Kaktus, o pa to su gosti za poželjet! Takve bi i ja primila, i ovako neraspoložena hehe
Frajla drago mi je, taman da ne dosadimo jedna drugoj nek nas je bar tri, haha
Ja isto imam kljuc za goste, vec sam ih istrenirala veliku vecinu. Malo me zivcira kad mi dodu ovi malo stariji, pa im je dosadno, a ne hoda im se ni po trgovinama ni po vani, onda rogove dobijem. Al dobro, i to se mora odraditi.
Presmjesno mi je kad mi dode mama jer ima nekih obveza tu, ode ujutro prije nego se mi ustanemo, dode predvece i ide jako rano spavati, pa ako dragi radi popodne doslovno ju ni ne vidi
Katuška moja curka ima prekrižene noge većinom na pregledu :) moguće da je curica ali to ništa ne znaci
To mi je jos neko danas rekao, mozda stvarno je 🙉
Honey i ja sam tu i ne selim na face! Nekak mi je to previse..ne pisem svaki dan al vas citam redovito! Ja si sad razmisljam dal da idem pvt na uzv,jer je do kombiniranog jos 2 tjedna! A opet zaj....me ginicka jer nema briseva pa si razmisljam da privat briseve obavim! A ne mogu bas i jedno i drugo...opet,brisevi su bili ok u 5 mj,cisto sumnjam da je opet nekaj osim tog prokletog streptokoka koji se ionak ne lijeci u trudnoci! Uopce nisam pametna...
Ja sam vec rekla da mi je drazi forum. Ne znam. Volim uci prelistat. Procitati sta je novo. Svi pisu duze postove. Et hahhahaah na fejsu bacim koju privatnu sliku a i ovdje sam stavila sliku uz 😍😍😍😍🐼🐼🐼🐼
Ja dosla s posla. Napravila burek i ispekla i pojeli do 17 sati. Vrijedna hahahahah
Kaktus dobri gosti. Mi dobijamo goste sljedeci petak i bas se veselim. Moja prijateljica s kojom se druzim od osnovne i njen zarucnik. Prosle godine smo skupa bili na planini za novu godinu. Uzivali. I ovdje imam prijateljice ali one sto su mi ostale u Bosni su neprezaljene. Svaki dan se cujemo i vidimo kad kod odem dole a i one dolaze nama.
Pa meni je str.na facebooku prakticnija, jer mi dolaze obavijesti...i brze je nekako...makar mi.je i forum drag naravno !
Grazia,
Koje su mjere ploda??
Sto pise crl?? Da li znas kad je bila O??
Kathryn mislim da ti nema smisla ic na briseve ako su bili dobri, pogotovo nema smisla placati! I meni bi jos fejs bio previse, ovo jedva stizem 😂
Panda pa ti si stvarno vrijedna. Nadam se da ce se i meni vratiti volja od 10tt 😁
Kathryn mislim da ti nema smisla ic na briseve ako su bili dobri, pogotovo nema smisla placati! I meni bi jos fejs bio previse, ovo jedva stizem 😂
Panda pa ti si stvarno vrijedna. Nadam se da ce se i meni vratiti volja od 10tt 😁
Ti ocekujes povratak volje, a ja nisam ocekivala povratak mucnina s 18 tjedana a dobila sam ih... Vec 4 jutra me soraju takve mucnine i narigavanje da je to strasno, jutros sam cak i povratila kiselinu u dva navrata
Sortiraj odgovore
Najstariji