Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2017. 18:32

Hej hej! Mi danas bili malo u gradu,  na kavi i u shopoingu.
    Za bebu jos nista nisam kupila,  ni sama ne znam kako,  valjda cekam vidjet jel cura ili decko,  da znam di sam sa stvarima. Al sam malcu isla kupit trapke,  bozicne poklone,  tebisice i tak. Sebe pocastila novim donjim vesom,  jer mi je sve malo. Sutra jos moram po trapke,  jer me fakat moje stiscu i ne mogu vise to nosit.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    25. Studeni 2017. 18:37

Super Frajla, i ja tak znam nekad vise mesa napravit pa zamrznem za bolonjez. 
    ProudMomy a tak i ja cekam, nije da zelim za decka plavo/curu rozo ali opet mi nekako lakse kad znam spol zbog nekih detalja. Ja se nadam da ce mi u utorak rec 😳

Bublica123
    25. Studeni 2017. 18:42

ProudMomy

Hej hej! Mi danas bili malo u gradu, na kavi i u shopoingu.
    Za bebu jos nista nisam kupila, ni sama ne znam kako, valjda cekam vidjet jel cura ili decko, da znam di sam sa stvarima. Al sam malcu isla kupit trapke, bozicne poklone, tebisice i tak. Sebe pocastila novim donjim vesom, jer mi je sve malo. Sutra jos moram po trapke, jer me fakat moje stiscu i ne mogu vise to nosit.

Znaci i kod tebe uvijek najbolje prodje miš mali🤗🤗🤗
    Jos malo pa cemo i mi saznati sta se kuha u pupici💓❤🤞💓❤🤞💓❤🤞

Frajla
    25. Studeni 2017. 18:43

Katuska bas gledam ove tetrice sto si stavila i htjela sam te zezati da si ti odlucila da je zensko.
    Meni su daaaavok rekli da misle da je musko, ali je rano, pa nije sigurno. Drugi put je beba imala prekrizene noge i bas se nikako nije moglo pogledati. Zadnji put su isto bile prekrizene nogice i beba ledima okrenuta, doktorica misli da je mozda vidila nesto da visi, ali nine 100% sigurna. Ja sa drzim toga da neznamo spol i sve sam za sada neutralno kupovala.

Bublica123
    25. Studeni 2017. 18:43

Katuska99

Super Frajla, i ja tak znam nekad vise mesa napravit pa zamrznem za bolonjez.
    ProudMomy a tak i ja cekam, nije da zelim za decka plavo/curu rozo ali opet mi nekako lakse kad znam spol zbog nekih detalja. Ja se nadam da ce mi u utorak rec 😳

Katuska kod tebe sramezljiva bebica...drzim fige da saznate ovaj tjedan🤗🤗🤗🤗

Katuska99
    25. Studeni 2017. 18:47

Hehe Frajla, pa da htjela sam jako decka al u zadnje vrijeme zbog tih prekrizenih nogu i pristica mislim da je cura 🤣 
    I ja sam neutralno tih par stvari, al nekad je bas tesko ak neki detalj bas bude za odredjeni spol haha
    Jooj pikica, i ja s nadam ☺️

Frajla
    25. Studeni 2017. 19:56

Inace nevolim siriti paniku, ali gnijezda za bebe su povucnea iz prodaje u nekim trgovinama (amerika) i na ebayu zbog slucajeva gusenja beba, pa si proguglajte malo prije nego kupite.

25. Studeni 2017. 20:13

Ma nije mi toliko zbog boja,  nego cisto ono ako je opet decko,  znam da fakat sve imam. Morat cu nadokupit tetri,  rucnika i tak neke stvari,  ali u globalu smo ok. A ak je cura onda moram napravit selekciju,  neutralnih stvari i bas muskih muskih pa da vidim kaj mi fali. Tak da cisto zbog toga cekam.
    Jedino sto ziher znam da bas moram kupit su kolica,  ali buduci da njih ganjam rabljena to cu kupit kad naletim na tocno ta koja zelim.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

25. Studeni 2017. 20:16

Sto se spola tice,  ovaj put nemam favorita,  decko mi je prakticniji jer ono sve imamo,  a curu bi eto jer decka vec imamo,  al naravno svejedno mi je. Prvi put sam od prvog dana govorila da je decko i htjela sam decka,  a sad nemam ni filing neki iskreno.
    Pikica da,  znas kak to ide,  uvijek na kraju oni dobiju najvise,  cak i ako nije u planu 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Elviramagistic
    25. Studeni 2017. 21:32

Evo i mene sa sajma..upecali noona krevetic i kod ethereala bambus tetre i jastuk minki za nosenje bebe :) ja cu ici do njih u proizvodnju jer su mi blizu tako sam i banana jastuk kupila i tocno znam na koju navlaku mislis jer sam ju ja narucila..zuta sa crtežima :) oni mi imaju sve super i premekano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.