Kod Kosa je 500 kn anomaly scan ! Tj.svaki uzv je 500 kn !
Elvira,
Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje....
Elvira,
Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje….
Ako ne ides samoinicijativno kod privatnika anomally scan te salju napraviti u bolnicu ili radi ginekolog kod kojeg vodis trudnocu? Moj ginekolog nema bas neki uzv pa sumnjam da on moze napraviti neki detaljniji pregled😞
Da, u apoteci su mi rekli da postoji pakiranje od 20 i 40 komada pa sam uzela ono od 20. Valjda cu dobiti uputnicu za dalje.
Ajme, tek drugi dan mirujem i vec umirem 😁😁😁
A ja nisam znala da postoji vece pakiranje 😂😂 nije mi hvala Bogu ni trebalo više
Elvira,
Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje….
Ako ne ides samoinicijativno kod privatnika anomally scan te salju napraviti u bolnicu ili radi ginekolog kod kojeg vodis trudnocu? Moj ginekolog nema bas neki uzv pa sumnjam da on moze napraviti neki detaljniji pregled😞
Reci gin.da zelis na kombinirani probir i da ti da uputnicu za to ! Ne znam od kud si, ne sjecam se, ali u Zg Petrova i Merkur ti rade na uputnicu, besplatno, znaci ides i na uzv i vadis krv, dok Vg preko uputnice ides na uzv, a krv vadjenje se placa 300 kn i u Vg se trebas naruciti...
Reci samo da zelis ici u bolnicu na rani probir i neka ti napise uputnicu.
Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.
Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.
Ni krv?? To je super ! Moja prijateljica je tamo platila oko 300 kn, ili 350.
Kaktus, a Donnelove haljine? One su mi slatke, prolaze pod sve prilike i pupa stane sam tak… 😊
Palčica prelijepa je. Ja imam svadbu u februaru od prijateljice, nas smo pet najboljih...i to cce bit velika svadba....a ja cu bit velika i debela hahahhaha al najljepsa opet
Nemam sta prijavit, isla rano spavat, dobro spavala, gladna se probudila hahaha i to je to...
Honey kako muzic, jel slusa?
Sortiraj odgovore
Najstariji