Da, ja sam se odprilike pomirila da je to tako, ti i ikyri ste nas odmah tu osvjestile 😂 A meni je pocelo odmah sa nekim glupostima, tako da je to borba i sve u bozjim rukama. Jel tebi bio muz na porodu ili nije? Ja sam neodlucna dal ga zelim ili ne, znam da je rano al ono ja inace trebam puno vremena da donesem neku odluku pa najbolje da odma krenem razmisljati.
Je, bio je. Cim su me u box stavili njega su pustili. Jako puno mi je znacio, samo da znam da je netko moj tu, osjecala sam se sigurnije. Kad me nije boljelo pricali smo i zafrkavali se, kad me boljelo sutio je i nije me dirao ako mi je tako pasalo, a ako mi je dodir pasao onda me drzao za ruku i mazio i ohrabrivao. Htjela sam da vidi sta znaci radjati i da svoju bebu vidi od prve sekunde i prvog placa. Divan je bio, izasao jednom na 10min pojest.
On sam kaze da je sretan sto je bio i svim muzevima savjetuje da idu. A tebi ako bude isao na zivce, mozes ga poslat van haha
I kad sam isla piskit isao je sa mnom i gurao onaj stalak od infuzije za mnom
Cure ja tu citam stalno samo ako nemam sta napisati ne napisem..ja iskreno nisam bila uopce toliko fokusirana na prvi pregled i da sve prode u redu nego na prvo tromjesecje ali nisam se smirila ni nakon toga..na zalost stalno su neki strahovi ali moram priznati da od kad osjetim bebu strahovi su manji..jedino ako cete biti preopterecene i sa tim.jer do proslog tjedna mi je znalo biti da dva dana ne osjetim bebu pa 3 dana za redom da…sada osjetim svaki dan..nekad je vise aktivna nekad manje i ne opterecujem se sa tim za sada..kao nakon 28 tt se pocinju brojati udarci
Nikad, ali nikad nisam brojala nit mi je itko od doktora rekao da brojim udarce.
Rekli su mi samo da je bitno da ju osjetim u njenom ritmu i da nikad ne smiju proci sati i sati da ju ne osjetim
Onda i moj ide sa mnom 😍 hvala
Definitivno sam za to... Neka vide barem sta je porod, nek su oni nama pri ruci, a kazem mozes ga poslat u setnju ako ti pocne smetat...samo vas moze jos zblizit kao par.
A i prva slika koju imamo nas troje iz radjaone, valjda 5 minuta nakon poroda, to je slika koja mi je toliko draga da bi zaplakala svaki put od srece kad ju vidim.
Ja isto mislim da necu brojati..bitno da se javi 😀 nemam 7 tjedana jer ja stalno brinem oko neceg..ali prava briga zapravo pocinje nakon sta rodimo
Ja mislim da sam danas prvi put osjetila bebu. Al nisam sigurna, ko neka ribica u akvariju, neki mjehurici, nemam pojma 😂
Bila u slo danas u lidlu, kupila dva bodija neutralna i dvije majice za curicu, jer mi je Elvira rekla da je curica ak ima prekrizene noge, tako da ako ne bude ti si kriva 😂😂 preslatko je bilo za par eura..
Ja mislim da sam danas prvi put osjetila bebu. Al nisam sigurna, ko neka ribica u akvariju, neki mjehurici, nemam pojma 😂
Bila u slo danas u lidlu, kupila dva bodija neutralna i dvije majice za curicu, jer mi je Elvira rekla da je curica ak ima prekrizene noge, tako da ako ne bude ti si kriva 😂😂 preslatko je bilo za par eura..
Ne neee...ja sam rekla da moguce da je curka ali da to nista ne znaci. Nista ti mene ne slusaj..ja sam prvu stvar kupila kada sam saznala spol i svi su graktali u mene da sta ako na drugom uzv-u saznam da ipak nije cura...ali ja sam znala da je cura i radila po svom
Ja sam u prvoj t bas sam 16 tj osjetila te ribice :)
Joj moram.na odvikavanje od foruma i svega... Par dana bez interneta....
Sortiraj odgovore
Najstariji