Eto panda rekla sam ti da mi dobro ide nagovaranje 😁 Sad od familije samo ako tko pita sta treba reci novcana donacija 😜 Meni je krevetic prekrasan. Dobar tek cure!
Mi smo isto isli sad malo hodat po shoping centru. Saopcila sam mom kako mi je noona predivna i govori- to malooo 400€ (nisam smjela ni rec da je prva cijena oko 500€) 😂😂😂😂 onda je rekao ma kupit cemo sve sto zazelis hahahahahah a dusaaaaa
Zaljubili smo se u bodije u c&a aaaaaa preslatkiiii
Nadam se da ce bit novca za sve nase selje. Tjesim se da necemo ici nigdje posebno na ljetovanje mozda do novog vinedolskog il u selce jer nam treba manje od dva sat, a dva regresa su 15juna aBd.
Odemo onda do spara jela mi se orada, kad nema sve razgrabili. Kupimo pilece filete pa cu rolati i puniti i u pecnicu malo zapec pa prelit besamelom. I carska mjesavina naravno pored.
Dobar tek katuska.
Panda ako ces u Selce, javi se da skupa prosetamo bebe
Cure, nadam se da ste sve dobro.
Kod nas vikend klasika, nista posebno osim sto sam pocela klincima rjesavat poklone za cizmice i pod bor.
Kod nas se samo djecicu daruje.
Na sajam nisam isla, bila jednom, nista ekstra mi nije bilo, a i osim robice nista nam ni ne treba.
To cu tamo vec debelo u sijecnju/veljaci rjesavat kad se ove guzve smire.
Dok sam vas sve procitala....raspisale ste se.
Pa kod mene nis posebno.
Bila sam jucer na Danima beba, kupila sam kolica.
Neki dan sam kupila i madrac, bio je neki popust.
Jos moram kupiti komodu i Babysense od kao vecih stvari.
Imam vremena na pretek.
Hahah, znam ja u kojem sam tjednu, ali radje racunam ovako...ako sam 20 + 5, racunam da sam u 20 tt jos...
Meni danas opet neka mukica. I jos mi se muz nadrobio cesnjaka neznam kako cu prezivit zeludac mi se okrece. 😢
Mono koja si ti kupila kolica? I ja tako brojim, jasnije mi je. 😁 a ti sajmovi i jesu samo za te krupne stvari koje i dosta kostaju pa se taj popust onda i vidi.
Meni danas opet neka mukica. I jos mi se muz nadrobio cesnjaka neznam kako cu prezivit zeludac mi se okrece. 😢
Mono koja si ti kupila kolica? I ja tako brojim, jasnije mi je. 😁 a ti sajmovi i jesu samo za te krupne stvari koje i dosta kostaju pa se taj popust onda i vidi.
Kupila sam Baby Merc q9.
Poslati cu sliku.
S popustom 2830.
Jutroooooooooooooooo
Jao -3.
Kaktus vec sam se pitala gdje si ti. Ti šopinguješ :)
Honey moj je u subotu odledio pečene crvene paprike, ogulio ih i narezao češnjaka... stavio maslinovo i alkoholni kis. Pa ne znam jesam li dva puta uzela ali..... umrla sam ... popila sam litru Radenske... tako da normalno da nam je teško, još ti nisi ni jela hahahah samo udisala <3 ali ja sam se najela hahahha..... uffff
Kako vrijeme leti.... U petak već prvi...mi imamo feštu, šta obući :(
Kako ste danas?
Jutro ekipicaaa...super za nove lijepe stvari za nase miseke...krevetic je predivan i kolica od mono😍😍😍
Mi se spremamo za vrtic...jucer imali goste pa mi malo isli u skitnju...jucer mi je bilo malo bolje od mucnina...nadam se da ce sad tako i nastaviti...eee gosti su nam kupili puuunu kutiju legica🤗🤗🤗
Svima zelimo lijepi dan
Ima kakvih pregleda?
Sortiraj odgovore
Najstariji