Nije me bilo dva tjedna a ovdje već 100stranica
Bas ste vrijedne.
Pitanje stanju se smije u trudnoći od ljekovitog.va i čajeva,skroz sam poglupavila. Naime uhvatila me alergija na dišne organe i doslovno umirem,svaki savjet zlata vrijedi
Bila sam na uzet sve super bebi 18mm sljedeći pregled 04.12,ja navikla svako tjedan dva a sad tek za tri uf hammmmmmmm mantram mantram
Za ljekove opceito znam da se smije samo paracetamol (za bolove i temperaturu)
Za nos ja trenut samo ispirem fizioloskom, smijes raditi caj od sljeza i njega kapati u nos i inhalirati. Ako nisi balava nego te bas gusi i natice najbolje vidi sa svojim gin pa nek ti prepise nesto
Nije me bilo dva tjedna a ovdje već 100stranica
Bas ste vrijedne.
Pitanje stanju se smije u trudnoći od ljekovitog.va i čajeva,skroz sam poglupavila. Naime uhvatila me alergija na dišne organe i doslovno umirem,svaki savjet zlata vrijedi
Bila sam na uzet sve super bebi 18mm sljedeći pregled 04.12,ja navikla svako tjedan dva a sad tek za tri uf hammmmmmmm mantram mantram
Za ljekove opceito znam da se smije samo paracetamol (za bolove i temperaturu)
Za nos ja trenut samo ispirem fizioloskom, smijes raditi caj od sljeza i njega kapati u nos i inhalirati. Ako nisi balava nego te bas gusi i natice najbolje vidi sa svojim gin pa nek ti prepise nesto
U prvoj trudnoći sam isto imala i istu sam stvar uradila nisam na vrijeme popila tabletej pa se sada patim ko mi je kriv. Inhaliram se pijem dosta,proci ce,poslje malo meditacije biti cu ko nova
Vidim ja, vi ste sad sve na fejsu. Ova tema će još malo biti prazna. Još malo pa ću sama sebi postavljati pitanja i davati odgovore na njih Zato sam malo tamo na Ljetnim bebama, tamo još nitko nije došao na ideju fejsa.
Kaktus di si? Nisi valjda i ti otišla na fejs?
Vidim ja, vi ste sad sve na fejsu. Ova tema će još malo biti prazna. Još malo pa ću sama sebi postavljati pitanja i davati odgovore na njihZato sam malo tamo na Ljetnim bebama, tamo još nitko nije došao na ideju fejsa.
Kaktus di si? Nisi valjda i ti otišla na fejs?
Nisam sreco :*
Malo sam u guzvi, bila frendica s deckom iz sibenika na spavanju kod mene od nedjelje pa nisam imala bas vremena za tipkanje...
Ti i ja ostajemo tu dok nam klinci ne upisu fax, nikud ne mrdamo
Hahaha može kaktus! E sad mi je laknulo
Svaka ti čast, ti još primaš i goste pored klinke koje imaš, a još moraš i u svadbu. Meni dođe da stavim na kuću natpis "nema nas doma", nešto nisam raspoložena za društvo.
Ni ja nisam na faceu 🤗
Nije mi to bas drag oblik komunikacije, ljepse mi je tu na forumu 😊
Hahaha može kaktus! E sad mi je laknulo
Svaka ti čast, ti još primaš i goste pored klinke koje imaš,a još moraš i u svadbu. Meni dođe da stavim na kuću natpis "nema nas doma", nešto nisam raspoložena za društvo.
Srecom ovi su divno nezahtjevni bili, ujutro skupa pili kavu i doruckovali i do navecer ih nije bilo ni u nedjelju ni jucer, sredjivali neke svoje stvari i lunjali po gradu, navecer se oni pobrinuli za klopu i malo se opet druzili i super. Dobili kljuc od stana tako da nisam ni morala biti kuci kad oni dolaze. Takve goste primam kad god treba haha al one koji ocekuju poslugu i da cu ja titrat samo za njima te ne zelim vidjet tako skoro.
Sortiraj odgovore
Najstariji