Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    09. Studeni 2017. 09:43

Honey

Panda ne plaši me. Pa od kud bi to pokupila? Stvarno mi je dosta dijagnoza Ti si pojela nešto pokvareno tada u Španjolskoj, al onda si morala imati i još nekih simptoma? Ja mislim da je to od svega što gutam - ujutro sažvačem jedan C vitamin od 500mg, popijem i jedan magnezij od 200mg, onda popijem 1ml koncentrata brusnice otopljen u vodi i takva još tri tokom dana, poslije doručka popijem elevit i onda navečer antibiotik. Ali pitat ću, sigurno i drugi osjete, užas!
    Kathryn i ja sam bila ta sretnica do prošlog tjedna, al sve mi se čini da će biti još tih mučnina, al dok nema rigića još je to dobro.
    Ita tu grižnju savjesti lako riješiš, hehe

Nisam rekla da ti je isto kao i meni, ja sam bas pokvarila stomak, hocu reci da je tako smrdilo po mrtvim ljudima hahahaha moj je bjezao od mene, na hitnoj sam zavrsila, ma fuj.... proliv sam imala pored toga, oko 20 puta dnevno.... mozda je i od antibiotika, Bog zna sta pijes hahahhaahha

Honey
    09. Studeni 2017. 09:54

Hahaha, moj mene jedva poljubi, a znam sada i zašto, hahahah  Jao grozno.... 

ikyri
    09. Studeni 2017. 10:23

Meni se malo gingivitis aktivirao u trudnoci pa tamo kod umnjaka me sve boli ... a ujutro kad operem zube ...uzasno mi smrdi iz ustiju. Jos imam paradontaks i sve... ali i popodne sam skužila da nije bajno... To zna bit smrad zbog žgaravice tj. sfinkter na vrhu želuca popusti u trudnoci i onda je otvoren ...tako dobijemo i žgaravicu i zadah... Ali dobro je da stalno imam neku hranu u ustima pa vecinom se hrana osjeti. Ma zadah me jako smeta ali ce otic s trudnocom...

Honey
    09. Studeni 2017. 10:28

Ikyri, ja srećom nemam problema sa zubima, nemam ni jednu plombu, imam sve svoje zube i niti jedan nikad nisam morala popravljati. I muž je mislio da su zubi/desni problem, ali nije, baš smo skontali da je iz želudca. Znači to bi mogao onda biti taj sfinkter, to već tako rano popusti? super, samo da nije neko drugo sranje. I ja bi stalno žvakala da mogu, ali mislim da ću početi malo češće kaugume koristiti, ono, žao mi okoline  

09. Studeni 2017. 11:24

Honey

Ikyri, ja srećom nemam problema sa zubima, nemam ni jednu plombu, imam sve svoje zube i niti jedan nikad nisam morala popravljati. I muž je mislio da su zubi/desni problem, ali nije, baš smo skontali da je iz želudca. Znači to bi mogao onda biti taj sfinkter, to već tako rano popusti? super, samo da nije neko drugo sranje. I ja bi stalno žvakala da mogu, ali mislim da ću početi malo češće kaugume koristiti, ono, žao mi okoline

Ja bi rekla da je od svih tih tableta, pogotovo od antibiotika. Ja kad sam znala biti na antibiotiku i pisalina i znoj i sve mi je smrdilo na tu kemiju. A vjerujem u kombinaciji sa svim tim da i zadah moze smrdit. 
    A mozda ti je dragi razvio trudnicki nos, pa mu sve smrdi ko i nama

Frajla
    09. Studeni 2017. 12:01

I ja imam ne bas divan zadah. Muz me diskretno ujutro pita "a ti jos nisi oprala zube?"
    Al ne pomazu tu ni paste ni vodice, bas se osjeti iz zeluca/jednjaka. Kad trebam s nekim pricati iz blizeg stavim zvakacu, je malo nepristojno, ali bolje to nego da padaju u nesvjest.

09. Studeni 2017. 12:49

Ja mogu sve ljudske smradove podnjet relativno dobro, ono pristojno popricat ili sto vec, ali kad osjetim da neko smrdi na onaj ustajali znoj onda mi se riga, ili kad neko ima masnu kosu da se vec osjeti smrad masnoce... Fuj fuj fuj
    A pod znoj ne mislim ono da ides s posla, treninga il si kopao u vrtu pa se malo oznijio, nego ono nisi presvukao majicu 8 dana i oprao se barem 3.
    Nekidan smo isli kupovat nesto i prodavacica mlada neka je toliko zaudarala na znoj da sam zbilja morala otic s pulta da to ne osjetim, kasnije kazem muzu i on primjetio da ful smrdi, a ono sredjena tip top. A radi u ducanu di nit nosi tesko, nit radi neku veliku fizikaliju, valjda tu uniformu radnu ne pere... 

Honey
    09. Studeni 2017. 13:03

Kaktus tako i ja. Sve mogu podnijeti ali ustajali znoj i smrad masne kose nikako. Tu mi se želudac diže i mičem se, bježim iz dućana ili reda, i ne libim se pokazati to negodovanje. Mislim stvarno, kako neki ljudi brinu o higijeni, FUUUJJJ!!!
    Frajla žao mi je al drago mi je da nisam jedina. Ipak mislim da su moji mrtvaci od tableta, još imam piti 7 dana i onda se nadam da je kraj!!!

09. Studeni 2017. 13:21

Nekidan sam citala mislim jesenske bebe, i jedna forumasica napisala da iza prvog poroda 20 dana nije prala kosu, da je samo sampon za suho pranje koristila, e stvarno mi se zgadilo tu sve.... Lezis i mazis se s novorodjenom bebom, a osnove higijene ne postujes. I da je isla na carski, pa kako se tusiras tako malo i kosu properes svakih par dana, ne moras se fenirat i neznam sta izvodit. I ja sam imala operaciju i jedva stajala na nogama al jbt pa treba mi 45 sekundi malo proprat kosu pod tusem.

Bublica123
    09. Studeni 2017. 13:32

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤ja ne mogu vjerovati da toga danas jos ima...ja sam ti prije par godina otisla kod svoje prijateljice u split koja je rodila i ostala u cudu kad sam joj vidjela kosu...ista prica, ne rati kosu dok si u babinjama...ja podivljala...rekla joj da necu biti ni dana kod nje ako ne opere kosu i ako bude slusala babe s brda...pa je na kraju i oprala😅😅😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.