Pikica bas smo terminuse hahaha :)
Mucnine-mene limunada spašavala i jos me spasava, al bas ona kisela bz secera, popijem sigurno litar na dan ahhahaha
Evo danas za pauzu cu jest argetu hahaha koje zdravlje
Recite mi je li imate vi one napade trudnicke aaaaaj moram to jest i muz ode po to hahahah il trudnice pretjeruju?!
Mozda mene nije jos to uhvatilo, ne znam, jucer mi se jeo pomfrit ali ne bih ga poslala po to nema sanse hahhaa
Hi cure, javljam se s ljetnih trudnica, jer pretpostavljam da vi znate.
Treba li se naručivati za ICT pretragu u Petrovoj 3 (Zavod za transfuzijsku)?
27.6. 💙
Jutro! Mono lijepa su kolica, inače poznajemo i Marina i Mariju, divni ljudi, ali smo bježali od njih na sajmu jer nismo baš odlučili da bi njihova kolica, makar znam da bi nam još bolju cijenu napravili!
Panda mene uhvati želja al nikad ne šaljem muža po to jer me brzo pusti, tj. kad vidim hranu prođe me. Evo jučer sam brojala kalorije da vidim da li sam dovoljno pojela taj dan, malo sam bila zabrinuta, al na kraju je bilo ok. Ja limunadu prestala piti kako sam imala onaj loš urin/urinokulturu jer sam čitala da onda treba izbjegavati limun, ali i nekako mi ne paše. Prije sam uvijek čašu limunade ujutro natašte obavezno. Šta imate feštu u firmi? Mi tek 22. imamo i to mi paše da je tako kasno, pozdravimo se i ne vidimo se do slijedeće godine tk. 02.01., a vidjet ću možda spojimo i do 08.01.2018. jedva čekam!!! Pikica super da popušta, ja isto jedva čekam da prođu skroz mučnine, ovako mi još uvijek dođe i onda bi jela a neznam šta bi da ne pozelenim skroz. Inače sam se danas probudila opet prištava, i tako hormoni stalno negdje udaraju.
Hi cure, javljam se s ljetnih trudnica, jer pretpostavljam da vi znate.
Treba li se naručivati za ICT pretraguu Petrovoj 3 (Zavod za transfuzijsku)?
Ne narucuje se, samo dodes. Prekoputa vrata ima papir koji moras popiniti i to predajes skupa s uputnicom.
Honey festa je jer nas casti jedna firma ruckom i kuglanjem, jer mi mnogo kupujemo pneumatskih elemenata od njih, i onda svakog decembra nas caste. A festa od firme ce biti vjerovatno 15.12. Ništa posebno jer sam jedino zensko, odem pojedem sta ima da ne moram kuci kuhat i adio.
Honey festa je jer nas casti jedna firma ruckom i kuglanjem, jer mi mnogo kupujemo pneumatskih elemenata od njih, i onda svakog decembra nas caste. A festa od firme ce biti vjerovatno 15.12. Ništa posebno jer sam jedino zensko, odem pojedem sta ima da ne moram kuci kuhat i adio.
haha, tako i ja. Do prije tri godine bila jedina žena u firmi, sad nas je 4 i odmah je ljepše. Uuuu, kuglanje, super. Tu kod nas više nemamo gdje otić na kuglanje/bowling, sve propalo. Makar sad mi nebi bilo pametno bowlat ni da imam gdje.
Imamo i mi tih ručkova što časte partneri, odem na one gdje su mi ljudi ok, većinu izbjegnem, jer su svi neki ljigavci. Al sad mi je cool kad sam trudna, samo da buša još bude malo zametnija
Ja sam pocela oticat, jutros se probudim, pogledam se u ogledalo a oko ociju sva nabubrena, i prsti na rukama, imam na svakoj ruci po 1 prsten i po njima bas kuzim.
Tek sam na pola, sta ce biti do kraja.
Em vene, em oticanje, ma bljak...
Ja na bozicni domjenak ove godine necu ici, ne slusa mi se te babske gluposti, cure s kojima sam dobra vidimo se i cujemo i privatno, a ostali me ne zanimaju dok se vratim na posao 2019.
Zato cu ici s muzem na njihov domjenak haha oni za parove organiziraju, ekipa je drugacijeg profila i bude super svake godine, ziva zajebancija.
Hej!
Ja bila na pregledu danas.
Mrva je super, nuhalni super, mjere tocno odgovaraju tjednima. Pokazalo mi dijete da zna sisat papalc, ispruzit i savit nogu i jos svasta, ali nije htjelo pokazati sto je, tako da jos ne mogu prijaviti spol.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme lijepih vijesti!!! Super! Nadam se da je i moje malo potegnulo sad zadnja tri tjedna i da je stigla razliku od 5-6 dana.
Pa šta se već sada može vidjeti spol ako beba da???
Sortiraj odgovore
Najstariji