Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Studeni 2017. 07:31

ita87

Ovo bi definitivno mogla biti beba, drzim ruke na trbuhu kao kad se drzi kosarkaska lopta
    Bas se osjeti, i ispod lijeve i ispod desne ruke

Ajme bas slatko. Znaci beba voli cokolino

• ita87
    09. Studeni 2017. 08:02

Tommy super za pregled! Kad se sjetim kako sam potvrdu od gin dobila sa 7+6. Prije toga sam sumnjala u trudnocu, ali nisam vjerovala ni testu, bas mi je bilo neobicno da sam zatrudnila brzo (poceli u 7.mj kao budemo pokusavali par mjeseci pa cemo vidjet sta dalje, uspjelo odmah). Kad sam dosla kod gin, prije pregleda, pocela je ispitivati o zm i sve sta vec pitaju na prvom pregledu, i napise ona meni trudna 7+6, a ja joj kazem cekajte da vidimo prvo, hahah i dalje nisam vjerovala dok nisam vidjela na monitoru  
    Nikakvih simptoma osim bolnih sisa (jer sam 3 tjedna iscekivala mengu, prije je znala kasnit pa sam mislila da i tada kasni) i stalno mi se spavalo popodne poslije posla (mislila sam da je to jer previse radim)

• ita87
    09. Studeni 2017. 08:07

Panda malo ces se jos morat strpiti, ali tebe Frajla ovo ceka ubrzo 
    Da, izgleda da voli cokolino, i jutros sam isto osjecala pod rukama, i nije mi se nikak dalo dizat iz kreveta i spremat na posao..

09. Studeni 2017. 08:28

Cureee dobro jutro! E ovako, moja doktorica me je jučer naknadno zvala da je pogriješila i da je mrvica razvijena u skladu s tjednima. Dakle, jučer je bilo 9 tjedana i to je sve ok. Mrvica je 22.3 mm.

ikyri
    09. Studeni 2017. 08:46

Grazia

Cureee dobro jutro! E ovako, moja doktorica me je jučer naknadno zvala da je pogriješila i da je mrvica razvijena u skladu s tjednima. Dakle, jučer je bilo 9 tjedana i to je sve ok. Mrvica je 22.3 mm.

What? Kako je to fulala i kako se toga sjetila. Što joj je ultrazvuk krivo izbacivao cijeli dan ili? 

Honey
    09. Studeni 2017. 08:51

Tommy super za pregled i da je sve ok sa bebom!! Slijedeći znači za Sv.Nikolu, baš slatko  
    Panda meni mog uže nije žao uopće, haha, nije on trudan i neće njemu 3,5-4kg proći kroz spolovilo!!!!! Nema žaljenja, nek se snađe  
    Kaktus užas užas, nadam se da te neće dugo držati. Znam jednu curu koja je cijelu trudnoću povraćala, užaaasss!
    Ita87 danas si moram kupiti čokolino, već mi se dugo jede mmmm. Super za pokrete, znači i beba se javlja i želi da ostalima kažeš da je u buši, hehe  
    Grazia, stvarno neznam šta je njoj, gdje je njoj bila glava jučer kad te pregledavala. Bezveze te nasikirala...al najbitnije da je na kraju sve kako i treba     
    Ja sam se inače jučer natrpala svega za večeru, i naravno da mi je bilo muka, i sad se ujutro još podrigujem kao svinja, užas. Dragi mi je rekao da u zadnja dva-tri tjedna imam zadah iz želudca kao da jedem mrtve ljude, i ja to primjetim kad se podrignem, neznam jel to normalno?! Možda je od elevita, ili antibiotika, ili kombinacije? Pitat ću sutra doktora...

panda102
    09. Studeni 2017. 08:58

Honey

Tommy super za pregled i da je sve ok sa bebom!! Slijedeći znači za Sv.Nikolu, baš slatko Panda meni mog uže nije žao uopće, haha, nije on trudan i neće njemu 3,5-4kg proći kroz spolovilo!!!!! Nema žaljenja, nek se snađe Kaktus užas užas, nadam se da te neće dugo držati. Znam jednu curu koja je cijelu trudnoću povraćala, užaaasss!
    Ita87 danas si moram kupiti čokolino, već mi se dugo jede mmmm. Super za pokrete,znači i beba se javlja i želi da ostalima kažeš da je u buši, hehe Grazia, stvarno neznam štaje njoj, gdje je njoj bila glava jučer kad te pregledavala.Bezveze te nasikirala…al najbitnije da je na kraju sve kako i treba
    Ja sam se inače jučer natrpala svega za večeru, i naravno da mi je bilo muka, i sad se ujutro još podrigujem kao svinja, užas. Dragi mi je rekao da u zadnja dva-tri tjedna imam zadah iz želudca kao da jedem mrtve ljude, i ja to primjetim kad se podrignem, neznam jel to normalno?! Možda je od elevita, ili antibiotika, ili kombinacije? Pitat ću sutra doktora.

Što se tiče zadaha...to sam ja imala kad sam imala stomacni virus kad sam se vratila iz Španije ljetos....aj fuj, kad bih podrignula bi bilo kao kanalizacija hahahaha strašno...ne ponovilo se.... pitaj obavezno sutra...

• ita87
    09. Studeni 2017. 09:03

Hahaha honey ako sad nisam umrla od smijeha na ovo sta je tvoj dragi rekao da imas zadah kao da jedes mrtve ljude... 😂😂😂
    Bas mi postalo dosadno na poslu i pocnem se smijat ko budala!
    Mogu vam reci da tek od danas osjecam griznju savjesti jer nitko ne zna za bebu, a eto nje lupka stalno. 

kathryn
    09. Studeni 2017. 09:12

panda102

itaaaahocu i jaaaaaaaaa :)
    Kathryn kako ti s mucninama, meni je po citav dan muka, dodje mi da sve prespavam, tjesim se da ce proci….
    A Honey nije mi se volja vratila nego mi zao bilo muza dodjem s posla i legnem, hajde rekoh da se trgnem malo….Gotovo za ovaj mjesec hahahahah
    Kaktus—–opet lošeeeeee???

Ja sam ti jedna od sretnica koja nema mucnina! Bilo je 3 dana tako u 7 tj kad ujutro nisam znala dal sam gladna,dal mi je muka ili cu povracati ali to je to...nemam nikakvih problema al stvarno! Stalno me neko pita kako sam,a ja da me cice ne bole nebi se ni sjetila da sam trudna... jedino sam jako umorna,spavam i po 10,11h i jos popodne na poslu jedva gledam! 

Honey
    09. Studeni 2017. 09:20

Panda ne plaši me. Pa od kud bi to pokupila? Stvarno mi je dosta dijagnoza  Ti si pojela nešto pokvareno tada u Španjolskoj, al onda si morala imati i još nekih simptoma? Ja mislim da je to od svega što gutam - ujutro sažvačem jedan C vitamin od 500mg, popijem i jedan magnezij od 200mg, onda popijem 1ml koncentrata brusnice otopljen u vodi i takva još tri tokom dana, poslije doručka popijem elevit i onda navečer antibiotik. Ali pitat ću, sigurno i drugi osjete, užas!
    Kathryn i ja sam bila ta sretnica do prošlog tjedna, al sve mi se čini da će biti još tih mučnina, al dok nema rigića još je to dobro.
    Ita tu grižnju savjesti lako riješiš, hehe  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.