Grazia- meni je tako jer mi ciklus kasni po dva tjedna cca, jel i tebi kasni?
Ja dosla s pregleda, sve ok hvala Bogu, spol opet ne znamo, beba prekrizila noge i nema sanse da pokaze 😂
Super da je sve ok! A mora onda da je curica kad je prekrižila noge hehe
Hehe jooj sad me tak zanima, nije ni otprilike mogla rec. Imam 28.11.pregled u vinogradskoj, nadam se da ce tad rasirit noge 😂
Katuska ma curica je, skriva se hehehehe stidnaaaaaa
Honey to je to hahahahah ja samo krenem plakat, a on nek me nervira ako hoce... znači ideš vidjeti svoju mrvicu jeeeee
I meni je rekla jucer da mi je beba velika hahahaha kaze 11 sedmica a ja 10+3, kao 4cm velika. bebač moja
svasta mi je jos upisala u onu knjizicu al ne razumijem se ja u to.. hhahahha
Katuska mogu si misliti znatiželje, uh! Ja ne mogu razumijeti one koje kažu da ne žele znati do poroda Nemoguća misija!!! Panda, idem da, nisam mislila ići još sigurno 2-3 tjedna, ali nemirna sam zbog antibiotika i zaključila sam jučer sa mužem da je bolje i za mene i za bebu da vidim kako je pa ću se smiriti. Ovako stalno razbijam glavu. Računam ako je Mono mogla ići svaki tjedan a što nebi ja
Katuška moja curka ima prekrižene noge većinom na pregledu :) moguće da je curica ali to ništa ne znaci
Hahahahaha. Mono bi trebala izbrojat broj ultrazvuka koje je radila... Bila bi to zanimljiva brojka. Da nema baby watcher mislim da bi i dalje bila svaki tj. Na ultrazvuku
Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.
Ni krv?? To je super ! Moja prijateljica je tamo platila oko 300 kn, ili 350.
Hmm i meni nedavno jedna prijateljica rekla da se placa 300 kn. Mene su pitali hocu to radit ali rekla sam da necu tako da dalje ne znam kako ide ali znam sigurno za Petrovu da se ne placa nista
Ja prije mjesec dana bila na kombiniranom u Vg i nis nisam platila, jos sam pitala jel treba sta platit i objasnili su mi da se prije placalo, sad vise ne, rekao mi je lik i razlog, ali sam zaboravila, ako sam ga uopce pozorno i slusala 😁
Btw, cini mi se da nisam ni upola vise zbunjena i rastresena kao u prvom tromjesjecju, osjecam se nekako prisutnije u zadnje vrijeme, manje razbijam, brkam i zaboravljam 😆
Nije me bilo dva tjedna a ovdje već 100stranica
Bas ste vrijedne.
Pitanje stanju se smije u trudnoći od ljekovitog.va i čajeva,skroz sam poglupavila. Naime uhvatila me alergija na dišne organe i doslovno umirem,svaki savjet zlata vrijedi
Bila sam na uzet sve super bebi 18mm sljedeći pregled 04.12,ja navikla svako tjedan dva a sad tek za tri uf hammmmmmmm mantram mantram
Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.
Ni krv?? To je super ! Moja prijateljica je tamo platila oko 300 kn, ili 350.
Hmm i meni nedavno jedna prijateljica rekla da se placa 300 kn. Mene su pitali hocu to radit ali rekla sam da necu tako da dalje ne znam kako ide ali znam sigurno za Petrovu da se ne placa nista
Ja prije mjesec dana bila na kombiniranom u Vg i nis nisam platila, jos sam pitala jel treba sta platit i objasnili su mi da se prije placalo, sad vise ne, rekao mi je lik i razlog, ali sam zaboravila, ako sam ga uopce pozorno i slusala 😁
Btw, cini mi se da nisam ni upola vise zbunjena i rastresena kao u prvom tromjesjecju, osjecam se nekako prisutnije u zadnje vrijeme, manje razbijam, brkam i zaboravljam 😆
Ja bila u petrovoj i ne placa se.dodes ujutro sa uputnicom i to je to.bez narudzbe.samo je bitno da bude 12 tj
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji