Ja cekam koja ce roditi na jesenskim bebama..uzbudena sam kao da sam ja u pitanju :) ovo za ne pranje ne znam sta bi rekla..nemam komenrara
I ja svako malo skicnem...sad cekaju hope...sa sanjich je bilo napeto🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Haha ja isto citam jesenske bebe i pratim zadnjih mjesec dana. Sjecam se da sam procitala to za kosu, nisam mogla vjerovat. Moja se masti nakon dva, tri dana tako da nema sanse da bi tako.
Haha ja isto citam jesenske bebe i pratim zadnjih mjesec dana. Sjecam se da sam procitala to za kosu, nisam mogla vjerovat. Moja se masti nakon dva, tri dana tako da nema sanse da bi tako.
Meni su zljezde nakon poroda od hormona poludile, nisam inace sklona mascenju, al i mastila sam se i znojila nenormalno prvih mjesec dva. Rodila sam u ozujku, iz bolnice Sam izasla u majici bez rukava i tankoj vestici, i kuci sam bila u majici bez rukava i tajicama non stop, imala sam osjecaj da gorim ko ljeti na +40... A i da nije bilo tako neznam kako mozes ne oprat kosu 20dana... Bas sam zgrozila kad sam to vidjela, i onda stavis bebu na rame podrignut, uz tu zmazanu kosu, ma fuj jednostavno
Ja cekam koja ce roditi na jesenskim bebama..uzbudena sam kao da sam ja u pitanju :) ovo za ne pranje ne znam sta bi rekla..nemam komenrara
I ja svako malo skicnem…sad cekaju hope…sa sanjich je bilo napeto🤗🤗🤗🤗🤗🤗
O daaa, sa Sanjchi je bilo napeto, čak je i moj muž pratio, ono sjećam se mi ručali drugi dan a ona još nije bila rodila, rodila je popodne na Sve Svete! Al mi je super bila, tipkala je do zadnjeg, šta je ženska snaga!!! Haha!!
Gotovi mi danas rezultati triple testa, zvala sam i sestra mi rekla da je u redu, kad sam pitala kad da dođem sutra, rekla je da ne moram dolaziti, da ce mi ga dat 20.11.na pregledu.
Jel to tako ok? Samo da mi kaze jel rezultat dobar ili los?
Bas bi htjela vidjet kako izgleda, a sad mi glupo ici kad je rekla da ne dođem.
Ja nekad škicnem jesenske bebe, ali one su bas puno natipkale, pa sam se prebacila na zimske - i one ce jos malo u rodiliste i bit cu upucena u sve 😂
Gotovi mi danas rezultati triple testa, zvala sam i sestra mi rekla da je u redu, kad sam pitala kad da dođem sutra, rekla je da ne moram dolaziti, da ce mi ga dat 20.11.na pregledu.
Jel to tako ok? Samo da mi kaze jel rezultat dobar ili los?
Bas bi htjela vidjet kako izgleda, a sad mi glupo ici kad je rekla da ne dođem.
Znam da si nestrpljiva, ali 20. nije tako daleko, a svejedno ne moze nista promijeniti ni poduzeti kakav god da je nalaz...
Evo moram pohvaliti svog dr jer komunicira mailom bez problema i posalje mi nalaze
Sortiraj odgovore
Najstariji