Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    08. Studeni 2017. 15:25

Kaktus, o pa to su gosti za poželjet! Takve bi i ja primila, i ovako neraspoložena hehe
    Frajla drago mi je, taman da ne dosadimo jedna drugoj nek nas je bar tri, haha

08. Studeni 2017. 15:31

Taman tri, kad se jedna okrene da ove dvije mogu tracat

Frajla
    08. Studeni 2017. 15:32

Ja isto imam kljuc za goste, vec sam ih istrenirala veliku vecinu. Malo me zivcira kad mi dodu ovi malo stariji, pa im je dosadno, a ne hoda im se ni po trgovinama ni po vani, onda rogove dobijem. Al dobro, i to se mora odraditi.
    Presmjesno mi je kad mi dode mama jer ima nekih obveza tu, ode ujutro prije nego se mi ustanemo, dode predvece i ide jako rano spavati, pa ako dragi radi popodne doslovno ju ni ne vidi

Honey
    08. Studeni 2017. 15:35

kaktus

Taman tri, kad se jedna okrene da ove dvije mogu tracat

Upravo to

Katuska99
    08. Studeni 2017. 16:42

Elviramagistic

Katuška moja curka ima prekrižene noge većinom na pregledu :) moguće da je curica ali to ništa ne znaci

To mi je jos neko danas rekao, mozda stvarno je 🙉

kathryn
    08. Studeni 2017. 17:22

Honey i ja sam tu i ne selim na face! Nekak mi je to previse..ne pisem svaki dan al vas citam redovito! Ja si sad razmisljam dal da idem pvt na uzv,jer je do kombiniranog jos 2 tjedna! A opet zaj....me ginicka jer nema briseva pa si razmisljam da privat briseve obavim! A ne mogu bas i jedno i drugo...opet,brisevi su bili ok u 5 mj,cisto sumnjam da je opet nekaj osim tog prokletog streptokoka koji se ionak ne lijeci u trudnoci! Uopce nisam pametna...

panda102
    08. Studeni 2017. 17:26

Ja sam vec rekla da mi je drazi forum. Ne znam. Volim uci prelistat. Procitati sta je novo. Svi pisu duze postove. Et hahhahaah na fejsu bacim koju privatnu sliku a i ovdje sam stavila sliku uz 😍😍😍😍🐼🐼🐼🐼 
    Ja dosla s posla. Napravila burek i ispekla i pojeli do 17 sati. Vrijedna hahahahah 
    Kaktus dobri gosti. Mi dobijamo goste sljedeci petak i bas se veselim. Moja prijateljica s kojom se druzim od osnovne i njen zarucnik. Prosle godine smo skupa bili na planini za novu godinu. Uzivali. I ovdje imam prijateljice ali one sto su mi ostale u Bosni su neprezaljene. Svaki dan se cujemo i vidimo kad kod odem dole a i one dolaze nama. 

mono1111
    08. Studeni 2017. 18:26

Pa meni je str.na facebooku prakticnija, jer mi dolaze obavijesti...i brze je nekako...makar mi.je i forum drag naravno !
    Grazia,
    Koje su mjere ploda?? 
    Sto pise crl?? Da li znas kad je bila O??

Honey
    08. Studeni 2017. 19:38

Kathryn mislim da ti nema smisla ic na briseve ako su bili dobri, pogotovo nema smisla placati! I meni bi jos fejs bio previse, ovo jedva stizem 😂 
    Panda pa ti si stvarno vrijedna. Nadam se da ce se i meni vratiti volja od 10tt 😁

08. Studeni 2017. 20:56

Honey

Kathryn mislim da ti nema smisla ic na briseve ako su bili dobri, pogotovo nema smisla placati! I meni bi jos fejs bio previse, ovo jedva stizem 😂
    Panda pa ti si stvarno vrijedna. Nadam se da ce se i meni vratiti volja od 10tt 😁

Ti ocekujes povratak volje, a ja nisam ocekivala povratak mucnina s 18 tjedana a dobila sam ih... Vec 4 jutra me soraju takve mucnine i narigavanje da je to strasno, jutros sam cak i povratila kiselinu u dva navrata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.