Honey i ja sam tu i ne selim na face! Nekak mi je to previse..ne pisem svaki dan al vas citam redovito! Ja si sad razmisljam dal da idem pvt na uzv,jer je do kombiniranog jos 2 tjedna! A opet zaj….me ginicka jer nema briseva pa si razmisljam da privat briseve obavim! A ne mogu bas i jedno i drugo…opet,brisevi su bili ok u 5 mj,cisto sumnjam da je opet nekaj osim tog prokletog streptokoka koji se ionak ne lijeci u trudnoci! Uopce nisam pametna…
Na kombinirani ti je najbolje ici u 12 tt znaci 11+nesto dana..ja bi ti preporucila da ides vec iduci tjedan :)
Elvira cek,jel idem na kombinirani kad sam 11+nesto ili 12+ nesto dana?? Sad sam zbunjena...za tjedan dana sam 11+3,mislila sam ici sa 12+ buduci da je plod 4 dana manji nego po ZM!
Omg kaktus ozbiljno?! Sad? Plasis meeee 😰
Da, uzas. Prvo jutro sam mislila ma ili sam pregladnila ili nesto pokupila, kasnije mi je bilo bolje i zaboravim na to. Iduce jutro opet, i tako vec 4 dana.
Nakon nekog vremena prodje, kad uspijem pojest nesto, pecivo ili nesto tako suho, al bas mi dugo treba da se uopce natjeram nesto pojest. Jutros kako sam ustala i malo hodala po stanu odma sam morala ici povratit
Elvira cek,jel idem na kombinirani kad sam 11+nesto ili 12+ nesto dana?? Sad sam zbunjena…za tjedan dana sam 11+3,mislila sam ici sa 12+ buduci da je plod 4 dana manji nego po ZM!
Na ultrazvuku je svaki put drugacije..meni je jednom plod bio tjedan dana manji a na slj.pregledu 1 dan veci tako da se to sad ne gleda..gleda se prema zadnjoj menstruaciji..meni su rekli u Petrovoj da je na kombinirani najbolje ici u 12 tt ili ti 11+ koji dan a na triple test u 16 tt odnosno 15 + koji dan..ako ides na jedno ne moras na drugo..ja sam isla na triple..tako da odi radije slj.tjedan
Ako ti je plod mrvicu manji, po meni je bolje onda otici sa punih 12 tt, mislim mozes i sa 11 + nesto vec...u biti svejednooo.
Veceras cu poludit koliko muz hrce, stalno ga trkam a on nista. Mozda da nisam pojela cokolino 10min prije neg sam legla, zaspala bi prije njega. Sad nikako zaspat i cak mi malo muka. Stalno me frce nesto po trbuhu, tko zna jel su crijeva ili beba
Ovo bi definitivno mogla biti beba, drzim ruke na trbuhu kao kad se drzi kosarkaska lopta
Bas se osjeti, i ispod lijeve i ispod desne ruke
Evo novosti s pregleda,
Bebica je velika 1.76cm, sve je u redu, srce kuca 🤗
Kaze da sam 8+3 a to jos moze varirat, al tu negdje.
Dao mi je uputnice za krvnu grupu vadit i jos neke 2. To idem sutra i trudnicku knjizicu sam dobila 👍🏼
Sljedeci 6.12.
itaaaa hocu i jaaaaaaaaa :)
Kathryn kako ti s mucninama, meni je po citav dan muka, dodje mi da sve prespavam, tjesim se da ce proci....
A Honey nije mi se volja vratila nego mi zao bilo muza dodjem s posla i legnem, hajde rekoh da se trgnem malo....Gotovo za ovaj mjesec hahahahah
Kaktus-----opet lošeeeeee???
Sortiraj odgovore
Najstariji