ja bih voljela da mi vidi u 16.tjednu na pregledu spol, a i ako ne vidi strpit cu se do iza nove godine, ili cu ici u BiH na 5D ahhahahahaha vec se razmisljam :)
Vidjet ces koja je razlika honey sad UZ i onog prijasnjeg, bebica vec ubi nogicama, okrece se, rukice glavica uh sunce moje hehehehe
Hej!
Ja bila na pregledu danas.
Mrva je super, nuhalni super, mjere tocno odgovaraju tjednima. Pokazalo mi dijete da zna sisat papalc, ispruzit i savit nogu i jos svasta, ali nije htjelo pokazati sto je, tako da jos ne mogu prijaviti spol.
Weeeee...bravo...bas mi je drago da je sve super i da tako mala bebica i vec svasta lijepoga zna💓👼💓ja jedva cekam 05.12...tad cemo biti 15tt🤗🤗🤗
Mono bila je vidjela sam ju tamo, i baš sam se iznenadila da su oboje došli. A mi žene ko žene, samo mi daj frajera da on meni to sve objasni i to po mogućnosti zgodnog! hahaha
Panda hahaha 5D u Bosni hahahahahaahahahaha Bogme bi bolje napravili od ovog tvog zadnjeg, užas.
Ja sam toliko znatiželjna za spol, uh!
Pa i ja sam znatizeljna i znam da na 5D ce se vidjeti. A prijateljica je isla to u Sarajevu i ocarana je bila kako se sve vidi, 70E dodje pregled, ne znam hahhaha vidjet cu jos.
Curke moje, ja dosla doma prije sat vremena, od 11 bila u bolnici. Sinoc sam imala brutalne grceve, mislila sam da cu rrknut. Nekako sam zaspala i ujutro sam otisla u vinogradsku jer sam ionak bila za sutra narucena pa sam danas otisla. Vadili mi i krv i urin jer su mislili da su grcevi mozda zbog neke upale ali nalazi su super. Beba je super, nisam otvorena, posteljica iza, tako da je sve ok, al mene i dalje to dolje sve steze. Kazu da je to valjda od rasta bebe ali ako se bas oni grcevi budu ponavljali da dodjem obavezno. Dobila normabele i dufastone.
Danas je tamo kaos bio u radjaoni. Valjda ih je 20 rodilo, 9 zena cekalo na porod jer nije bilo mjesta,neke su cak slali doma. Al slatko mi je bilo kak je jedan tata cekao tamo sto godina i sestre mu nose blizanke curke tek rodjene, malee mrvice od dve kile, on u soku od srece. Preslatko😍
Ugl ja strogo mirovat, pit te tablete i nadat se da ce se smirit
Curke moje, ja dosla doma prije sat vremena, od 11 bila u bolnici. Sinoc sam imala brutalne grceve, mislila sam da cu rrknut. Nekako sam zaspala i ujutro sam otisla u vinogradsku jer sam ionak bila za sutra narucena pa sam danas otisla. Vadili mi i krv i urin jer su mislili da su grcevi mozda zbog neke upale ali nalazi su super. Beba je super, nisam otvorena, posteljica iza, tako da je sve ok, al mene i dalje to dolje sve steze. Kazu da je to valjda od rasta bebe ali ako se bas oni grcevi budu ponavljali da dodjem obavezno. Dobila normabele i dufastone.
Danas je tamo kaos bio u radjaoni. Valjda ih je 20 rodilo, 9 zena cekalo na porod jer nije bilo mjesta,neke su cak slali doma. Al slatko mi je bilo kak je jedan tata cekao tamo sto godina i sestre mu nose blizanke curke tek rodjene, malee mrvice od dve kile, on u soku od srece. Preslatko😍
Ugl ja strogo mirovat, pit te tablete i nadat se da ce se smirit
Vazno da je sve ok...kozda ne bi bilo lose malo horizontala i usporit🙏🙏🙏
Aaaaaa blizankice male...meni krizmana kuma rodila prike 2 dana...38 god i zalomilo im se, imaju dvije curke i sad dosli blizanci curica i decko...ma prekrasno...oni bili u soku...ova starija pitala"mama hocemo mi sad biti sirotinja kad nas je toliko"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji