Gotovi mi danas rezultati triple testa, zvala sam i sestra mi rekla da je u redu, kad sam pitala kad da dođem sutra, rekla je da ne moram dolaziti, da ce mi ga dat 20.11.na pregledu.
Jel to tako ok? Samo da mi kaze jel rezultat dobar ili los?
Bas bi htjela vidjet kako izgleda, a sad mi glupo ici kad je rekla da ne dođem.
Pa mislim da je okej, da nesto ne stima rekla bi ti sigurno ili rekla da se javis doktorici... Mislim da mozes biti bez brige
Gotovi mi danas rezultati triple testa, zvala sam i sestra mi rekla da je u redu, kad sam pitala kad da dođem sutra, rekla je da ne moram dolaziti, da ce mi ga dat 20.11.na pregledu.
Ja sam radila triple test u prvoj trudnoci i nemas kaj vidjet...ako ti je rekla da je dobro sve to je to...parametri su pokazali da je jaaaaako mala ili nikakva vjerojatnost za neki poremecaj i to ti je to🤗🤗🤗🤗
Hvala curke, bas ste me umirile i sad mogu normalno nastavit radit jos sat vremena
Ja nekad škicnem jesenske bebe, ali one su bas puno natipkale, pa sam se prebacila na zimske - i one ce jos malo u rodiliste i bit cu upucena u sve 😂
Ja zapuštam klokanicu zbog facea ovdje počinjem gubit strpljenje dok mi otvori stranicu pa na zadnju ..pa nije zadnja pa ponovo vrti ... sve mi je nekako sporo.
Ako je dobar test nemaš brige. Sve je ok.
Ja nekad škicnem jesenske bebe, ali one su bas puno natipkale, pa sam se prebacila na zimske - i one ce jos malo u rodiliste i bit cu upucena u sve 😂
Još zimske pa smo mi na redu!
Ucimo teoriju na jesenskim bebama, zimske bebe ce biti ponavljanje gradiva
Mamuka rodila? Pa super, brzo! ❤
Ja sam progutala big mac i pomfrit, nisam jela u mc donaldsu sigurno 2-3godine. I necu vise.
Ikyri primjetili smo da tebe i Mono sve rijeđe tu ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji