Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    09. Studeni 2017. 13:32

Ovo za netusiranje poslije poroda sam cula vec jako puno puta, postoje te neke bapske price da se ne smije tusirati ni prati kosu 30-60 dana, tj. dok ne prode onaj prvi period. Sokirala sam se kad sam to cula, ali ima zena koje se toga drze. Dakle, nije stvar u tome da nemaju vremena, nego u tim pricama da se to ne smije. Tako da 20 dana i nije toliko puno 😂😂😂
    I to nije samo kod nas, vidjela sam to i po stranim forumima.

Frajla
    09. Studeni 2017. 13:35

Ajme sad sam se sjetila kak su meni ko klinki isto babe tako pricale kako se ne smije prati kosa dok ima mjesecnicu. Naravno, to sam ignorirala. Pa ja nebi uspila izdrzati ni tih 3-4 dana, a ne nekolimo tjedana

09. Studeni 2017. 13:38

Jessy2009

Ovo za netusiranje poslije poroda sam cula vec jako puno puta, postoje te neke bapske price da se ne smije tusirati ni prati kosu 30-60 dana, tj. dok ne prode onaj prvi period. Sokirala sam se kad sam to cula, ali ima zena koje se toga drze. Dakle, nije stvar u tome da nemaju vremena, nego u tim pricama da se to ne smije. Tako da 20 dana i nije toliko puno 😂😂😂
    I to nije samo kod nas, vidjela sam to i po stranim forumima.

Uzassssss... 
    Ne mogu ovo stvarno vjerovat. 
    Pa ja sam jedva docekala doc u sobu i nakon prvog dizanja sa sestrom na wc pitat jel sad mogu sama pod tus osvjezit se i receno mi je da mogu ako mi se ne vrti i ne osjecam slabost. Kosu sam oprala iduce jutro kad su bebu uzeli na pregled i kupanje

09. Studeni 2017. 13:41

Ja imam kosu koja se zbilja ne masti, ali mislim da mi je vrhunac tri dana, pa ipak pokupi sve mirise i sve dodiruje. To mi je ko da se ne operem 3 dana, pa i kosa je dio mene.

Ne kuzim zene koje danas slusaju te kromanjonske price, a takve su obicno najpametnije i djele te mudre savjete sakom i kapom

• Elviramagistic
    09. Studeni 2017. 14:07

Ja cekam koja ce roditi na jesenskim bebama..uzbudena sam kao da sam ja u pitanju :) ovo za ne pranje ne znam sta bi rekla..nemam komenrara

Honey
    09. Studeni 2017. 14:12

Ajme, to sad prvi put čujem, hahahah, nesmiš prati kosu zamisli, a koji je razlog hahaha? Da ne bude čista? Ono stavi maramu hahaha Strašno  To je ko da ne opereš zube, a trebao bi ih četkati min 3min, isto si nagnut. A stvarno kosu opereš za čas.

panda102
    09. Studeni 2017. 14:14

kaktus HAHAHHAHAHAHAHAHHA ja citam isto jesenske ali nisam jos dosla do toga, tek sam na 157 stranici, isto spanska sapunica...jedva cekam da skontam koja je to hahahhaa

09. Studeni 2017. 14:33

panda102

kaktus HAHAHHAHAHAHAHAHHA ja citam isto jesenske ali nisam jos dosla do toga, tek sam na 157 stranici, isto spanska sapunica…jedva cekam da skontam koja je to hahahhaa

Na jesenskim bebama ima 2921 stranica, stvarno ces sve citati? Svaka cast... Ko lektira haha
    Ili mozda citas jesenske bebe/ mame, ove koje su vec rodile? Tamo ima puno manje.... 
    Ovo je biilo negdje pred 3 tjedna tema, sjecam se ja koja je forumasica bila, al mislim da nema potrebe spominjat, glupo je o tudjim navikama pogotovo ako je njoj to bilo ok, a ocito je. 

panda102
    09. Studeni 2017. 14:38

kaktus

panda102

kaktus HAHAHHAHAHAHAHAHHA ja citam isto jesenske ali nisam jos dosla do toga, tek sam na 157 stranici, isto spanska sapunica…jedva cekam da skontam koja je to hahahhaa

Na jesenskim bebama ima 2921 stranica, stvarno ces sve citati? Svaka cast… Ko lektira haha
    Ili mozda citas jesenske bebe/ mame, ove koje su vec rodile? Tamo ima puno manje….
    Ovo je biilo negdje pred 3 tjedna tema, sjecam se ja koja je forumasica bila, al mislim da nema potrebe spominjat, glupo je o tudjim navikama pogotovo ako je njoj to bilo ok, a ocito je.

Onda nista, citam mame/bebe ... a ne bih to sad trazila, šapnut ces mi nekad hahahha

09. Studeni 2017. 14:50

Haha moze, moze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.