Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    08. Studeni 2017. 21:12

kathryn

Honey i ja sam tu i ne selim na face! Nekak mi je to previse..ne pisem svaki dan al vas citam redovito! Ja si sad razmisljam dal da idem pvt na uzv,jer je do kombiniranog jos 2 tjedna! A opet zaj….me ginicka jer nema briseva pa si razmisljam da privat briseve obavim! A ne mogu bas i jedno i drugo…opet,brisevi su bili ok u 5 mj,cisto sumnjam da je opet nekaj osim tog prokletog streptokoka koji se ionak ne lijeci u trudnoci! Uopce nisam pametna…

Na kombinirani ti je najbolje ici u 12 tt znaci 11+nesto dana..ja bi ti preporucila da ides vec iduci tjedan :)

Honey
    08. Studeni 2017. 22:04

Omg kaktus ozbiljno?! Sad? Plasis meeee 😰 

kathryn
    08. Studeni 2017. 22:36

Elvira cek,jel idem na kombinirani kad sam 11+nesto ili 12+ nesto dana?? Sad sam zbunjena...za tjedan dana sam 11+3,mislila sam ici sa 12+ buduci da je plod 4 dana manji nego po ZM! 

08. Studeni 2017. 22:51

Honey

Omg kaktus ozbiljno?! Sad? Plasis meeee 😰

Da, uzas. Prvo jutro sam mislila ma ili sam pregladnila ili nesto pokupila, kasnije mi je bilo bolje i zaboravim na to. Iduce jutro opet, i tako vec 4 dana. 
    Nakon nekog vremena prodje, kad uspijem pojest nesto, pecivo ili nesto tako suho, al bas mi dugo treba da se uopce natjeram nesto pojest. Jutros kako sam ustala i malo hodala po stanu odma sam morala ici povratit

• Elviramagistic
    08. Studeni 2017. 23:25

kathryn

Elvira cek,jel idem na kombinirani kad sam 11+nesto ili 12+ nesto dana?? Sad sam zbunjena…za tjedan dana sam 11+3,mislila sam ici sa 12+ buduci da je plod 4 dana manji nego po ZM!

Na ultrazvuku je svaki put drugacije..meni je jednom plod bio tjedan dana manji a na slj.pregledu 1 dan veci tako da se to sad ne gleda..gleda se prema zadnjoj menstruaciji..meni su rekli u Petrovoj da je na kombinirani najbolje ici u 12 tt ili ti 11+ koji dan a na triple test u 16 tt odnosno 15 + koji dan..ako ides na jedno ne moras na drugo..ja sam isla na triple..tako da odi radije slj.tjedan

mono1111
    08. Studeni 2017. 23:32

Ako ti je plod mrvicu manji, po meni je bolje onda otici sa punih 12 tt, mislim mozes i sa 11 + nesto vec...u biti svejednooo. 

• ita87
    09. Studeni 2017. 00:04

Veceras cu poludit koliko muz hrce, stalno ga trkam a on nista. Mozda da nisam pojela cokolino 10min prije neg sam legla, zaspala bi prije njega. Sad nikako zaspat i cak mi malo muka. Stalno me frce nesto po trbuhu, tko zna jel su crijeva ili beba 

• ita87
    09. Studeni 2017. 00:09

Ovo bi definitivno mogla biti beba, drzim ruke na trbuhu kao kad se drzi kosarkaska lopta
    Bas se osjeti, i ispod lijeve i ispod desne ruke 

tommy_girl
    09. Studeni 2017. 07:03

Evo novosti s pregleda,
    Bebica je velika 1.76cm, sve je u redu, srce kuca 🤗
    Kaze da sam 8+3 a to jos moze varirat, al tu negdje.
    Dao mi je uputnice za krvnu grupu vadit i jos neke 2. To idem sutra i trudnicku knjizicu sam dobila 👍🏼
    Sljedeci 6.12. 

panda102
    09. Studeni 2017. 07:11

itaaaa  hocu i jaaaaaaaaa :)
    Kathryn kako ti s mucninama, meni je po citav dan muka, dodje mi da sve prespavam, tjesim se da ce proci....
    A Honey nije mi se volja vratila nego mi zao bilo muza dodjem s posla i legnem, hajde rekoh da se trgnem malo....Gotovo za ovaj mjesec hahahahah
    Kaktus-----opet lošeeeeee??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.