Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    07. Studeni 2017. 19:16

Honey hahaha da da, jos malo 

mono1111
    07. Studeni 2017. 19:25

Kod Kosa je 500 kn anomaly scan ! Tj.svaki uzv je 500 kn !
    Elvira,
    Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje....

Bublica123
    07. Studeni 2017. 19:31

mono1111

Elvira,
    Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje….

Ako ne ides samoinicijativno kod privatnika anomally scan te salju napraviti u bolnicu ili radi ginekolog kod kojeg vodis trudnocu? Moj ginekolog nema bas neki uzv pa sumnjam da on moze napraviti neki detaljniji pregled😞

Ana_Marija_2019
    07. Studeni 2017. 20:05

Da, u apoteci su mi rekli da postoji pakiranje od 20 i 40 komada pa sam uzela ono od 20. Valjda cu dobiti uputnicu za dalje.
    Ajme, tek drugi dan mirujem i vec umirem 😁😁😁

• Elviramagistic
    07. Studeni 2017. 20:11

A ja nisam znala da postoji vece pakiranje 😂😂 nije mi hvala Bogu ni trebalo više

mono1111
    07. Studeni 2017. 23:53

pikica3

mono1111

Elvira,
    Stvarno?? Ja uvijek dobijem onaj sa 42 tablete, nisam ni znala da postoji ovaj od manje….

Ako ne ides samoinicijativno kod privatnika anomally scan te salju napraviti u bolnicu ili radi ginekolog kod kojeg vodis trudnocu? Moj ginekolog nema bas neki uzv pa sumnjam da on moze napraviti neki detaljniji pregled😞

Reci gin.da zelis na kombinirani probir i da ti da uputnicu za to ! Ne znam od kud si, ne sjecam se, ali u Zg Petrova i Merkur ti rade na uputnicu, besplatno, znaci ides i na uzv i vadis krv, dok Vg preko uputnice ides na uzv, a krv vadjenje se placa 300 kn i u Vg se trebas naruciti...
    Reci samo da zelis ici u bolnicu na rani probir i neka ti napise uputnicu.

• KungfuMaca
    08. Studeni 2017. 00:24

Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.

mono1111
    08. Studeni 2017. 01:23

KungfuMaca

Ne placa se ni u Vg, al treba se narucit, mene bili narucili odmah za tjedan dana, ravno na 12 tt.

Ni krv?? To je super ! Moja prijateljica je tamo platila oko 300 kn, ili 350.

Palčica0306
    08. Studeni 2017. 03:54

MiuMau

Kaktus, a Donnelove haljine? One su mi slatke, prolaze pod sve prilike i pupa stane sam tak… 😊

panda102
    08. Studeni 2017. 07:14

Palčica prelijepa je. Ja imam svadbu u februaru od prijateljice, nas smo pet najboljih...i to cce bit velika svadba....a ja cu bit velika i debela hahahhaha al najljepsa opet 
    Nemam sta prijavit, isla rano spavat, dobro spavala, gladna se probudila hahaha i to je to...
    Honey kako muzic, jel slusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.