Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.
Ni krv?? To je super ! Moja prijateljica je tamo platila oko 300 kn, ili 350.
Hmm i meni nedavno jedna prijateljica rekla da se placa 300 kn. Mene su pitali hocu to radit ali rekla sam da necu tako da dalje ne znam kako ide ali znam sigurno za Petrovu da se ne placa nista
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Meni se jucer tooooliko spavalo, na kraju sam isla spavati prije 9. Neznam jel to do ovog vremena ili sto, ali od kad sam dosla s posla popodne sam provela uvjeravajuci sebe da sad nije vrijeme za spavanje 🙄
Cure, dobro vam jutro. Evo ja upravo došla s pregleda, sve je ok, srce kuca. Jedino me malo brine što je doktorica rekla da joj izgleda 7 tjedana, a ne 9. Tako da sljedeći tjedan moram opet ići pa će biti sigurnija koliko je točno tjedana. Je li netko od vas bio u sličnoj situaciji? Jer to je 2 tjedna razlike...
Meni se jucer tooooliko spavalo, na kraju sam isla spavati prije 9. Neznam jel to do ovog vremena ili sto, ali od kad sam dosla s posla popodne sam provela uvjeravajuci sebe da sad nije vrijeme za spavanje 🙄
I meni isto, strasno, samo da ove mucnine prodju, najljepse mi kad spavam ahhaha
Al se sjetim koliko je zivahno bice moje malo pa mu oprostim odmah.
Muz je skuhao rucak jucer jer sam ja produzila malo na poslu, jeli smo i legla sam, do 9 se nisam pomjerila osim napravit si limunadu, to mi bas pomaze kod mucnine.
I onda naravno na spavanje...
Cure, dobro vam jutro. Evo ja upravo došla s pregleda, sve je ok, srce kuca. Jedino me malo brine što je doktorica rekla da joj izgleda 7 tjedana, a ne 9. Tako da sljedeći tjedan moram opet ići pa će biti sigurnija koliko je točno tjedana. Je li netko od vas bio u sličnoj situaciji? Jer to je 2 tjedna razlike…
Pa i mene to sad "brine". ja ko već ulazim u 9tt, a po njegovom sam 7, iako danas imam pregled pa ću vidjeti dal će reć šta konkretno
al neka je sve u redu, jel šta još rekao ?
Cure, dobro vam jutro. Evo ja upravo došla s pregleda, sve je ok, srce kuca. Jedino me malo brine što je doktorica rekla da joj izgleda 7 tjedana, a ne 9. Tako da sljedeći tjedan moram opet ići pa će biti sigurnija koliko je točno tjedana. Je li netko od vas bio u sličnoj situaciji? Jer to je 2 tjedna razlike…
Ne mora znaciti da je 2 tjedna razlike, mozda je samo tjedan dana razlike i bebica je malo sitnija. 1 tjedan vise ili manje se tolerira na pocetku i u tom slucaju se ne pomice termin.
Nemoj se zivcirati, odmaraj i misli pozitino do pregleda. Bitno je da srceko kuca
Vec na iducem pregledu se moze promijenit...meni na prvom rekli da je beba 6+2 po uzv a po menstruaciji bila 7+3...a na zadnjem 10+3 koliko je i po menstruaciji...bit ce sve ok💪💪💪
Hvala cure na odgovorima.
Tommy, rekla je da je sve u redu. Idem sljedeći četvrtak pa će mi tada točno reći.
Grazia- meni je tako jer mi ciklus kasni po dva tjedna cca, jel i tebi kasni?
Ja dosla s pregleda, sve ok hvala Bogu, spol opet ne znamo, beba prekrizila noge i nema sanse da pokaze 😂
Panda sa mužem jučer imala okršaj navečer, bio je ko bubica, isprike su pljuštale, mazno je dolazio ko kakav mačak, i iskupio se jednim finim masnim burekom! Tako da, dobro je sada, bolje mu je da tako ostane, nas je sada dvoje!
Ja se naručila privat na kontrolu, u petak idem, ti me potaknula sa svojom slikicom, da se malo umirim da vidim jel se beba ok razvija obzirom na sve ove antibiotike!!
Grazia, papaj zdravo i količinski dovoljno, puno odmaraj i beba će to nadoknaditi, ne brini! Tommy sretno na pregledu i javi novosti!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji